Aihe

Jouluradio ja Nostalgia

Anonyymi

eivät vastaa lähettämiini kysymyksiin kuuluvuusongelmistaan . Että eipä heitääkään kovin paljoa asiakkaansa = kuuntelijat kiinnosta...mutta eipä YLEäkään katsojakommentit, koska vain automaattivastaus tulee palautteeseen. Menevät varmaan suoraan poistettaiven listalle.

13

89

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei Jouluradiota kiinnosta palautteet musiikkivalinnoista, valitin jo aikaisemmin heille etteivät soittaisi juoppojen joululauluja koska ne eivät kuulu jouluun, silti tänäänkin soitettiin lauluja ryyppäämisestä jouluna!

   • Anonyymi

    Tontut ja joulupukki ovat myös ei sopivia kristilliseen yhteiskuntaan. Jouluradio on liian sekulaarinen.


  • Anonyymi

   Minkä takia juuri sinun kysymykseen pitäisi vastata? Luuletko olevasi kanaville jotenkin tärkeä kuuntelija?

  • Anonyymi

   Jouluradiossa soivat eniten Katri-Helena, Arja Koriseva ja Suvi Teräsniska. Perussoittolistaa ei ole taidettu uusia enää muutamaan vuoteen, näön vuoksi sekaan on heitetty joku Maustetytöt tai Mariska.
   Minäkin olen lähettänyt monta toivomusta, mutta yhtäkään ei ole toteutunut. Mm. olen toivonut että listoille laitettaisiin artisteilta uudempaa musiikkia, kun sellaista kerran on tarjolla.

   • Anonyymi

    Taisi linja "jämähtää" nykyiseen shitnovan entisen musapäällikön oltua siellä joskus 2017-2018. Samat nihilistiämmän kuuloiset "kuuluu jouluun" sloganit pyörineet myös sen jälkeen.

    Kun shitnovan ex-musapäällikkö oli siellä vetelemässä naruja, tuli someen runsaasti palautteita samojen kappaleiden jankkaamisesta. Soittolistaa edes noiden Maustetyttöjen ja Mariskojen osalta (taas) laajennettu siitä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taisi linja "jämähtää" nykyiseen shitnovan entisen musapäällikön oltua siellä joskus 2017-2018. Samat nihilistiämmän kuuloiset "kuuluu jouluun" sloganit pyörineet myös sen jälkeen.

    Kun shitnovan ex-musapäällikkö oli siellä vetelemässä naruja, tuli someen runsaasti palautteita samojen kappaleiden jankkaamisesta. Soittolistaa edes noiden Maustetyttöjen ja Mariskojen osalta (taas) laajennettu siitä?

    Älä viitti aapee!


  • Nostalgiaa kuuntelin kesällä jonkun aikaa, kun pidän vanhemmasta musiikista ja kuuntelen sitä paljon. Jonkun aikaa kanavaa kuunneltuani havaitsin, että siellä soitetaan aika paljon samoja bändejä ja heiltä melkein yhtä ja samaa kappaletta. Esim. Bonnie M soi harva se päivä ja taisipa olla sama kappalekin (itse pidän Bonnie M:stä, mutta olisi voinut olla joku toinen kappale ehkä), Earth wind and firea(sekin yksi mun suosikeista) monta kertaa päivässä, aina kun avasin radion ja pistin Nostalgialle. Ja sitten yks mun tän hetken suur suosikeista rockin kentältä, Slade. Sitäkin joskus soitettiin (kiitos siitä, että Nostalgiassa ees tiedetään tääkin bändi), mutta aina sama kappale "Run runaway" (hieno kappale, mutta Sladella on paljon muitakin hienoja kappleita kuten esim. "My oh my", "Still the same", "Won´t you rock with me", "Universe", "Gudbuy T´Jane" "All join hands", joita olisi voinut myös soittaa ja se oletettavin Slade-biisi eli "Cum on feel the noize" ei kuulunut kertaakaan. Oliko hyvä vai ei ettei sitä soitettu?) ja muitakin vanhoja kanavan tyyliin sopivia rockbändejä-ja artisteja kuten vaikka The Kinks, The Beatles, Small Faces, Chuck Perry, Jerry Lee Lewis, Led Zeppelinin akustisia tai vaikka vähän rokimpiakin kuten esim. "Black dog". Odotin myös missä countrymusiikki ja folk. Kanavan nimi on Nostalgia, että olisi voinut soittaa vähän monipuolisemmin vanhempaa musiikkia ja eri bändeiltä ja sooloartisteilta ja heiltäkin monipuolisesti kappaleita. Elvis, Bee Gees, Jackson 5, Tom Jones, Bobby Darin, Paul Anka, Joan Baez, Charles Aznavour, John Denver, Willie Nelson, Johnny Cash, Roy Orbison, Shirley Bassey ja muuta vastaavaa plus jotain rockia. Ja monipuolisesti myös suomalaisia vanhempia artisteja, joskus tuli jotain suomalaistakin tyyliin Juice, Badding, Hector (nämäkin ihan hyviä, mutta ei kauhean monipuolinen valikoima).

  • Loppui kanavan kuuntelu, kun joka päivä tuli ja monta kertaa päivässä ne samat kappaleet.

  • Radio Suomessakin osn soitettu monipuolisemmin musiikkia ja jopa harvinaisempiakin kappaleita, joskus jopa ihan joltain tallennenauhalta tai demolta tai savikiekolta (tietysti varmaan dikitalisoidussa muodossa tietsikalta, jolle tallennettu, paitsi joskus ei kun kappale rätisi). Ja siekkä myös monipuolisemmin muutakin ohjelmaa kuten luonto-ohjelmia, tietokilpailuja, juonnettuja musiikkiohjelmia, toivekonsertteja jne tai ainakin vielä silloin oli, kun joskus aiemmin 2000-luvulla kyseistä kanavaa kuuntelin aktiivisemmin.

  • Ja uutiset ja merisää.

  • Anonyymi

   Jouluradio on huonontunut! Siis taajuus joka kuuluu radiolla. Ennen tykkäsin kun soittivat perinteisiä joululauluja, en puhu Teräsniskan mummosta vaan Loirin laulamista ja myös muista klassikoista. Nyt näkyy tulevan pääosin jotakin kielenpuru musiikkia😖

  • Anonyymi

   Nostalgian ja NRJn lähetys on tökkinyt Porvoossa viimeiset pari viikkoa, ketään ei tosiaan kiinnosta.

   • Anonyymi

    Täällä jypinkylässä Nostalgia (99,90) on ritissyt ja rätissyt koko joulukuun ja usein pitkn vuotta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   48
   3075
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   252
   3026
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   1870