Aihe

Covid-19 rna rokote

Anonyymi

Mitä järkeä on investoida miljardeja rokotteeseen, joka heikentää oireita, mutta ei estä tartuntoja?
Kuinka käy? Supertartuttajat, oireettomat taudinkantajat matkustelevat rokotepassinsa kanssa ympäri maailman levittämässä tautia. He ovat tavallaan lääketeollisuuden myyntimiehiä. Rokotteen suoja on määräaikainen, ikään kuin lisenssimaksu: saat elää kaksi vuotta ja lisenssi on uusittava.
?

28

187

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nykyiset rna-rokotteet pyrkivät estämään koronaviruksen tarttumisen rokotettuun henkilöön.

   • Anonyymi

    siitä ei ole mitään takeita. Oletko lukenut Comirnatyn tuoteselosteen?


  • Anonyymi

   Joka tapauksessa vasta massarokotuksista alkaa maailmanlaajuinen ihmiskoe. Tulokset tiedetään vasta joskus tulevaisuudessa.

   • Anonyymi

    En tykkää ihmisen järjestämistä ihmiskokeista.

    Luotan enemmän viruksen järjestämään ihmiskokeeseen. Mielenkiintoista olisi nähdä, mitä tapahtuisi, jos koronan annettaisiin levitä rajoituksetta. Ainakin sairaalat täyttyisivät. Ihmiset kuolisivat hitaasti tukehtuen kodeissaan. Kunnon keskiajan kulkutautimeininkiä. Mielenkiintoista.


   • Anonyymi

    Niin, haittavaikutukset ja mahdolliset muut jälkiseuraamukset tiedetään vasta mahdollisesti 2v kuluttua, kuten 2009 sikainffulenssan (H1N1) narkolepsia tapaukset.
    Mitään EI kerrota 2 eri rokotteesta jotka kaiketi tulee Suomeen. esim. milloin alkaa rokotteen vaikutus ? Jotta saa 90% suojan. Kauanko kestää suoja, sitäkään ei kukaan tiedä vielä.

    Sputnikista kerrotaan suojan ALKAVAN toisen rokotteen jälkeen 42 vrk kuluttua. Siihen asti pitää "erityisen hyvin suojautua mahdolliselta tartunnalta" Lähde; MTV 3 , 8.12


   • Anonyymi

    Matkustuskillolla ja pakollisella rokotepassilla pakotetaan jengi ottamaan rokote.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En tykkää ihmisen järjestämistä ihmiskokeista.

    Luotan enemmän viruksen järjestämään ihmiskokeeseen. Mielenkiintoista olisi nähdä, mitä tapahtuisi, jos koronan annettaisiin levitä rajoituksetta. Ainakin sairaalat täyttyisivät. Ihmiset kuolisivat hitaasti tukehtuen kodeissaan. Kunnon keskiajan kulkutautimeininkiä. Mielenkiintoista.

    ja paskat! Mistä tuon tiedon olet imenyt? Missä influenssat? Mukana koronaluvuissa! Moniko kuoli koronaan? Ainiin, se yksi hukkui mut sillä oli korona. Näin meitä tilastoilla huijataan! Ja ihmiset nielee kaiken, surullista.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Minulla O veriryhmä eikä ole ikinä edes flussaa ole ollut enkä siis ota rokotetta.

   • Anonyymi

    Samoin täällä, ympärillä ihmiset sairastanut lentsua jne..ei vaan ole tarttunut. Taitaa olla O veri pelastus?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samoin täällä, ympärillä ihmiset sairastanut lentsua jne..ei vaan ole tarttunut. Taitaa olla O veri pelastus?

    Minua ei ole koskaan rokotettu. En tiedä edes mikä veriryhmä on, ei ole ollut tarvis..kymmeniä vuosia ilman tauteja ja nuhia - miksi vaarantaa terveys jollain piikillä, josta ei ole mitään todellista todistettua näyttöä. On vain uskoa ja olettamuksia sen avusta.
    Ei ole tutkimuksia rokotetuista - vastaan ei rokotetut!


  • Anonyymi

   Samalla järjellä on rokotettu jo vuosikymmeniä A-influenssaa vastaan. Tuskin haluat espanjantaudin kaltaisia seurauksia , kun ne voidaan estää, haluatko takasin ruton, tubin ja punatautiepidemiat?

   • Anonyymi

    oliskohan ennen menty terveys edellä? Nyt mennään raha edellä. Huono vertaus siis sulla.


