Aihe

Haminan Autokorjaamo - melko kallista

Anonyymi

Kannattaa kysellä muiltakin korjaamoilta huollon/öljynvaihdon hintoja.

Noilla hinnat minimi 25% korkeammat kaikissa toimenpiteissä.

Maksoin vuosia pelkästä öljynvaihdosta 125€.

Kysyin muilta noita hintoja niin kaikki merkkiliikkeet olivat järestään 25% halvemmat - ja longlife öljynvaihto 30.000 km:n välein, Haminan autokorjaamossa suorastaan määrättiin aina öljynvaihdot 10.000 km:n välein, vaikka kalleimmat öljyt aina vaihtoivat - tai mistäpä sitä tietää mitkä öljyt?

Melko kallista - elämä on - mut ei tuolla tavalla köyhää kansaa kannata kusettaa.

21

794

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sama havainto jo kauan sitten - ja huono palvelu. Aiemmin sai öljynvaihdot odottaessa aikaa varaamatta, mut sittenpä ei enää ollutkaan palvelualttiutta. Ja hinnat nousi aivan kohtuuttomasti. En lähtisi kyselemään korjauksia ja määräaikaishuoltoja ensisijaisesti tuolta korjaamolta, öljynvaihdoista nyt puhumattakaan.

  • Anonyymi

   Niinpä, hyvä kello kauas kuuluu - paha vielä kauemmas! Nyt ne hinnat vasta pilviin on nouseetkin! Kannattaa ajaa vaiks vähän kauemmas, saat vielä sijaisautonkin halvemmalla.

  • Anonyymi

   kyllä tuloo se halavemmaksi, ajaa kotkaan tai kouvolaan ja tilata taksi, kuin haminan autokorjaamolle, ei ikinä enää

  • Anonyymi

   perkele, onko sitte tosi, eli meitä on kusetettu kautta aikain ja ihan tuelta, ilimanko on varaa komiasti elää - köyhän kansan varoilla mokomat - se loppu nyt

  • Anonyymi

   Jos nyt joku vielä meneekin tuonne korjaamolle, niin viekää ainaskin omat osat ja öljyt mukananne - ne on helppo tilata tai ostaa muualta - saatte paljon halvemmalla. Ihan vaan ilmainen vinkki.

  • Anonyymi

   Ninkuin aloittaja osuvasti samoi: melko kallista. Sitähän se on. Ei kai auton korjaaminen missään enää ihan halpaa ole, mutta jossain on kohtuus, jossain se raja menee. Onhan se törkeää jos sama öljynvaihto on yhdellä 100€ ja toisella 125€!!! Toki saahan sitä pyytää, mutta rajansa kaikella. Samaa tasoa ne on muutkin hinnat tuolla korjaamolla. Niin kannaatttapi ehkä harkita kahdesti ja ajaa vaiks vähä pidemmälle.

  • Anonyymi

   Jopas. Kuin minä olen onnistunutkin pääsemään öljyvaihtoon aikaa varaamatta(?) Öljyt ja suodatin rapiat 60e. Tarvittaessa vaihtuu polttimotkin samalla. Ja vieläpä Haminassa.

   • Anonyymi

    Kyllä sekin vielä onnistuu Haminassa, Hakahuollossa ainakin, siellä onkin nopea ja hyvä palvelu öljynvaihdossa ja todellakin polttimotkin vaihdetaan lampun hintaan!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä sekin vielä onnistuu Haminassa, Hakahuollossa ainakin, siellä onkin nopea ja hyvä palvelu öljynvaihdossa ja todellakin polttimotkin vaihdetaan lampun hintaan!

    aikoinaan vaihtoivat saabiin öljyt ,vaihdelaatikosta pois ja moottoriin 3,5 litraa lisää kesti ajaa yhden hesan reissun sit loota paskana.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    aikoinaan vaihtoivat saabiin öljyt ,vaihdelaatikosta pois ja moottoriin 3,5 litraa lisää kesti ajaa yhden hesan reissun sit loota paskana.

