Kunnallisvaalit lähestyvät

Anonyymi

Ihmisten pitäisi herätä jo siihen mitä persut edustavat. Persut eivät edusta suomalaisuutta, vaikka niin väittävät. Persut edustavat Trumpilaisuutta, Putinilaisuutta ja ylipäätään arvoja, joita viimeksi laajasti nähtiin natsi Saksassa. Eli mitä? Persujen mielestä oikeusvaltiokeskustelu on "politisoitu". Ei ole, sillä oikeusvaltioperiaate on demokratian perusta. Persut itse haluaisivat tämän periaateen romuttaa Unkarin, Venäjän ja "Trumpin Usan" myötä.

Oikeusvaltioon kuuluvat vallankäytön perustuminen lakiin, vallanjako, perustuslaki, jokaiselle kuuluvat perus- ja ihmisoikeudet, yhdenvertaisuus ja riippumattomien tuomioistuinten asema.

Miten Persujen demokratian ja oikeusvaltioperiaatteen systemaattinen romuttaminen näkyy paikallispolitiikassa?

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äläs ny keuhkoa itsellesi ahtaumatautia. Sdp ja vassarit ovat aitoja vasemmistopuolueita, jotka käyttäytyvät omana itsenään. Heitä ei voi äänestää, koska heidän taloudellinen osaamisensa on tasan nolla, ja maa ajautuu heidän pitkään johtaessa konkurssiin. Muilla puolueilla persuja lukuunottamatta, on kurssi täysin hukassa. Keskusta on kuin peura ajovaloissa ja sekaisin kuin käkikello. Kokoomuksen Orpo on tällä hetkellä tyhjä arpa, jolle oppositiopolitiikka sopii yhtä hyvin kuin Nalle Wahlroosille ay-liikkeen jäsenyys. Rkp:lle sopii kaikki kunhan ei ruotsinkielisille alueille tehdä heikennyksiä. Halla-Aho on ainoa, joka haastaa ja perustelee asiat niin, että kansa ymmärtää ja kiittää ääniuurnilla.

    • Anonyymi

      Ja pälä pälä, oikeasti PS on Suomessa ainoa terveen järjen puolue, kokoomuskin myötäilee nykyään punavihreitä arvoja, demarit viherveroineen taas eivät ole enää aikoihin olleet suomalaisen duunarin ja elinkeinoelämän asialla. Persujen pitää nousta kunnolla jotta muut isot puolueet, kepu, kokoomus ja demarit, palaavat myös perusarvojen äärelle. Vain niin Suomella on vielä toivoa. Vihreät on vaarallisten fanaatikkojen hurmosliike.

    • Anonyymi

      Todellakin perussuomalaiset valtaan, ensin kunnallis, sitten eduskuntavaaleissa. Tämä laiskojen ja duunareitten hyysäys on lopetettava. Nyt Demarit on vallassa ja rahaa jaetaan joka suuntaan. Oikeisto ajaa oikeiston asiaa ja niin persujen kuuluukin. Siihen kokkarit siivelle, niin hyvä tulee. Miettikää seuraavia asioita. Suomessa jaetaan kaiken maailman tukia. Asumis tukia 3miljardia, maataloustukia 2 miljardia, yritystukia yli 8miljardia, kehitysapu 1 miljardia. Lapsilisiä 1.4 miljardia. Sitten nämä duunareitten edut. Miettikää Pekkaspäivä 8kpl. ja työnantaja maksaa siitä, kun duunari makaa kotona. Kaiken maailman ylityökorvauksia, lomia, loma rahoja, sairaraus ajan palkkoja.
      Laiskoja ei saisi patistaa millään keinolla töihin, vaan maksetaan siitä korvauksia, että ei tee mitään, huh, huh.
      Kun saamme Halla-Ahon ja Elina Lepomäen johtamaan maata, alkaa työnantajat saamaan heille kuuluvia oikeuksia. Anteeksi taisin kiihtyä, mutta suomi ei kestä näitä etujen etuja.

    • Anonyymi

      Hyvin on media aivopessyt sinut, suosittelisin monipuolisempaa tietolähteiden ja oman ajattelun käyttöä. Suomessa on vain kaksi puoluetta, perussuomalaiset ja muut. Vain perussuomalaiset ajattelevat Suomen etua, muut haluavat tuhota Suomen, pelastaa koko maailman ja saada kehuja ja parempia töitä EU:lta. Perussuomalaiset on oikeudenmukainen ja ainoa järkevä puolue. Ihmiset eivät juurikaan eroa eläimistä, vahvat syövät heikot - näin käy myös Suomelle, Suomi ei suojele itseään ja on EU:n mallioppilas = Suomi syödään.

    • Anonyymi

      Aivopesty, mitähän sekin tarkoittaa. Osa perussuomalaisia äänestävät eivät ymmärrä, mikä on perussuomalaisten agenda. Se ei ole köyhien auttaminen, se ei ole etujen lisääminen, se EI ole työtätekevien puolue ensisijaisesti, Vaan se on nimenomaan suomen pelastaminen. Siis suomen, ei kaikkien suomalaisten. Ne ketkä ovat heikoimmassa asemassa, tulevat siellä pysymään. Perussuomalaiset ajavat yrittäjien asiaa, siis yrittäjien, ei siellä yrityksessä työskentelevien asiaa, sitä hoitaa vassarit ja SDP, on aina hoitanut. Itse äänestän persuja, tässä muutama syy. Veroja on alennettava, etuisuuksia on leikattava, duunarit on saatava kuriin, on kyllä jo saatukin.
      Pääomaveroja alennettava, perintövero pois ja ennen kaikkea, ihmisten on otettava itse itsestään vastuu, ei elää yhteiskunnan tuilla.

    • Anonyymi

      Väyrynen tuli takaisin Kepuun ja johtopaikoille. Samalla lähti tukku ääniä persuilta. Kyllä kansa tietää että kunnon ketku on parempi kuin pussillinen tyhjäpäisiä suunsoittajia joilta puuttuvat alkeellisetkin käytöstavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2224
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1065
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe