Aihe

pankki automaatti

Anonyymi

Non niin, tulihan se sieltä. Pankkitoiminnan ajoivat alas ja nyt poistavat pikapankin käytöstä viinijärven kylältä 17.12.2020 mennessä. Ja tulikin mieleen, kuka tai mikä taho omistaa sen entisen pankkirakennuksen? Nythän siellä on jotain varastointibisnestä. Onko tullut erimielisyyksiä pikapankista, vai loppunut kapitaali.

12

165

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Otto automaattihan tossa on ollut, joka on Automatian laite, eli eiköhän ne ihan itse sulje epäkannattavan automaatin.

  • Anonyymi

   Päättelivät jotta ei kyläläisillä ole enää rahaa kun eivät enää nostele.
   Mitäpä sitä sitten automaattiakaan siellä pitelemään.

  • Anonyymi

   Lienee kiinteistön omistaja sanonut OTON vuokrasopimuksen irti, jos ei saanut mieleistään vuokraa. Eipähän rahan nostajat parveile pihassa.

   • Anonyymi

    Liperiläiset tarvitsevat semmosen PANO-pankkiautomaatin. Nyt joutuvat tallettamaan patjan alle kun pankkiin ei saa aikoja.


   • Anonyymi

    Nähtävästi on purkanut. Mitäpä tuosta, tietääpä ainakin sen asian, että tuo kiinteistön tarjoamat palvelut on täysin seis, myöskin kauttarantain hierontapalvelut ja Viinijärven urheilijoiden tukeminen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Liperiläiset tarvitsevat semmosen PANO-pankkiautomaatin. Nyt joutuvat tallettamaan patjan alle kun pankkiin ei saa aikoja.

    Liperiin on perustettava vanhan ajan lainajyvästö. Sinne voivat sitten tallettaa jyvänsä, kun mylly ei enää voi ottaa vastaan.


  • Anonyymi

   Jospa se automaatti tulisi tuohon Osuuskaupalle !?
   Kaupastahan voi nostaa myös rahaa, S-pankin tililtä ainakin , kait ?
   On se vain outoa, että vievät kaik`palvelut pois kylältä, ei ole hyvä asia tuokaan.
   Kaikki jotka kynnelle kykenevät käydään kaupungin pankeilla, kai vielä Outokummussa on OTTO toiminnassa ?, Joensuuhun asti pitänee mennä ? Sieltä sitten ruokaostoksetkin voi tuoda. Olisiko K- kauppa saatava Viinijärvelle, tulisi kilpailua , vähäisen , edes jotain !?
   Kaikki menee "kortin peluuksi" nykyään. Joskus kumminkin vielä ihan "oikeaa" rahaakin tarvitsee, vaikka kirkon kolehtihaaviin, vai eikö sinnekkään oteta enää "killinkejä"? Ehkä antavat tilinumeron mihin voi laittaa lahjoitukset, tietenkin nettipankin kautta !?!
   Voi tätä elämätä nykyään, jos oltais nuorempia, niin muutettaisiin takaisin kaupunkiin, mutta pitäisi ensin saada myytyä "kämppä", se on jo sitten yksi pulma lisää !!
   EHKÄ se viimeinen osoite on tuo Viinirannantie 6, hautuumaa !!!???

   • Anonyymi

    Viinijärvi on kuoleva kylä.
    S-market luo kylään pientä eloa mutta muuten pitää palveluiden ääreen mennä Joensuuhun, siellä riittää edullista valikoimaa ja kilpailua kaupoilla.
    Pankkiautomaattia tuskin saamme, S-marketista saa asiakkaat rahaa S-tililtään mutta kun K-markettia ei ole muun pankin asiakkaat ei käteistä saa.

    Muuttoa olen harkinnut Karjalan pääkaupunkiin, voisin lahjoittaa asunnon tarvitsevalle. Yksiö on ja siitä ei kummoista rahaa saisi myydessään jos ostajaa ylipäätään löytyisikään.. Pitää harkita jonkin aikaa, ainakin niin kauan kun saan pidetyksi ajokortin ja auton itselläni..

    Outokummussa asuu sukulaisia, asunnot halpoja mutta ilmapiiri kunnassa aivan perseestä. Ilmapiirin myrkyllisyyden aistii sukuloidessaan silloin tällöin todella hyvin..


  • Anonyymi

   Niin, ei se automaatti mihinkään ole hävinnyt. Tuossahan tuo seisoo keskellä meidän olohuonetta. Mietittin poikien kanssa että näyttää automattii olevan niin vähällä käytöllä, että joutaa irroittaa pois seinästä. Traktorilla me se siitä seinästä tempaistiin irti, hyvin lähti. Nyt on ihmetelty kaljan juonnin ohessa, mitä me sille tehtäisiin. Osaisiko joku neuvoa asiassa?

   • Anonyymi

    Naputelkoo omaan ulkoseinään ja kirjuttakaa jotta se on panoautomatti. Ja jotta kaikki setelit kelpovaa.


  • Anonyymi

   Niin, pitäisikö meidän viedä se mööpeli takaisin siihen auki jääneeseen koloon? Kun tämä meidän talo on hiukan syrjässä kulkuväylältä, ja ei tästä monikaan kävele ohi. Saattaisi tulla niitä panoja paremmin siinä entisellä paikalla, kun se on siinä keskellä kylää, ja ylimääräisissä rahatuskissaan kiemurtelevat raharikkaat kävelevät siitä ohi.

  • Anonyymi

   Ruvetkoopas mainostamaan tuplapanoja niin eiköön asijakasta piisoo.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   7603
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   135
   6185
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   2500
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1706