Hoitajille maksettava ko-ro-na-li-sä ... HETI

Anonyymi

Miksi Suomessa ei hoitajille makseta bonusta, vaikka ulkomailla maksetaan? Mistä lie maapallon persereiästä tänne Suomeen saapuneille luusereille maksetaan yli miljardi euroa vuodessa, mutta oikeaa työtä tekeville hoitajille vain peruspalkka.
Koska Suomeen saadaan sellainen hallitus, joka uskaltaa laittaa tuon maahanmuuttoasian oikeasti kuntoon?

34

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paperimiehetkin saa likaisentyön lisää, mutta sairaalassa hoitajat siivoavat ihmisen ulosteita, ja muita eritteitä, okennuksia, ja heitä vaan ei arvosteta. Sitten kun itse kukin joutuu turvautumaan hoitohenkilökunnan apuun, niin sitten saatetaan kiitellä, mutta kissa kiitoksella elää. Olisihan eilen illalla esim. pääministeri että kumppanit voineet sanoa, kun kysyttiin suoraan, olisitteko antamassa hoitajille palkkaa lissää, niin sanoa edes , että kyllä he sen ansaitsevat, ainakin nyt kun on korona aika, mutta kukaan ei nostanut käpäläänsä, mutisivat vaan että asia ei kuulu heille. Työmarkkinaasiat ei kuulu heille, mutta puolustaa olisivat voineet ihmisinä hoitajia.

    • Anonyymi

      No semmoista hallitusta ei Suomeen saada koskaan. Se on yli miljardi euroa sentään yli 1000 miljoonaa euroa. Sillä rahalla laitettaisiin kovasti tärkeitä asioita Suomessa kuntoon, mutta ilmeisesti ilmainen terveydenhuolto Suomessa luvatta ja paperittomana oleville moneen kertaan kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille on tärkeämpää järjestää?
      Jos ne Helsingissä 16-vuotiaan pojan murhanneet huligaanit olisivat murhanneet Suomessa luvatta olevan paperittoman, niin voitaisiinko heitä tuomita mistään? Pitäähän henkilöllä olla nimi ja sosiaaliturvatunnus, että tuomari voi sanoa, kenet huligaanit ovat murhanneet.

    • Anonyymi

      Heh, pintansa pitäville kans.

    • Anonyymi

      Suomen hallitus tulisi laittaa vastuuseen, että on coronan antanut levitä maahan ja antaa levitä edelleen kiihtyvällä vauhdilla kaikkialle.
      Hallitus yrittää rahalla korvata vahinkojaan. Sitten, kun rahat loppuvat, eikä velkaakaan enää saa, loppuvat ystävätkin ja corona tuhoaa maan.

    • Anonyymi

      Johtuisikohan siitä, että hoitajan työhön kuuluu sairaanhoito, koska he ovat ammattia valitessaan jotakuinkin tienneet, että pahoja tilanteita voi tulla vastaan. Toki nykyisen kaltaisesta tilanteesta ei tietysti ollut tietoa, vaikka asiantuntijat ennustelivat, että ikäviä tauteja on tulossa. Tunteehan historia näitä tappavia tauteja. Entäs lisäpalkka heille jotka päivittäin tekevät työtä nuorten ja lasten parissa. Nuorisossahan on suuri määrä oireettomia tai vähäoireisia tartuttajia, jotka vievät taudit koteihin ja perhepiiriin. Samoin myös nuorten kanssaan päivittäin toimivat aikuiset ovat vaarassa. No nuo lisäkorvauksethan veisivät tietysti rahaa, joka on eri yritysten tukemiseen varattu..

    • Anonyymi

      Onhan se tavattoman vaikeaa tuon laajalle jo levinneen viruksen kanssa, mutta eihän Suomessa ole vielä niin paha tilanne, kuin jossain Portugalissa, että hoitajat ja lääkärit hylkäävät hoitopaikat ja lähtevät vekeen.

    • Anonyymi

      Ihan sama tavalla paperimiehillekkin voitaisiin maksaa Korona lisää

      Sielähän se virus on tehtaalla

    • Anonyymi

      Mikään ei sitä estä.
      Mene vain sairaalalle ja ala jakaa rahojasi.
      Helppoa kuin mikä, sanoista tekoihin.

