Covid-19 rna rokote

Anonyymi

Mitä järkeä on investoida miljardeja rokotteeseen, joka heikentää oireita, mutta ei estä tartuntoja?
Kuinka käy? Supertartuttajat, oireettomat taudinkantajat matkustelevat rokotepassinsa kanssa ympäri maailman levittämässä tautia. He ovat tavallaan lääketeollisuuden myyntimiehiä. Rokotteen suoja on määräaikainen, ikään kuin lisenssimaksu: saat elää kaksi vuotta ja lisenssi on uusittava.
?

31

1130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nykyiset rna-rokotteet pyrkivät estämään koronaviruksen tarttumisen rokotettuun henkilöön.

      • Anonyymi

        siitä ei ole mitään takeita. Oletko lukenut Comirnatyn tuoteselosteen?


    • Anonyymi

      Joka tapauksessa vasta massarokotuksista alkaa maailmanlaajuinen ihmiskoe. Tulokset tiedetään vasta joskus tulevaisuudessa.

      • Anonyymi

        En tykkää ihmisen järjestämistä ihmiskokeista.

        Luotan enemmän viruksen järjestämään ihmiskokeeseen. Mielenkiintoista olisi nähdä, mitä tapahtuisi, jos koronan annettaisiin levitä rajoituksetta. Ainakin sairaalat täyttyisivät. Ihmiset kuolisivat hitaasti tukehtuen kodeissaan. Kunnon keskiajan kulkutautimeininkiä. Mielenkiintoista.


      • Anonyymi

        Niin, haittavaikutukset ja mahdolliset muut jälkiseuraamukset tiedetään vasta mahdollisesti 2v kuluttua, kuten 2009 sikainffulenssan (H1N1) narkolepsia tapaukset.
        Mitään EI kerrota 2 eri rokotteesta jotka kaiketi tulee Suomeen. esim. milloin alkaa rokotteen vaikutus ? Jotta saa 90% suojan. Kauanko kestää suoja, sitäkään ei kukaan tiedä vielä.

        Sputnikista kerrotaan suojan ALKAVAN toisen rokotteen jälkeen 42 vrk kuluttua. Siihen asti pitää "erityisen hyvin suojautua mahdolliselta tartunnalta" Lähde; MTV 3 , 8.12


      • Anonyymi

        Matkustuskillolla ja pakollisella rokotepassilla pakotetaan jengi ottamaan rokote.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tykkää ihmisen järjestämistä ihmiskokeista.

        Luotan enemmän viruksen järjestämään ihmiskokeeseen. Mielenkiintoista olisi nähdä, mitä tapahtuisi, jos koronan annettaisiin levitä rajoituksetta. Ainakin sairaalat täyttyisivät. Ihmiset kuolisivat hitaasti tukehtuen kodeissaan. Kunnon keskiajan kulkutautimeininkiä. Mielenkiintoista.

        ja paskat! Mistä tuon tiedon olet imenyt? Missä influenssat? Mukana koronaluvuissa! Moniko kuoli koronaan? Ainiin, se yksi hukkui mut sillä oli korona. Näin meitä tilastoilla huijataan! Ja ihmiset nielee kaiken, surullista.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Minulla O veriryhmä eikä ole ikinä edes flussaa ole ollut enkä siis ota rokotetta.

      • Anonyymi

        Samoin täällä, ympärillä ihmiset sairastanut lentsua jne..ei vaan ole tarttunut. Taitaa olla O veri pelastus?


    • Anonyymi

      Samalla järjellä on rokotettu jo vuosikymmeniä A-influenssaa vastaan. Tuskin haluat espanjantaudin kaltaisia seurauksia , kun ne voidaan estää, haluatko takasin ruton, tubin ja punatautiepidemiat?

      • Anonyymi

        oliskohan ennen menty terveys edellä? Nyt mennään raha edellä. Huono vertaus siis sulla.


    • Anonyymi

      Jostain muusta tässä varmaan onkin kyse kuin vilpittömästä tahdosta nitistää tauti. En tosin tiedä mistä. Aika sen näyttää. Eletään kuitenkin lähellä niitä aikoja että morsiusseurakunta temmataan tuuliin ja pääsee viimein antikristus täydelä tohinalla valtaansa. Varmaan jotain niitä valmisteluja tää käytännössä on, eivätkähän nämä maallistuneet järjestelijät itse edes ehkä ymmärrä, mitä ovat toteuttamassa ja että toimivat niinkuin Raamatussa on ennustettu.