  • Anonyymi

   Jostain muusta tässä varmaan onkin kyse kuin vilpittömästä tahdosta nitistää tauti. En tosin tiedä mistä. Aika sen näyttää. Eletään kuitenkin lähellä niitä aikoja että morsiusseurakunta temmataan tuuliin ja pääsee viimein antikristus täydelä tohinalla valtaansa. Varmaan jotain niitä valmisteluja tää käytännössä on, eivätkähän nämä maallistuneet järjestelijät itse edes ehkä ymmärrä, mitä ovat toteuttamassa ja että toimivat niinkuin Raamatussa on ennustettu.

   • Anonyymi

    Raamatun voi unohtaa..on ollut jo rutot ym..tulee taudit jatkuun..raamattu käskee täyttää maat ja toisaalta ihmisten paljous luo lisää taudin uhkaa..


   • Anonyymi

    • Etusivu
    • Sanna
    o Kuka Sanna?
    o Ansioluettelo
    o
    • Eduskuntavaalit 2019
    • Kuntavaalit 2017
    • Blogi
    • Kuvia
    • Yhteystiedot
    • In English

    RAHARIKAS LÄÄKETEOLLISUUS
    Share|
    « 2011 - We gotta..
    Hei me puhutaan.. »
    Tiistai 10.8.2010

    (Julkaistu Debatissa 3/2010)
    Nyt se sitten vihdoin selvisi: sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan. Ainakaan siinä määrin kuin media, poliitikot ja lääketieteen ammattilaiset uhan vaarallisuudesta varoittelivat. Mutta kuka oikein hyötyi possujen kärsillä ja saparoilla lietsotun hysterian ylläpitämisestä?
    Rokotevalmistajat saivat yksin Suomelta 100 miljoonaa euroa paksumman lompakon rokotteista, joiden vaikuttavuudesta terveyden laatuun ja tilaan on heikosti näyttöä. Euroopan tasolla possurokotekustannukset kipuavat miljardeihin. Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista. Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille.
    Lääketeollisuus kuljettaa lääkäreitämme vuosittain varsin avokätisesti erilaisiin seminaareihin ja koulutustapahtumiin ympäri maailmaa. Esimerkiksi Tampereen kaupunginhallituksen henkilöstöjaostolle tulee vuosittain hyväksyttäväksi kymmeniä tämänkaltaisia seminaarikutsuja. Toiminta on mahdollista, koska siitä hyötyvät sekä matkojen kustantajat että vastaanottajat. Lääkeyhtiöt saavat sanomansa perille ja kenties myötämielisemmän suhtautumisen tuotteisiinsa eli pidemmän päälle lisää rahaa, kaupunki saa maksutonta koulutusta lääkäreillensä ja lääkärit saavat kokemusta, tietoa ja tärkeydentunnetta matkoiltansa. Tilannetta voidaan halutessa perustella myös asiakkaan hyödyn näkökulmasta: saavathan sairaatkin tuhansien eurojen arvosta ammattitaitoisempaa apua vaivoihinsa. Toiminnan eettisyys on kuitenkin helposti myös kyseenalaistettavissa. ”Lahjuksilla” on aina hintansa ja lopulta laskun maksavat kuluttajat lääkkeiden hintojen sekä vääristyneen kilpailun ja tarjonnan muodossa.
    Lääketeollisuus on yksi vaikutusvaltaisimmista nykypäivän poliittisista viiteryhmistä ja se toimii samalla paperisella polttoaineella kuin mikä tahansa kapitalistinen instituutio – rahalla. Samalla kun rikkaita länsimaita suitsutetaan erektio- ja elintapatautilääkkeillä, ei kehitysmaihin tahdo riittää edes historiallisen kehityksen näkökulmasta yksinkertaisimpia lääkkeitä ja rokotteita. Suomenkin 100 miljoonan possurokoterahalla olisi ollut mahdollista estää lukematon määrä lapsikuolemia kehitysmaissa. Toinen vaihtoehto olisi ollut laittaa rahat kotimaassa ennalta ehkäisevään sosiaalityöhön, päihdetyöhön ja terveysvalistukseen. Nämä jos mitkä ovat todellisia ”mitä jos” arvoisia resurssikohteita. Ehkä saamme vielä oikeudenmukaisuutta rahanmenoon, kunhan kansa saa taakseen miljardien arvoisen lobbauskoneiston, jolla voidella päättäjiä?

    © 2014 Sanna Marin


  • Anonyymi

   Enpä ole expertti, rokotekriitikot tietenkin edustavat terävintä älyn kärkeä kuten suomenruotsalaiset ja Karalahti. Ottaako tauti tai rokote... elämä on.