    • Anonyymi

      Suomeen ei koskaa tule hallitusta saati eduskuntaa jolla mielessä omat kansalaiset ja kansan hyvinvointi. nyt on ihan liikaa arjesta vieraantuneita idealisteja tekemässä päätöksiä.

    • Anonyymi

      Katse kohdistuu työnantajiin.. miksi he eivät maksa 🤔. Työnantaja saa/voi maksaa niin halutessaan.. Sopimuksillahsn taatanan "minimit"

      • Anonyymi

        Niin, ei maan hallitus päätä hoitajien tms. palkoista, vaan työnantaja- ja työntekijäliitot neuvottelevat ne keskenään.
        Nykyisin on suurin osa hoitolaitoksista yksityisiä osakeyhtiöitä ja niille voiton tuottaminen osakkeenomistajilleen on yksi toiminnan päätarkoituksista. Silloin ei henkilökunnalle makseta centtiäkään ylimääräistä. Johtajaporras onkin sitten bonuksineen monesti eri asia.


    • Anonyymi

      Kovasti se lespojen kasvatti oli sillon ottamassa kantaa kun päätti pakkolaista, että hoitajien kuuluu tehdä niitä töitä ja alalla olleetkin määrätään töihin. Sinne vaan ns maisa torpat ja muut ex hoitajat ilmasiks. Saahan sähkömieskin eripalkan kun kiipeää vaikka radiomastoon vaihtaan lamppua kun se on vaarallista ns siihen normaaliin. Nyt se kaikille rahaa riittää kaikille paikkoja on sanna ei osaa olla jäkevä.

    • Anonyymi

      Sairaanhoitajat saa korotuksensa kunhan edelleen äänestävät kok..

    • Anonyymi

      Sehän on ihan helppoa korjata kuntoon suomalaisen terveydenhuollon ja vanhustenhuollon ongelmat. Otetaan vaan se 350 miljoonaa euroa pois vuosittaisista maahanmuuton kustannuksista.
      Tosin maahanmuuton kustannuksiin jää sen jälkeen vuosittain käytettäväksi ainoastaan enää 1000 miljoonaa euroa. Miten ne turvapaikan hakijat sen jälkeen täällä Suomessa oikein enää pärjää...?

    • Anonyymi

      Suhteellisuuden taju, uupuu suomen päättäjiltä. sitä niin hanakkaastti nuolaastaan brysseliin päin...siinä se kansa unohtuu kenen selkä nahasta suuret palkkansa häpeilemättä riistävät..hyi,,s,,,ta..

    • Anonyymi

      Ei maassa oikeutta saa, ken ei itse sitä hanki, ja joka vaivojansa valittaa on, vaivojensa vanki.

    • Anonyymi

      Sairaanhoitajat saa kiittää onneensa ammatin valinnasta, niin moni on saanut ja saava lopputilin ja elämä menee ala mäkee..

    • Anonyymi

      Viimeisen kommentin perusteella Jämsässä on kohta paljon umppi taustaosia hoitajia, jotka kiittävät onneaan uranvaihdosta....

      En oikeastaan usko tähän.

    • Anonyymi

      Kylläpä yrityksille myönnetään ylimääräistä tukea koronan takia, vaikka jokainen yrittäjäksi ryhtyvä tietää, että joskus on sitä huonompaakin aikaa, että tulosta ei synny. Sille paksulle huutiukollekin myönnettiin oikein 100 000 €, mutta kansan keskuudesta nousi semmoinen myrsky, että (sanoi ainakin) palauttaneensa sen tuen.

      Jo on maailma mallillaan, kun ihmisten nurkista kerättyä arvotonta roinaa ei saadakaan kaupaksi entiseen malliin, niin heti tulee 100 000 € avustusta kahdelle ihmiselle.

      Hoitajat työskentelevät nääntymisen rajoilla ja oman terveytensä riskeeraten, mutta eipä rahallista tukea tule heille miltään suunnalta. Kiittämättömyys on maailman palkka.

      • Anonyymi

        Otetaan maahanmuuton kustannuksista rahat hoitajille maksettaviin bonuksiin. Kyllä on taas niin mukava kulkea Jämsän kaupoissa, kun ei niissä näy maailmalta tulleita onnen onkijoita. Tuntee taas olevansa oikeassa kaupassa, eikä missään basaarissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otetaan maahanmuuton kustannuksista rahat hoitajille maksettaviin bonuksiin. Kyllä on taas niin mukava kulkea Jämsän kaupoissa, kun ei niissä näy maailmalta tulleita onnen onkijoita. Tuntee taas olevansa oikeassa kaupassa, eikä missään basaarissa.

