Aihe

KALUSTETALO "MASKU" JA KOKEMUKSIA !

Anonyymi

Kalustetalo Maskussa on koulutetut myyjät:

Olehan tarkkana näiden myyjien kanssa, meidän emännälle myi Maskun koulutettu myyjä 3550,00 euron kalusteet/palvelut/tuoteturvat etc. joiden hinnassa oli ns ilmaa noin reilut 1100,00 euroa ja osta summasta saatiin selviteltyä pois noin 500,00 euroa, mutta loppu jäi "MASKUUN" ja KKV.n neuvonnassa virka "NAINEN" ei tutustunut dokumentteihin tai ei ainakaan niitä kommentoinut..tutustui vain Maskun lähettämään ns Kauppasopimukseen ja suositteli sen hyväksymistä (ilmeisesti Maskun palkkalistoilla) sellainen mielikuva tuli hänestä.
ALV.t päin P*****tä Tuoteturvat 10v yht: n. 300,00 etc mm.ssa kotimaiselle vuodesohvalle jolla on kaiken kattava valmistajan takuu jne... jne ! :-)

Myyjä sai ilmeisesti mainion toimintansa ansiosta kesän 2020 aikana ja jälkeen uuden statuksen "MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ" siis tämän prosessin aikana. (Itäisessä-Suomessa)

Kaikesta on dokumentit (Sähköpostit etc.) olemassa ja pitäisi tehdä valitus tuonne KKV.n valituslautakuntaan, mutta en enää jaksa tapella kun olen sitä jo puoli vuotta tehnyt ja laihoin tuloksin.

En koskaan osta tai koske minkäänlaiseen MASKU tarjoukseen/tuotteeseen enää koskaan -50 +10 -70 jne Huijausta koko lafka ja myyjät.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitä aloitus kertoo aloittajasta?

  • Anonyymi

   Ostettiin sohva Maskusta, noin vuosi sitten. Myyjälle ei kelvannut käteis maksu! Vaan väkisin teki MasterCard luotto rahoituksen, vaikka sanoin etten tarvitse rahoitusta. No tietysti ilmoitin heti pankkiin asiasta ja poistivat tämän luoton. Myyjä halusi provisiot luotto tilistä. Maksoin sohvan normaali laskulla heti pois kun tuli postissa. Mutta Maskuun ei mennä enää koskaan. Että tämmöistä Oulun Maskussa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   9508
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   182
   9260
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   525
   6182
  4. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   66
   3002