Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

En saa asua rauhassa

Anonyymi

Taloyhtiöt ovat täyttä mafiaa. Taloyhtiöt voivat sanella kaikki remontit. Joskus aivan turhatkin remontit. Eräs turhista remonteista on ikkunoiden vaihto. Koska yhtiö mafia määrää, niin ei asukkaalla ole mitään sanavaltaa.

7

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eihän asunto-osakeyhtiö ole kuin valtio pienoiskoossa. Itse olisin milloin vain valmis tappamaan Marinin ja hänen kätyrinsä. En kuitenkaan koskaan tekisi niin, koska se loukkaisi heitä äänestäneiden oikeuksia.

      Mikäli aloittajan yhtiötä hoidetaan hänen mielestä väärin, niin seuraavassa yhtiökokouksessa hakee sitten hallitukseen!!!

    • Anonyymi

      Toivottavasti aloittaja osaa ottaa huomioon että voi tehdä aloituksia ihan rauhassa!

    • Anonyymi

      Kyllä heillä on mafian oikeudet tulla ihmisten asuntoihin. Kaiken huipuksi vielä joulun alla. Koska kaikenlaiset paskakasat käyvät pakolla asunnossani, niin en saa elää rauhassa. Olen hyvin hermostunut.

      • Anonyymi

        Mafialla ei itseasiassa ole ainakaan Suomessa oikeutta mennä kenenkään asuntoihin. Jos tutustut asunto-osakelakiin, voit nähdä selvät perusteet miksi ja milloin taloyhtiön edustajilla on oikeus mennä huoneistoon. Jos sinulle tulee esimerkiksi vesivahinko, niin se on ihan selvä, ettei asian käsittelyä lykätä joulun takia.
        Kannattaa nyt ottaa happea ja lakata tuollainen turhanpäinen hermoilu. Olen melko varma, että kukaan ei mitenkään huvin vuoksi halua sinun asuntoosi mennä tai olla sinun kanssasi tekemisissä, joten eiköhän siihen ole ihan oikea syy miksi huoneessasi on täytynyt käydä.


    • Anonyymi

      Nyt hiukan suhteellisuudentajua. Selvitä mikä on mafia ja miten se toimii ennenkuin teet tuollaisia naurettavia rinnastuksia. Vaikutat todella lapselliselta.

      Toisekseen, taloyhtiö = osakkaat. Osakkaat päättävät yhtiökokouksissa mitkä remontit ovat tarpeen ja milloin ne tehdään. Ja koska osakkaat näistä remonteista maksavat, niin tuskin niitä turhaan tekevät. Vai onko sinulla jotakin erityistä tietoa taloyhtiön rakenteiden kunnosta, jota muilla osakkailla ei päätöksenteossa ole? Siinä tapauksessa ehkä kannattaisi jakaa kyseinen tieto heidän kanssaan. Taloyhtiö on demokratia. Se, että juuri sinun mielestäsi syystä tai toisesta joku remontti on "turha", ei tarkoita, etteikö niitä remontteja tehtäisi jos enemmistö on sitä mieltä, että niitä tarvitaan.

      Ehkä omakotitalo olisi sinulle sopivampi asumismuoto, siellä ei tarvitse ottaa muiden mielipiteitä huomioon tai teettää mitään korjauksia jos et halua.

      • Anonyymi

        Osakkaat päättävät niistä mitä hallitus esittää. Toki osakkaat voivat esittää että tämä ja tämä homma pitäisi tehdä ja kokouksessa ja se kirjataan siihen mappi ööhön. Taloyhtiön hallitus sitten voi ottaa asian käsittelyyn , mutta harvemmin ne ottavat jonkun yksittäisen ihmisen mielipiteen huomioon. Mafialla voi siinä mielessä olla perusteita, että remppafirma tarjoaa vastuussa olevalla joitain etuja vaikkapa juuri sinne kesämökille.


    • Anonyymi

      Aina löytyy näitä "vien talon mukanani hautaan" kääkkiä. Joiden mielestä 99 muu asukkaan pitää sitten sopeutua asumaan 50-luvun tasoa edustavassa tönössä. Ei ennenkään sisävessoja ollut, ei ennekään peseydytty kuin kerran viikossa....

      Jos tällä tyylillä haluaa asua, niin puoli maata on täynnä vanhoja OK-latoja, joita ei ole remonteilla pilattu viimeisten 40 vuoden aikana. Sinne siis sunnta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe