Aihe

En saa asua rauhassa

Anonyymi

Taloyhtiöt ovat täyttä mafiaa. Taloyhtiöt voivat sanella kaikki remontit. Joskus aivan turhatkin remontit. Eräs turhista remonteista on ikkunoiden vaihto. Koska yhtiö mafia määrää, niin ei asukkaalla ole mitään sanavaltaa.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eihän asunto-osakeyhtiö ole kuin valtio pienoiskoossa. Itse olisin milloin vain valmis tappamaan Marinin ja hänen kätyrinsä. En kuitenkaan koskaan tekisi niin, koska se loukkaisi heitä äänestäneiden oikeuksia.

   Mikäli aloittajan yhtiötä hoidetaan hänen mielestä väärin, niin seuraavassa yhtiökokouksessa hakee sitten hallitukseen!!!

  • Anonyymi

   Toivottavasti aloittaja osaa ottaa huomioon että voi tehdä aloituksia ihan rauhassa!

  • Anonyymi

   Kyllä heillä on mafian oikeudet tulla ihmisten asuntoihin. Kaiken huipuksi vielä joulun alla. Koska kaikenlaiset paskakasat käyvät pakolla asunnossani, niin en saa elää rauhassa. Olen hyvin hermostunut.

   • Anonyymi

    Mafialla ei itseasiassa ole ainakaan Suomessa oikeutta mennä kenenkään asuntoihin. Jos tutustut asunto-osakelakiin, voit nähdä selvät perusteet miksi ja milloin taloyhtiön edustajilla on oikeus mennä huoneistoon. Jos sinulle tulee esimerkiksi vesivahinko, niin se on ihan selvä, ettei asian käsittelyä lykätä joulun takia.
    Kannattaa nyt ottaa happea ja lakata tuollainen turhanpäinen hermoilu. Olen melko varma, että kukaan ei mitenkään huvin vuoksi halua sinun asuntoosi mennä tai olla sinun kanssasi tekemisissä, joten eiköhän siihen ole ihan oikea syy miksi huoneessasi on täytynyt käydä.


  • Anonyymi

   Nyt hiukan suhteellisuudentajua. Selvitä mikä on mafia ja miten se toimii ennenkuin teet tuollaisia naurettavia rinnastuksia. Vaikutat todella lapselliselta.

   Toisekseen, taloyhtiö = osakkaat. Osakkaat päättävät yhtiökokouksissa mitkä remontit ovat tarpeen ja milloin ne tehdään. Ja koska osakkaat näistä remonteista maksavat, niin tuskin niitä turhaan tekevät. Vai onko sinulla jotakin erityistä tietoa taloyhtiön rakenteiden kunnosta, jota muilla osakkailla ei päätöksenteossa ole? Siinä tapauksessa ehkä kannattaisi jakaa kyseinen tieto heidän kanssaan. Taloyhtiö on demokratia. Se, että juuri sinun mielestäsi syystä tai toisesta joku remontti on "turha", ei tarkoita, etteikö niitä remontteja tehtäisi jos enemmistö on sitä mieltä, että niitä tarvitaan.

   Ehkä omakotitalo olisi sinulle sopivampi asumismuoto, siellä ei tarvitse ottaa muiden mielipiteitä huomioon tai teettää mitään korjauksia jos et halua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   257
   17093
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   279
   4805
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   2705
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   168
   1883