  • Anonyymi

   Tämä paskanjauhaja ei ole edes rokotekriitikko, vaan tyhjän levittäjä, jolla ei ole mitään argumentteja väitteidensä tueksi. Rokotteet ovat lääketeollisuudesta, ei kai kukaan nyt tule käyttämään poppamiesten uutteita.

   Rokote otetaan ensi tilassa! Jauhakoon tämä mt-vammainen niitä omia juttujaan.

   • Anonyymi

    Ei missää nimessä tätä rokotetta kannata ottaa!!!


  • Anonyymi

   lopetan matkustamisen. Herrat saa sitten hoitaa turismin elpymisen niissä maissa jotka elävät siitä. Minuun ei tuota muutamassa kuukaudessa tehtyä myrkkyä pisteta ja josta uutisoidaan tuolla tavoin kuin nyt on tehty. Haluan nähdä toisinajattelevan virologin haastattelussa ja väittelyssä jonkun toisen tätä rokotetta suosittelevan kanssa. Liikaa ollut sensuuria. Kaikki rokotteet on otettu mutta tätä ei oteta!

  • Anonyymi

   juuri niin

  • Anonyymi

   Kaiken huipuksi nämä kaksi rokotetta jotka tulee ei sisällä itse viirusta ja nämä rokotteet riittää vain yli 55v ja hoitohenkilöille.Muut saavat sitten rokotetta joka tehty vahalla kaavalla eli heikennettyä viirusta rokotteessa.He voivat unohtaa matkailun kuten kaikki koronaan sairastuneetkin sillä lähes kaikki maat vaatii prc testin ennen maahantuloa ja korona näkyy testeissä kaikille rokotetuille sekä sairastuneille eli eivät pääse matkustaan ollenkaan.Uutinen Hersarissa juuri nyt.

  • Anonyymi

   BISNESS!
   Ursula von der Leyenin pitäisi ensin esittää todisteet seuraavista asioista:

   1. Tieteellisesti pätevät todisteet siitä, että tämä COVID-19 -viruksen aiheuttama tauti tosiaan on poikkeuksellisen vaarallinen.

   2. Tieteellisesti pätevät todisteet siitä, että nämä edellä mainittua tautia vastaan kehitetyt rokotteet tosiaan tehoavat. Eli rokotteen saanut henkilö on tästä lähtien immuuni kyseiselle sairaudelle eikä hän myöskään pysty tartuttamaan sitä toisiin ihmisiin.

   3. Tieteellisesti pätevät todistaat siitä, että näistä edellä mainituista rokotteista ei aiheudu mitään vaarallisia sivuvaikutuksia.

   Vasta sitten jos KAIKKI edellä mainitut 3 kriteeriä täyttyvät, voidaan tuollaisia pakkorokotuksia ja niiden antamisen valvomista perustella. Muutoin kyseessä on pelkkä viranomaisten mielivalta ja kansalaisvapauksien räikeä loukkaaminen.

   Ja ainakin tämänhetkisen tiedon perusteella näyttää siltä, että yksikään noista kriteereistä ei täyty.

   • Anonyymi

    1. Löytyy, sen kun etsit, luet ja ymmärrät.
    2. Tuota ei lupaa kukaan. Ei voi eikä tarvitse.
    Tieteellinen näyttö löytyy riittävään hyötyyn, jolloin rokotus kannattaa.
    3. Ei tuotakaan ole mahdollista luvata, ei nyt eikä koskaan. Eikä oikein minkään muunkaan lääkkeen tai rokotteen suhteen voi luvata etteikö voisi tulla sivuoireita.

    Nuo sinun vaatimuksesi ovat siis lähinnä absurdeja. Vaaditko lentokoneeseen, bussiin tai junaan noustessasi tieteellistä tutkimustulosta ja lupauksia että lentokone, bussi tai juna ei varmasti vikaannu? Jätäkö kaikki lääkärin määräämät lääkleet dyömättä koska lääkkeiden selosteesta löydät haittavaikutuksia?

    Ihmisillä on kyllä jotenkin suhteellisuuden taju hukassa. Omaa terveyttä tuhotaan ja henkeä riskeerataan kaksin käsin kaiken aikaa, mutta sitten vouhkataan rokotteesta jonka riskit on kärpäsen paska elämän monen muun riskin rinnalla.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    1. Löytyy, sen kun etsit, luet ja ymmärrät.
    2. Tuota ei lupaa kukaan. Ei voi eikä tarvitse.
    Tieteellinen näyttö löytyy riittävään hyötyyn, jolloin rokotus kannattaa.
    3. Ei tuotakaan ole mahdollista luvata, ei nyt eikä koskaan. Eikä oikein minkään muunkaan lääkkeen tai rokotteen suhteen voi luvata etteikö voisi tulla sivuoireita.