    En usko. SAAB ollut itsellä pitkään.


  • Anonyymi

   Toiset ne osaa ja toiset saa halvemmalla, mut se on reilu peli. Jokainen voi tehdä itse johtopäätökset ja maksava asiakas ei kauaa kattele kusetusta.

  • Anonyymi

   ei kannata eikä kukaan järkevä kusettaisi, mutta nythän siinä käy klassisesti, että asiakkaat tekevät ainoan oikean simppelin ratkaisun: hakevat palvelun muualta ja saavat sen reilusti halvemmalla

  • Anonyymi

   En vie autoani kyseiseen liikkeesseen toistakertaa.
   Hinta-arviota ei kysymällä saanut, sivuuttivat aiheen tiskillä jotekin - no luotin siihen, että pikkupaikkakunnalla voi luotta osien ja nesteiden hintojen olevan suht kohtuulliset... No eivätpä olleet. Esim. sama jäähdytinneste, jota odotteluaulassa myydään litran pulloissa mukaan 6e litra, olikin huollossa 9,5e/litra määräalennuksen jälkeen. Luonnollisesit öljyt ja osat myös samalla linjalla. Suodattimet ja osat vielä jotenkin ymmärtäisi, kun ollaan kuitenkin "merkkiliikkeessä" mutta nesteissä ei.
   Aikoinaan 10-luvulla, kun käytin tojotaa Kotkassa merkkiliikkeessä , niin osat ja nesteet olivat aika samoissa hinnoissa kuin varaosaliikkeestä ostettuna. Kokeilen seuraavaksi onko vielä niin.

  • Anonyymi

   yleensä siinä käy just noin kun muutetaan uuteen kalliiseen vuokrahalliin ,niin remontin hinnat tuplaantuvat kuten haminan autohuollossa.mitä hienompi halli sitä korkeammat hinnat

  • Anonyymi

   Eipä sillä lie väliä, omaanko vai vuokralle, uuteen komiaan taloon muuttaessa, ei sen pidä kuitenkaan hinnoissa 100% näkyä, eikä edes 25%; toisaalta kun on kaiken aikaa jo olleet reilusti kalliimmat hinnat kuin muilla, niin kaipa asiakkailla on varaa maksaa se uusi hallikin.

  • Anonyymi

   Ahneella on paskainen loppu, tai ainaskin valinnanvaraa on autonomistajilla asiaan vaikuttaa. Kaikilla on vapaus valita just kukkaron mukaan. tuohon korjaamoon en kuitenkaan ihan äkkiä enää aio mennä.

  • Anonyymi

   eipä tuo öljynvaihto oo oljyhetkessäkään halpaa,...veloittivat öljystä 15 egee litra, mitä muualta saa 8 egee litra,...ei siis ikuna sinne enää öljyvnvaihtoon!'

   • Anonyymi

    Öljyhetkeä ei ole enää olemassakaan eli siis Vianorissa


  • Anonyymi

   tosi on, saat aivan yhtä hyvät longlife-öljyt vaikka motonetista jopa 5l/30€, voihan niistä ns "merkkiöljyistä" maksaa kaksi jopa kolme kertaa enemmän, mutta ei ne anna mitään etua hinta/laatu suhteessa

   • Anonyymi

    Mätänetistä saa oikein hyvää Puolassa tervasta regeneroitua moniasteöljyä, täyttää kaikki speksit.
    Eikä maksa paljon!


  • Anonyymi

   motonetin täyssynteettiset öljyt täyttää minkä hyvänsä automerkin laatuvaatimukset, sieltä löytyy valikoimaa joka lähtöön, siellä käyvät audin- ja mersunomistajat, fordin, renaultin, opelin, volvon, mazdan, porschen.... kannattaa tutustua valikoimiin ja lukea mitä valmistajan vaatimuksia ne tuotteet täyttää, aika monet mineraalipohjaiset öljyt tulee Venäjältä...

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   179
   1836