Aihe

Makedonian Skopjesta saapuva lento lauantai 19.12 18.50

Anonyymi

Jos joku haluaa omin silmin nähdä, miten Korona - virusta tuodaan maahan lisää, Turun lentokentän T1 pääterminaalissa ala-aulassa on tilaisuus. Muistakaa pitää se 2 metrin etäisyys siellä sitten, ja laittakaa naamari päähän...vaikka sellainen iloinen mikki-hiiri tyylinen.

21

99

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En usko että lennolla on montaa matkustajaa Turkuun. Sen sijaan paluulento Skopjeen lienee täynnä. Meyerin telakka meni eilen kiinni kolmeksi viikoksi ja työntekijöitä lähtee sankoin joukoin kotimaahansa.

   Jos haluat koronapesäkkeitä nähdä, mene Varissuolle, Halisiin, Lausteelle ja Härkämäkeen. Mamuissa korona jyllä je heitä ei kiinnosta mitkään rajoitukset.

   • Anonyymi

    no nyt niitä lentoja tulee kolme tammikuussa ,voi olla suomalaisia kun ovat olleet lomalla,etelässä,mutt suurin joukko on telakan työntekijät.kun suomalaiset on lomautettu tai sai kenkää.MIKSI EI PUHUTApuolasta tulevia lentoja,joita tulee monta viikossa,puola on punaista aluetta,JA SUOMALAISET NOUDATTAA KILTISTI OHJEITA,JA TOISET EI.


  • Anonyymi

   Helsinki/ Vantaan lentokentällä jonossa koronan tuojia.
   Ei tarvitse Turkua katsella

  • Anonyymi

   Ei ollu perunaneniä tulossa , mutta joulua tullaan vietään koti Suomeen
   Saksasta ,Somaliasta,Irakista, jne...saa Suomalaiset tulla kotimaahansa.
   Varisuo on voimmavara, millä pidetään. Turku siistinä ,ruuassa ynm. .huonosti
   palkatut alat.
   Varisuolla asuu ahkeraa ja tunnolista porukaa.

   • Anonyymi

    Hah haa


  • Anonyymi

   On törkeää Turulta kuskata edes takas halpatyövoimaa ja juuri tuolta missä sitä koronaa on. Tilanne Turussa on vakava.

   Asia on niin ettei turkulaisista juurikaan välitetä. Meidän maamme hallitus menee talous edellä tappaen ilmeisesti vielä p ja sairastuttaen niin monet ihmiset.

   Ainoa tapa pysyä terveenä koronasta on nyt pysyä kotona ja välttää kaikin keinoin ihmisporukoita ja pysyä jokaisesta tuntemattomasta hekilöstä kaukana.

   Kyllä ihmetellä saa tätä Turunkin touhua. Hyvä esimerkki se toriparkin avaaminen ja ilmaiset parkkipaikat siellä kaikille vähän aikaa ja kun sitä parkkihallia sitten esieltiin niin ne sanat tuotiin esille, että on niin hyvät tilat ettei se koronakaan täällä pääse tarttumaan, mutta puppua tuokin. Kaikki sisätilat ovat niitä tartunnanlähteitä. On sisätila, jossa on tuntemattomia ihmisiä maan alla tai maan päällä ei mitään merkitystä.

   Turun satama ja lentokenttä, sieltä sitä koronaa tulee, koulut, tarhat, työpaikat , isot automarketit, ynnä muut. Naantalissa li pubista päässyt koronaa useisiin naantalilaisiin, joten kai se täällä Turussakin samaisista paikoista juoppojen kesken tarttuu.

  • Anonyymi

   Kun tämän koronan kerran annetaan levitä näin hövelisti Turun satamissa ja lentokentillä, niin parhaat nahurut tässä päättömyydessä saadaan sitten kun Turun koronatilanne on sellainen että rajat suljetaan kuten helsingissä keväällä. Meillä turussa sitä ei välttämättä edes huomaa sen kummemmin mutta kuvitelkaapa varsinais-suomalaisia pikkukaupunkeja mm. Uusikaupunki, Loimaa, laitila, salo, somero, huittinen, eura, parainen, aura, paimio jne. kun toimitukset monelta alalta lakkaa, ja työmatkat ja muut autotehtaalle, salon akkutehtaalle vaikeutuu kun joka bussissa joku tartuttaa joka päivä koko porukan ja tehtaat joihin yhteiskuljetus, menee lopulta kiinni. Verrytelkää naurulihaksia vahingoniloiset, kohta tilanne niinsanotusti räjähtää hallituksen ja maakuntien käsiin ;)

   • Anonyymi

    Turussa ei huomaa rajojen sulkeutumista? Turku-Tukholma ja Naantali-Kapelskär laivalinjat Suomen huoltovarmuuden kannalta erittäin tärkeät ja niitä tuetaa valtion taholta. Jos nuo linjat menevät kiinni, kyllä Turussakin näkyy.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Turussa ei huomaa rajojen sulkeutumista? Turku-Tukholma ja Naantali-Kapelskär laivalinjat Suomen huoltovarmuuden kannalta erittäin tärkeät ja niitä tuetaa valtion taholta. Jos nuo linjat menevät kiinni, kyllä Turussakin näkyy.

    Mutta kun ne eivät ole menneet kiinni, missään vaiheessa. seuraa uutisia, kiitos.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Turussa ei huomaa rajojen sulkeutumista? Turku-Tukholma ja Naantali-Kapelskär laivalinjat Suomen huoltovarmuuden kannalta erittäin tärkeät ja niitä tuetaa valtion taholta. Jos nuo linjat menevät kiinni, kyllä Turussakin näkyy.

    Mitäs huoltovarmuutta sieltä Tukholmasta oikeen tulee? Mitkäköhän asiat luokitellaan huoltovarmuudeksi?
    Maitoko se on, kun täällä omassa maassa ei ole enää sitä omavaraistaloutta?

    Mitään huoltovarmuutta ei Ruotsin puoleltatarvita eikä ole tullut. Meillä on täällä maassamme ihan oma teollisuus ja varmuusvarastot.

    Laivaliikenne tuossa Ruotsin ja Suomen välillä halutaan vaan pitää liikkeessä ja tuetaan veronmaksajien varoista moista koronaviruksen leviämistä. Mitään pakkoa ei ole eikä aihetta tuota väliä kulkea.


  • Anonyymi

   Salosta löytyy akkutehtaalle työvoimaa. Nokia jätti paljon työttömiä jälkeensä.
   Euroopasta tulee Vantaan lentokentälle monta koneellista porukkaa.
   Ne levittäytyy ympäri Suomea ja taas aloitetaan alusta taistelu.
   Alkaa olla hölmöläisten touhua. Eikö yhtään edes hävetä tulla tänne joulunviettoon?
   Joka vuosi on joulu niin luulisi yhden joulun onnistuvan matkustamatta Suomeen.
   Vai onko joku omainen jo liian iäkäs ja joutaa koronan syötiksi?

   • Anonyymi

    salolaiset työttömät kaikki narkkareita, minkähän laisia akkuja heidänkin tekemänä syntyisi, ja kuinka moni heistä oikeasti tulee työpaikalle kun te-keskustädit "käskee", diplomaattinen koskemattomuus sossun 365 e/kk tulolla, ja näyttävät keskisormea työn menemiselle. kjeh!


  • Anonyymi

   Vain 4 tuli tällä kertaa, siis testatuista...

  • Anonyymi

   Paljon jäi testaamatta, koska testaaminen lopetettiin ennen kuin kaikki pääsi testiin.
   Taitaa kaatua Suomen päälle nyt vuoden lopussa ja uuden alkaessa todella paha korona tilanne.
   Kaikki ketkä voi pysyä poissa julkisilta paikoilta ja olemaan kotona niin nyt kannattaa viettää aikaa kotona.