    Nuo sinun vaatimuksesi ovat siis lähinnä absurdeja. Vaaditko lentokoneeseen, bussiin tai junaan noustessasi tieteellistä tutkimustulosta ja lupauksia että lentokone, bussi tai juna ei varmasti vikaannu? Jätäkö kaikki lääkärin määräämät lääkleet dyömättä koska lääkkeiden selosteesta löydät haittavaikutuksia?

    Ihmisillä on kyllä jotenkin suhteellisuuden taju hukassa. Omaa terveyttä tuhotaan ja henkeä riskeerataan kaksin käsin kaiken aikaa, mutta sitten vouhkataan rokotteesta jonka riskit on kärpäsen paska elämän monen muun riskin rinnalla.

    Niin kauan kuin palkittujen tutkijoiden asiallisia haastatteluja ja mielipiteitä, vastakkaisia siis, sensuroidaan, ei ole mitään syytä uskoa että tämä nimenomainen rokote on turvallista ja järkevää ottaa. Joka päivä herättyä lävähtää jonkunlainen koronapelottelu tv:ssä, lehdissä, netissä. Selitetään kuinka rokote tulee, tulee paljon, tuleekin vähemmän, eikun nyt tuli taas viivettä jne. Taitavat jarrutella sen rokotteen antamisessa siksi, ettei se taidakaan ihan toimia kuten piti. Vai vielä pandemia! Ei ole pandemiaa nähnytkään. Syyt on ihan jossain muualla kuin siinä että ihmiset pysyisivät terveinä. Tuo vertauksesi bussista ja lentokoneesta on vähän kuin 13-vuotiaan suusta. Sinunkin kannattaa seurata vähän muuta kuin aina sitä suomalaista mediaa. Voisit yllättyä. Saathan sinä mennä sen rokotteen ottamaan. Anna muiden päättää omista asioistaan.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin kauan kuin palkittujen tutkijoiden asiallisia haastatteluja ja mielipiteitä, vastakkaisia siis, sensuroidaan, ei ole mitään syytä uskoa että tämä nimenomainen rokote on turvallista ja järkevää ottaa. Joka päivä herättyä lävähtää jonkunlainen koronapelottelu tv:ssä, lehdissä, netissä. Selitetään kuinka rokote tulee, tulee paljon, tuleekin vähemmän, eikun nyt tuli taas viivettä jne. Taitavat jarrutella sen rokotteen antamisessa siksi, ettei se taidakaan ihan toimia kuten piti. Vai vielä pandemia! Ei ole pandemiaa nähnytkään. Syyt on ihan jossain muualla kuin siinä että ihmiset pysyisivät terveinä. Tuo vertauksesi bussista ja lentokoneesta on vähän kuin 13-vuotiaan suusta. Sinunkin kannattaa seurata vähän muuta kuin aina sitä suomalaista mediaa. Voisit yllättyä. Saathan sinä mennä sen rokotteen ottamaan. Anna muiden päättää omista asioistaan.

    Ja taas tätä samaa jauhamista sensuroiduista asiantuntijoista. Olen moneen kertaan kysynyt, ketä he ovat, mutta kukaan ei vastaa. Vaikuttaa siis vahvasti siltä ettei mitään "asiantuntijoita" olekaan.

    Seuraan hyvin paljon muuta kuin Suomalaista mediaa, täällähän toistetaan pitkälti samoja asioita kuin ulkomaisessa mediassa, viiveellä vain. Ja totta kai luen muiden maiden tutkimustietoja koska siellä sitä tietoa on. Sairastuneiden, hoidettujen, kuolleiden ja rokotettujen massat ovat jossain muualla kuin Suomessa, joten kattava tutkimustieto tulee ulkomailta.

    On kohtuullisen kornia kun joku pää sinisenä tupakkaa kiskova pelkää rokotetta jota on jaettu jo miljoonille. Tupakka on isompi terveysriski kuin mikään rokote. Ja kuinkahan sitten rokotepelkurit ajatteli hoitaa tämän pandemian? Vaikka siihen ei kuolisi, on todella v-mäinen sairaus monelle. Ja rajoitteita on pakko pitää koska terveydenhuolto sakkaa muuten. Jos sakkaa, alkaa kuolla porukkaa paljon muuhun kuin koronaan. Rokotteen riskit on pientä taudin riskeihin verrattuna.

    Siis. Pikkasen isompaa ajattelua ja suhteellisuudentajua kiitos.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   4980