      • Anonyymi

        Raamatun voi unohtaa..on ollut jo rutot ym..tulee taudit jatkuun..raamattu käskee täyttää maat ja toisaalta ihmisten paljous luo lisää taudin uhkaa..


      • Anonyymi

        • Etusivu
        • Sanna
        o Kuka Sanna?
        o Ansioluettelo
        o
        • Eduskuntavaalit 2019
        • Kuntavaalit 2017
        • Blogi
        • Kuvia
        • Yhteystiedot
        • In English

        RAHARIKAS LÄÄKETEOLLISUUS
        Share|
        « 2011 - We gotta..
        Hei me puhutaan.. »
        Tiistai 10.8.2010

        (Julkaistu Debatissa 3/2010)
        Nyt se sitten vihdoin selvisi: sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan. Ainakaan siinä määrin kuin media, poliitikot ja lääketieteen ammattilaiset uhan vaarallisuudesta varoittelivat. Mutta kuka oikein hyötyi possujen kärsillä ja saparoilla lietsotun hysterian ylläpitämisestä?
        Rokotevalmistajat saivat yksin Suomelta 100 miljoonaa euroa paksumman lompakon rokotteista, joiden vaikuttavuudesta terveyden laatuun ja tilaan on heikosti näyttöä. Euroopan tasolla possurokotekustannukset kipuavat miljardeihin. Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista. Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille.
        Lääketeollisuus kuljettaa lääkäreitämme vuosittain varsin avokätisesti erilaisiin seminaareihin ja koulutustapahtumiin ympäri maailmaa. Esimerkiksi Tampereen kaupunginhallituksen henkilöstöjaostolle tulee vuosittain hyväksyttäväksi kymmeniä tämänkaltaisia seminaarikutsuja. Toiminta on mahdollista, koska siitä hyötyvät sekä matkojen kustantajat että vastaanottajat. Lääkeyhtiöt saavat sanomansa perille ja kenties myötämielisemmän suhtautumisen tuotteisiinsa eli pidemmän päälle lisää rahaa, kaupunki saa maksutonta koulutusta lääkäreillensä ja lääkärit saavat kokemusta, tietoa ja tärkeydentunnetta matkoiltansa. Tilannetta voidaan halutessa perustella myös asiakkaan hyödyn näkökulmasta: saavathan sairaatkin tuhansien eurojen arvosta ammattitaitoisempaa apua vaivoihinsa. Toiminnan eettisyys on kuitenkin helposti myös kyseenalaistettavissa. ”Lahjuksilla” on aina hintansa ja lopulta laskun maksavat kuluttajat lääkkeiden hintojen sekä vääristyneen kilpailun ja tarjonnan muodossa.
        Lääketeollisuus on yksi vaikutusvaltaisimmista nykypäivän poliittisista viiteryhmistä ja se toimii samalla paperisella polttoaineella kuin mikä tahansa kapitalistinen instituutio – rahalla. Samalla kun rikkaita länsimaita suitsutetaan erektio- ja elintapatautilääkkeillä, ei kehitysmaihin tahdo riittää edes historiallisen kehityksen näkökulmasta yksinkertaisimpia lääkkeitä ja rokotteita. Suomenkin 100 miljoonan possurokoterahalla olisi ollut mahdollista estää lukematon määrä lapsikuolemia kehitysmaissa. Toinen vaihtoehto olisi ollut laittaa rahat kotimaassa ennalta ehkäisevään sosiaalityöhön, päihdetyöhön ja terveysvalistukseen. Nämä jos mitkä ovat todellisia ”mitä jos” arvoisia resurssikohteita. Ehkä saamme vielä oikeudenmukaisuutta rahanmenoon, kunhan kansa saa taakseen miljardien arvoisen lobbauskoneiston, jolla voidella päättäjiä?

        © 2014 Sanna Marin


    • Anonyymi

      Enpä ole expertti, rokotekriitikot tietenkin edustavat terävintä älyn kärkeä kuten suomenruotsalaiset ja Karalahti. Ottaako tauti tai rokote... elämä on.