        Tuo on totta! Epämääräinen saasta näyttää kadonneen kaupoista.


    • Anonyymi

      Pekonen varmaan edelleen etsii niitä maskeja, tosin niitä ei alunperin ollut kuulemma mitään hyötyä käyttää - mutta nyt sitten hyöty olisikin suunnaton...

    • Anonyymi

      Miksi hoiturit ulisee s 24 ? eikös heillä ole ammattiliittoa, joka veis asian eteenpäin ?
      nythän varmaan liiton edustajijen tiedossa on, että s-piirit kuuluvat kuntayhtymille ja sieltä sitä rahhoo olis ulistava..
      nyt näytäs menevän hiekkalaatikko asteelle, kitistää miks nuo saa ja me ei..voi hyvänen aika miten kakaramaista.

    • Anonyymi

      Taatelin tallaajat Suomesta pihalle ja säästyneet rahat käytettävä suomalaisten hyväksi.

      • Anonyymi

        Juurikin näin! Turvapaikan hakijoille ensiapu Suomesta ja sen jälkeen maasta ulos heti. Maapallon persereiästä Suomeen saapuneet onnen onkijat kuluttaa suomalaisten rahoja 1 miljardin ja sen päälle vielä 350 miljoonaa euroa vuodessa.
        Tuo luuseriporukka Suomesta pihalle ja säästyneillä rahoilla vanhustenhoito ja hoitohenkilökunnan asiat kuntoon... ja vielä jää rutkasti rahaa laittaa monta muutakin asiaa kuntoon Suomessa.


    • Anonyymi

      Mamujen elatus on tärkeämpää eikä rahat riitä hoitajille , jos olisin hoitaja vaihtaisin alaa , veroakaan ei kukaan halua maksettavan , vain ilmaisia tukia pitää saada , ne kellä olisi vara maksaa ovat erityis suojeluksessa ja köyhät on jo kupattu puolkuoliaiksi.

    • Anonyymi

      Turvapaikanhakijoiden ja haittamaahamuuton hoitoon käytetyt rahat on heitetty Kankkulan kaivoon.
      Hoitohenkilökunnan lisäämiseen käytetyt rahat on panostus Suomen tulevaisuuteen.

    • Anonyymi

      Sairaanhoitajilla huhun mukkaan teetetään muitakin hommia kuin sairaanhoitoo, ja siksi tekeviä käsiä ei riitä potilas työhön, mikäli tämä pitää paikkansa, on totta kai asiainlaita korjattava pikimiten ja näin saadaa sairaanhoitajille lupsakkaami työ ympäristö. ja ei oo niin kiirusta katella ihmisten tietoja, kun enempi aikoo..

      • Anonyymi

        Kyllä mm. pyykin pesua ja siivousta yövuoroissa vanhusten hoitolaitoksissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä mm. pyykin pesua ja siivousta yövuoroissa vanhusten hoitolaitoksissa.

        Valmiuslaki kaiketi tulossa jälleen voimaan joten se corona lisän vaatimus on nyt jo jälki junassa, se pitää liiton hoitaa neuvottelu teitse, ei se muuten etene ja jos liiton asia henkilöt ei halua tai kykene, niin vaihtoon ja heti.


    • Anonyymi

      on se nyt kumma... se on vitt. u niiden työ, tekevät vain ja ainoastaan työtään.. miksi ihmeessä pitäisi maksaa joku korona lisä..? kaikki tässä tarviis korona lisää

    • Anonyymi

      Jos lisiä aletaan maksella, niin yhtä lailla se lisä pitäisi sitten maksaa pelastuslaitoksen henkilöstölle, myyjille, taksi- ja bussikuskeille, jne, jne.. Kaikki joutuvat tahtomattaan enemmän tai vähemmän oireisten tai oireettomien taudistaan tietämättömien koronapotilaiden ja karanteenista piittaamattomien altistuneiden kanssa asioimaan.

    • Anonyymi

      Niin juu ja työttömät, sekä eläkeläiset tarttee kans corona lisää. miks noi s-hoitajt vinkuu ja kitisee joka asiast ja vali, vali..valittaa...

    • Anonyymi

      Veroja korottamalla vai VELALLAKO SE MAKSETAAN?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      295
      3239
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1601
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1117
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe