Aihe

Vaajakosken typerä nuoriso

Anonyymi

Vaajakoskella kakarat on kyllä niin latvalahoja kuin olla ja voi. Ajetaan polkupyörillä keskellä tietä säällä ku säällä ja sitte kun niille mainitsee asiasta niin eivät osaa muuta kuin inistä ja väittää vastaan. Hohhoijaa. Missäköhän vaiheessa joku jää alle?

12

82

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   joka puolella typeriä pennut

   • Anonyymi

    Tämä. Vaajakoskella on tosin paljon lapsiperheitä ja tuntuu siltä, että Vaajakoskelle on pesiytynyt paljon perheitä joiden vanhemmat ovat välinpitämättömiä ja sehän tunnetusti heijastuu heti lasten käytökseen. Siksi nuorison hölmöily oikein korostuu Vaajakoskella.


  • Anonyymi

   Vaajakosken rollaattoripapat ne vasta ärsyttäviä onkin. Luulevat että niillä voi kiilailla nuorison varpaille niinkuin mieli halajaa.. Tekohampaat vaan kalisee kun työnnetään niin vimmalla menemään..

  • Anonyymi

   Vaajakosken paloaseaman lähettyvillä ainakin itse näen viikottain kakaroiden keulivan pyörällä autokaistalla. Näyttää olevan joka kerta vielä ne samat naamat eikä ne meinaa aina edes väistää. Eikö ne kuule vai eikö ne välitä, ken tietää. Sen verran tiedän että yksi niistä asuu mäen päällä korpikallentiellä (onko se sen niminen tie?) ja yksi on sen Vaajakoskelaisen baarin omistajien poika. En muista baarin nimeä. Onneksi itse asun hiukan kauempana eikä täällä kakaroita paljoa näy.

   • Anonyymi

    Taidan tietää keitä tarkoitat. Ovat aina autojen edessä pyörineen. Pari läheltäpititapausta on tullut niitten kanssa.


  • Anonyymi

   Kannattaa hankkia punaista värisuihketta ja värjätä kakaroiden naamat sillä. Toimii usean metrin päästä eikä lähde pariin päivään vaikka pesisi koko ajan. Siitä vanhemmatkin näkevät missä kakara on pelehtinyt. Väriä saa turvallisuusalan liikkeistä.

   • Anonyymi

    Hah..tuota suihketta jossa on väriainetta saa melkein kaikista kaupoista..marketeissakin on..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hah..tuota suihketta jossa on väriainetta saa melkein kaikista kaupoista..marketeissakin on..

    Oletpas sinä aikamoinen tietäjä


  • Anonyymi

   Ei toimi. Niille on valkoista väriä.

  • Anonyymi

   Kauanko haluat että jatketaan?

  • Anonyymi

   Muutin Vaajakoskelta pois kesällä enkä kadu pätkääkään.

  • Anonyymi

   Mites muuten ,kun tuntuu et täs " kommentaattoreina" ovatko edes läheskään kaikki aikuisia? Vai niitä " keulijia" kun tasoa lueskelee, keskkustelunhan pitäisi olla rakentavaa,vaikei samaa mieltä oltaisikaan,eikä NIMITTELYÄ. Täs keulii nyt vanhematkin tyypit ! Tosiaan näitä mopoil ja pyöril keulijia on meilläkinpäin ,vaik pieni on kunta,ja vastaukset samanlaisia,kun mainitsee. Mutta kun se peruuttamaton tapahtuu,eivät juuri piittaa kohta taas mennään . Ihminen ei luulen opi iokein koskaan.

  Ketjusta on poistettu 314 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   228
   15194
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13498
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   9264
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6599
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   244
   3892