    • Anonyymi

      Tämä paskanjauhaja ei ole edes rokotekriitikko, vaan tyhjän levittäjä, jolla ei ole mitään argumentteja väitteidensä tueksi. Rokotteet ovat lääketeollisuudesta, ei kai kukaan nyt tule käyttämään poppamiesten uutteita.

      Rokote otetaan ensi tilassa! Jauhakoon tämä mt-vammainen niitä omia juttujaan.

      • Anonyymi

        Ei missää nimessä tätä rokotetta kannata ottaa!!!


    • Anonyymi

      lopetan matkustamisen. Herrat saa sitten hoitaa turismin elpymisen niissä maissa jotka elävät siitä. Minuun ei tuota muutamassa kuukaudessa tehtyä myrkkyä pisteta ja josta uutisoidaan tuolla tavoin kuin nyt on tehty. Haluan nähdä toisinajattelevan virologin haastattelussa ja väittelyssä jonkun toisen tätä rokotetta suosittelevan kanssa. Liikaa ollut sensuuria. Kaikki rokotteet on otettu mutta tätä ei oteta!

    • Anonyymi

      juuri niin

    • Anonyymi

      Kaiken huipuksi nämä kaksi rokotetta jotka tulee ei sisällä itse viirusta ja nämä rokotteet riittää vain yli 55v ja hoitohenkilöille.Muut saavat sitten rokotetta joka tehty vahalla kaavalla eli heikennettyä viirusta rokotteessa.He voivat unohtaa matkailun kuten kaikki koronaan sairastuneetkin sillä lähes kaikki maat vaatii prc testin ennen maahantuloa ja korona näkyy testeissä kaikille rokotetuille sekä sairastuneille eli eivät pääse matkustaan ollenkaan.Uutinen Hersarissa juuri nyt.

    • Anonyymi

      Ja tutki näiden asiantuntijoiden kommentointi erityisesti Bitchute sensuroimattomasta videopalvelusta.

      • Anonyymi

        Tutkin, en vakuuttunut. 99,9% asiantuntijoista on samaa mieltä, miksi ihmeessä uskoisin 0,1 % näkemystä? Mitenköhän Bhankdi selittää kotimaansa ruuhkautuneet krematoriot? Joku niitä ihmisiä nyt tappaa, ja paljon. Ilmansaasteet? Taitaa äijä vaan edistää kirjamyyntiä ja tehdä nyt rahaa, höppänät maksaa.

        Yeadonin milestä korona on UK:ssa ohi. Kummasti vaan UK:ssakin kokonaiskuolleisuus on ihan reippaasti yli 2015-2019 keskiarvojen, viime aikoina noussut hurjasti.

        Wodarg samaa sarjaa. Selittelee Italian kuolemia terveydenhuollon heikkoudella. Just. Noinkohan kymmenissä maailman maissa on terveydenhuolto sattunut sakkaamaan samaan aikaan ja ihmisiä päässyt kuolemaan vähän isompia määriä? Aikamoista sattumaa. Noinkohan Ruotsin "surkea" terveydenhoito ihan sattumalta kyykkäsi keväällä ja uudestaan loppuvuodesta ja kokonaskuolleisuus veti kunnon keulat 2015-2019 lukuihin verrattuna?

        Höppäniä vanhoja ukkoja. Ura ohi eikä enää ole oikein mitään. Jotain täytyy keksiä jotta tulee tärkeä olo.

        Kun on lähipiirissä nähnyt kuinka järkyttävän sairaita ihmiset ovat olleet, osalle jäänyt pysyviä vaurioita, ei voi kuin ihmetellä kuinka kukaan uskoo noita huru-ukkoja. Vaarallista porukkaa.


    • Anonyymi

      jos rokote tulisi pakolliseksi EN ottaisi mistään hinnasta. Jos vapaaehtoinen, voin jopa ottaa. Näet jos pakollinen , on siinä jotain ikävää mukana.

      • Anonyymi

        Covid 19 rokotteet jaetaan liian hitaasti, laumasuojaa ei näinollen tule. 1rokotteen ottajat sairastuubja eivät ota 2 rokotetta ja virus muuntuu resistantiksi rokotteelle. Viruksen mutatoituminen on nopeaa toisin kuin johtavat virologit kertovat.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe