Aihe

Seurueet sulkivat kirpparit

Anonyymi

Jatkuva varastelu sulki kirpputorit. Eikö näitä koske mikään laki maassamme? Ruotsinkilvillä ajettu vuosia invapaikalle pysäköidään jos ei ajeta kaupan oven eteen. Ruokakaupoista varastetaan ja vanhuksia huijataan.

5

218

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä, Suomen laki kieltää varastamisen. Mikset itse ilmoita poliisille, kun sulla näyttää olevan tekijät ja kohteet noin hyvin selvillä?

  • Anonyymi

   Yritä soittaa poliisille myymälävarkaasta Kannuksessa niin lähin partio on esim. Halsualla. Valvontakameran nauhan jos lähetät poliisille missä näkyy selvästi tekijä niin tekijä saa siitä pienen sakon mitä ei heidän tarvitse edes maksaa mutta anastettua omaisuutta ei korvaa kukaan ja jos yrität estää varkauden näiden mainittujen osalta saat itse sakot rasismista sekä lisääntyvää ilkivaltaa, varastelua sekä häirintää heidän taholtaan.

  • Anonyymi

   500 vuoden kotoutus on vielä pahasti vaiheessa.

  • Anonyymi

   Kenen rahoilla se omakotitalo on rakennettu ja kuka näiden vuokrat maksaa? Keskustassa asuvat kaupungin osakkeissa uusimmassa talossa ja kukaan ei käy töissä kymmenkunta aikaihmistä.

  • Anonyymi

   Jokainen työssäkäyvä ja eläkkeestään veroja maksava maksaa heidän oleskelunsa paikkakunnalla. Kunnallisveroa ei tarvitse nyt korottaa koska kaupunki sai ylimääräistä valtion tukea 1,5 miljoonaa euroa johtuen koronasta ja tuulimyllyistä tuli puoli miljoonaa verotuloa. Ensi vuonna soiten kustannukset nousee ja jos ei valtion tukea jaeta enään yhtä avokätisesti sekä investoinnit ainakin koulu rakennetaan niin kunnallisvero nousee.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   127
   6003
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   5906
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   390
   2328
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   1560