Aihe

Liikaa vöitä ja liittojakin

Anonyymi

Nyrkkeilyn koko vyöjärjestelmä on jo kalkkeutunut ja aikansa elänyt. Ainakin siltä osin, kun on liikaa noita vöitä. Varmaan joka luokassa mutta ite oon seurannut vain Raskasta sarjaa. (Paitsi jos Tatli tms. Suomalainen ottelee alemmissakin. Alemmista tiedän toki myös Floyd Mayweather Jr:n ja Manny Pacquiao:n)

Nythän Helenius hyppäsi IBFn listalla muistaakseni sijalta 15 jopa sijalle 6. tyrmättyään Kownachin. Nyt kun Joshua löi Pulevin, niin enemmistö nyrkkeilykansaa odottaa vihdoin Joshua-Fury kohtaamista. Joshuan ja Usykin piti kohdata, mutta nyt se muuttuu ellei jotain yllättävää taas tapahdu.

Hirveä määrä porukkaa. Ja sitten jos vielä tulee tavaksi vaatia uusintaotteluja, joskus jopa triplaa, niin menee kaikkien ikä ja terveys eikä läheskään kaikki ehdi kohdata toisiaan.

Totuus on, että Raskaassa sarjassa on tällä hetkellä vain 4 kuumaa nimeä. Joshua, Fury, Wilder ja Usyk. No Andy Ruiz Jr:n voi kai laskea siihen vielä. Sitten tulee se muu porukka. Povetkin, Whyte, Ortiz, ja Heleniuskin on jo siinä ryhmässä, mut nää joutuvat nyt odottelemaan.

Jotkut Jenkki asiantuntijat kaavailivat Wilderin seuraavaksi vastustajaksi Heleniusta. (Kovaa mut ei kuitenkaan "liian kovaa" ). Se ois hyvä valinta Robbelle. Väsynyttä lähteä enää noita Chisoroita yms. kohtaamaan. Tai jos Wilder ja Usyk kohtaavat, niin Helenius vastaan Andy Ruiz Jr. tai Povetkin vois olla aika hyvä.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Toisaalta hyvä että on useampi liitto niin kenelläkään ei ole monopoliasemaa lajiin, kuten olympialajeissa.

  • Anonyymi

   Ja hyvä että rahaa ja määräysvaltaa jakaantuu.

  • Anonyymi

   Bisnes on bisnestä.

   • Anonyymi

    Ei tuossa ole kuin Wilder Heleniukselle, Ortizit ja Whytet ei vie minnekään uraa. Usyk voisi Heleniuksen ottaa siksi koska Joshua ja Fury eivät kyllä riskeeraa mitään, ennenkuin ovat toisensa kohdanneet, koska siitä saa melkoisen tilin, vaikka Usyk haastaakin Joshuaa mutta turhaan. OIshan sekin jotain jos Usyk pyörittäisi Kownakin lyöjän pyörryksiiin ja voisi jopa tyrmätä nopeill käsillä heleniuksen, ja jopa tytrmätä niinkun Bellewin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tuossa ole kuin Wilder Heleniukselle, Ortizit ja Whytet ei vie minnekään uraa. Usyk voisi Heleniuksen ottaa siksi koska Joshua ja Fury eivät kyllä riskeeraa mitään, ennenkuin ovat toisensa kohdanneet, koska siitä saa melkoisen tilin, vaikka Usyk haastaakin Joshuaa mutta turhaan. OIshan sekin jotain jos Usyk pyörittäisi Kownakin lyöjän pyörryksiiin ja voisi jopa tyrmätä nopeill käsillä heleniuksen, ja jopa tytrmätä niinkun Bellewin.

    Usyk voitti vain aika hikisesti Chisoran, joka alkaa olla jo jäähdyttelijä raskaassa sarjassa. Robbekin sen voitti. En näkis Usykia välttämättä niin kovana raskaassa sarjassa, mitä ehkä itse kuvittelee. Hänelle paras seuraava testi uudessa sarjassa ois vaikka Ortiz tai Whyte.

    Ruotsin Otto Wallin pisti ärhäkkäästi kampoihin Furylle. Pahemmalta Fury näytti sen matsin jälkeen kuin Wallin. Jollain politiikalla Fury silti leivottiin voittajaksi. Siinähän ois yks vaihtoehto kunnon Suomi-Ruotsi hengessä ottelu Helenius-Wallin.

    Paras vaihtoehto ois silti Helenius-Wilder. Jos Robbe onnistuis jopa tyrmäämään hänet, niin miksei voisi avautua mahdollisuus Joshua-Fury-matsin voittajaa vastaan?

    Nyrkkeilyssä ja muissakin kamppailulajeissa pitäisi luopua Ratkaisematon-tuomiosta. Siinä ei ole mitään järkeä. Se johtaa vaan siihen, että aletaan itkeä sitä kolmatta ottelua vielä, nk. Wilder haluaisi vielä kohdata Furyn.


  • Anonyymi

   Minä tyrmään kaikki, eikä minulla ole vöitä, on vain törkeitä pahoinpitelysyytteitä.

  • Anonyymi

   Kyllä rupiaa tuleen totali black auti Polskille nytten. Sanokaa ny minulle kuinka voisi Robertin työrukkasten alta Kownackki terveenä tajuissaan selvitä? Robert tulevan vuoden aikana ottaa vyöt pois muilta.

  • Anonyymi

   Wilder haluaa kohdata seuraavaksi Andy Ruizin. Jos se toteutuu niin mitä näitä nyt jää enää jäljelle. Heleniuksen ja tiiminsä kannattaisi lähestyä nyt Usykia. Hänen piti kohdata Joshua ja hän on ymmärrettävästikin katkera siitä, kun se nyt estyi tai siirtyi, kun Joshua-Fury on kiinnostavampi.

   Helenius-Usyk olisi loistava mittari kummallekin, että missä nyt mennään. Jos Robbe onnistuisi voittamaan Usykin olisi seuraavana varmaan jo Joshua, Fury tai Wilder-mahdollisuus.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   235
   16059
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13595
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   9586
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6804
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   255
   4086