Aihe

Narsistinen pellejoukkio

Anonyymi

Joskus tutustuin omituisten otusten kerhoon. Porukan johtajana pyöri räikeät narsistin oireet omaava rouvahenkilö. Hänen ympärillään hyppeli pellekerho, joka teki narsistin kehittämiä likaisia temppuja ja lausui annettuja vuorosanoja johtajansa luomissa tilanteissa. Iloisesti he sotkivat asioita, tekivät kaikkensa pilatakseen uhriksi valikoitujen mainetta ja elämää.

Silloin tällöin vieläkin törmään joihinkin heistä ja huomaan, miten vanha peli jatkuu. Pellekerholainen ottaa yhteyttä udellakseen tietoja. Viimeksi hän kuvaili minulle yksityiskohtaisesti yhteisen tuttavan itsemurhayritystä. Tapa jolla kaveri oli muka yrittänyt surmata itsensä oli erittäin groteski ja johtaisi vammautumiseen, muttei hengenlähtöön. Joka sana tältä tarinankertojalta on täyttä paskaa, eikä kyseinen henkilö ole tehnyt mitään itselleen, vaan elää elämäänsä. Kuitenkin pelleryhmä on vuosien mittaan useaan kertaan levittänyt tarinaa, kuinka tämä kaveri on nyt ihan oikeasti tappanyt itsensä tai ainakin yrittänyt sitä.

Mielenkiintoista, että on olemassa ihmistyyppi, joka tekee tuollaista huvittaakseen itseään ja kaltaisiaan. Luovien mielien keskinäinen satupiiri voisi pyöriä keskenään mutta, koska nämä sairaat ihmiset eivät tunne häpeää, he leivittävät keksimiään valheita ympäriinsä. He eivät ole mielenterveyskuntoutujia, moottoripyöräkerholaisia tai vankilakavereita, vaan aikoinaan muodostivat työyhteisön.

12

142

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Samanlaisia kokemuksia, tälläisen ihmisen kohteeksi voi joutua vaikka ei suoraan tuntisikaan henkilöä mutta jonkun asian vuoksi tulee tietyksi hänelle. Todella monenlaista häiriköintiä juttujen levittämistä keksityistä asioista ja ilmeisesti narsistinen ja pakkomielteinen henkilö itse uskoo ja saa muutkin uskomaan näihin juttuihin ja on vielä sairaalloisen sitkeä, vuosikaupalla yrittää selvittää asiaa joka omassa päässään keksinyt. Onneksi minua on hänestä varoitettu niin tiedän missä kulloinkin mennään mutta varovainen täytyy olla, ei tännekkään voi kertoa liikaa yksityiskohtia ettei tunnistu ja hullua yllytä enempää.

  • Anonyymi

   Narsisti iskee haavoittuvuuksiin.

   Tarinan opetus: älä ole haavoittuva sillä narsisti huomaa haavasi ja hieroo niihin suolaa

   • Anonyymi

    Näin on. Jos joutuu tuholistalle niin hän kyllä kaivaa jonkun vian esiin ja pyrkii vahvistamaan sitä ja iskemään siihen kerta toisensa jälkeen ja vuodesta toiseen. Lisäksi hän kertoo sitä käsitystä tukevia kommentteja ja valheitakin muille, siten että se myös kasvaa omassa mielessäsi. Tätä on mahdotonta ymmärtää eikä sitä haluaisi uskoa ellei ole sitä itse nähnyt.


  • Anonyymi

   Kyllä näitä tilanteita on. Itsekin työpaikalla nähnyt. Huhujen liikkeellepistämisen, häiriköinnin yms. toiminnan ei voisi kukaan väittää olevan pelkkää huumoria. Joukon johtaja ei myöskään pyri mitenkään "koulimaan" tai kasvattamaan sitä jota kiusaa, vaan saamaan hänet hulluksi ja aiheuttamaan pahaa.

   Yllättävää miten lähes kaikki on vedettävissä mukaan mihin tahansa. Ja pomot eivät ole poikkeus. Vaatii ihmiseltä omia sisäisiä periaatteita ettei lähde mukaan, mutta sitten on tuholistalla ja mitä vain ikäviä yllätyksiä tulee niin kauan kuin on siinä ympäristössä. Narsistinen tuhoaja on äärimmäisen taitava käyttämään valtaa väärin ja manipuloimaan ihmisiä ja erittäin halukas siihen.

  • Anonyymi

   Tällästä pelleporukkaa ollaan kyllä kutsuttu Narsistin hovinarreiksi.

  • Anonyymi

   Vaihteeksi törmätty siihen oikeaan narsistiin.

   • Anonyymi

    Noi on vaarallisia. Varsinkin kuntapuolella. Ei ole edes markkinataloutta, joka pitäis työntekijät ahkerana. Voidaan huolella, ryhmässä kiusata pienenpäänsä. Ei ole tulosvastuuta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Noi on vaarallisia. Varsinkin kuntapuolella. Ei ole edes markkinataloutta, joka pitäis työntekijät ahkerana. Voidaan huolella, ryhmässä kiusata pienenpäänsä. Ei ole tulosvastuuta.

    https://www.youtube.com/watch?v=Ok4-7RJut6I

    Parhaita videoita narsismista.

    "ppoiuhhhjj"


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuon videon kanssa voisin sanoa olevani 100% samaa mieltä.
    Siinä se on sanottu.

    "ppiuyhhhjk"

    Hän on paras psykologi josta olen koskaan kuullut.
    Lukuisia aivan upeita videoita totuutta,

    "ppouyghhjh"


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hän on paras psykologi josta olen koskaan kuullut.
    Lukuisia aivan upeita videoita totuutta,

    "ppouyghhjh"

    https://www.youtube.com/watch?v=IaUhR-tRkHY

    Kaikkia ihmisiä voi manipuloida, ei vain minua

    "pouyhhjkkl"


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    https://www.youtube.com/watch?v=IaUhR-tRkHY

    Kaikkia ihmisiä voi manipuloida, ei vain minua

    "pouyhhjkkl"

    Muuten, jos välillä vaikkutan olevani kiinnostunut keskenään ristiriitaisista jutuista, se johtuu siitä että tarkastelen asioita mahdollisimman monista eri näkökulmista kooten sitten omani kaikkien mahdollisten näkökulmien yhdistelmän lävitse.

    "ppuhhhjjkkk"


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   67
   9908
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   125
   5863
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   492
   5636
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   5308
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   17
   2836