  • Anonyymi

   Mika Raatikaisen fb-päivitys: "Pidän aika outona, mikäli ISIS-terroristien (HS:n uusorwellismin mukaan "vierastaistelijoiden" ) porukoihin lähteneiden kummajaisten lapsia ei voitaisi ottaa huostaan - otetaanhan täällä huostaan baariin menneiden äitienkin lapsia. Ihmettelen myös, mikäli viranomaiset eivät selvitä näille sotasankareille maksettuja etuuksia siltä ajalta, kun ovat olleet maailmaa parantamassa allahuakbarnäkökulmastaan. Mikäli tukia on käytetty väärin, ainoa laillinen keino on tehdä rikosilmoitus asiasta. Mikäli näin ei toimita, kyseessä voi olla virkarikos ja mahdollisesti terroristisen toiminnan tukeminen. Se lienee ainakin toistaiseksi laitonta - kuinka kauan, vaikea sanoa. Nykyhallitus kun tuntuu olevan kohtuullisen sekava setti erilaisia hieman kummallisilla taajuuksilla toimivia omasta mielestään älykkäitä teinitätejä - voinen käyttää ilmaisua, koskapa minut on luokiteltu tyhmiin setämiehiin. Hyvä niin ja jos joku pahoitti mielensä, niin yhteys maalittamisvihapuhepoliiseihin, numero on 1984. Ajatuspoliisitoiminnasta lisää myöhemmin - organisaation sisältä näkee paremmin. Moni tulee yllättymään".

  • Anonyymi

   Eilen tuli taas lentokoneellinen skjopjesta, vaivihkaa lentokentälle. Ei mediahuomiota, ei älämölöä, ei maskivouhotusta, pelkkä airbus 322 n hiljainen suhina ja kengän kopinat kentän käytävillä. Vain koneellinen koronaa sairastavia euroopan pahimmalta korona-alueelta.

   • Anonyymi

    Joko menivät raksalle tai telakalle. Halpatyövoimaa lappaa kyseisitä maista vuodenvaihteen lomien jälkeen todella paljon. Koronaa pukkaa uuteen vuoteen heti runsaasti.


  • Anonyymi

   Juu ,Puolassa ja Skopejassa ei oo tarttuvaa koronaa.
   Lintilä on tän todennut.
   Mutta ne tulee kuin ruuhka maksu Turkuun eikä asiasta saa valitaa,
   molempia tarvitaan.

  • Anonyymi

   Työttömyyskortisto Turussa pullollaan rakennusmiehiä, sähkömiehiä ja halpatyövoimaa kuskataan jopa tällaisen pandemian aikana pilvin pimein. Raksamiehet asuvat pienissä tiloissa kymmenen samassa huoneessa. Mutta firmojen ahneus on kautta aikain ollut se, joka aiheuttaa suomalaisten työttömyyden täällä.

   Niin moni firman johtaja ajelee kalliilla uudella mersulla ja avosellaisella. Asuu komeassa omakotitalossa tai keskellä kaupungin kalleinta aluetta kahden kolmen sadan neliön asunnossa, omistaa muutamia kesäasuntoja ja asunnon ulkomailta ja yleensä se on Espanja. Näillä omaisuuksilla sitten leuhkitaan sukulaisille, mutta omastaan ei anneta köyhmmillekään sukulaisille, ivaillaan vaan omilla omistuksillaan. Ei muuten tullut edes Joulutervehdystä rikkaimmilta sukulaisilta, eikä niitä ole milloinkaan heiltä tullut. Niin ja kehutaan, kun lahjoitetaan jonnekkin Afrikkaan muutama ropo.

   • Anonyymi

    Joo mut millasil autoil ne työläiset, palkolliset kulkee ? Mopoautolla tai vanhalla fiatilla tai vastaavalla.


  • Anonyymi

   Joulun aikaan tullut ainakin kolme konetta ja ei testattu.
   Näin emme koronasta pääse tulevanakaan vuotena.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   117
   5750
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   3646
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   386
   2151