Aihe

Täystuhohallitus antoi

Anonyymi

pikavippifirmalle koronatukea 100 000e. Sulle, mulle, ja hentun liisalle on ehtoopuolella olevan täystuhon strategia.

14

59

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kas kun ei yllätä. Keväällä samalle firmalle myönnettiin tukea kolme kertaa.

  • Anonyymi

   Mille mukamas?

  • Anonyymi

   Hallituksen koronatoimet nauttivat tuoreimmassa gallupissa entistä vahvempaa kansansuosiota, ainoastaan perussuomalaisten enemmistö katsoo niiden epäonnistuneen
   Hallituksen toiminta koronakriisissä saa kannatusta lähes halki puoluekentän. Yksittäisten ministeriöiden toimintaa arvostellaan enemmän

   - - - - - - - -

   Oletko sinä kärämätäs-massa-avaaja siis persujen kannattaja?

  • Anonyymi

   Jokainen tolkun ihminen on persujen kannattaja.

  • Anonyymi

   Tunnettu yhtye sai koronatukea 70 000e. Johtohahmolla tulot olleet vuodessa miltei 150 000e. Näin toimii täystuhohallitus.

  • Anonyymi

   Niinpä, hitsarille ei tullut koronatukea vaan passitus työkkärirahalle. Huutokauppakeisarikaan ei ole mennyt konkurssiin, vaikka palautti täystuhon hyväksymän 100 000e. Moinen toiminta vain osoittaa, että veronmaksajien rahaa on jaettu miten sattuu, aivan mutu tuntumalla. Tälläkin hetkellä täystuhohallituksessa istuu kaksia lakia rikkonutta ministeriä. Kertoo kaiken oleellisen tuhon kyvyistä, tahi paremminkin niiden puutteesta. 30 miljardin vedätys, sitä tulevat sukupolvet maksavat pitkään.

  • Anonyymi

   Joo toinen jopa oikeudessa tuomittu. Missään muussa sivistysvaltiossa ei moinen olisi mahdollista.

  • Anonyymi

   Pitäähän sitä nyt pikavippifirmalle tukea antaa, kun joutuivat laskemaan korkojaan, tuototkaan eivät olleet nousseet edes 100%nousu jäi vähän alle.

  • Anonyymi

   Tämä hallitus voisi lahjoittaa itsensä tuhoamaan jonkun muun maan tulevaisuuden.

   • Anonyymi

    Persut melskaa täällä, vaikka eivät tiedä kuka päättää, keille on annettu ja mitä. Normi persun profiili , kouluttamattomia reppanoita, helposti höynäytettäviä peräkamarin poikia.


  • Anonyymi

   Tolkun ihmiset täällä melskaa. Nykyään onneksi löytyy faktoja mitä lehmänkauppoja tehdään. Siideriä valmistava firma Naantalista sai 40 000e, vaikka alkoholin kulutus on noussut koronan aikana. Kyllä olisi Karpolla töitä.

   • Anonyymi

    Ei korvauksia sen perusteella myönnetä mitä kukakin valmistaa, vaan kirjanpidon. Ei ne ole mitään "mustatuntuu" persu päätöksiä.


  • Anonyymi

   On se vaan kummaa kun koronatuet juuri jaetaan mustatuntuu ja sinne tänne, jä vähän tonne, ja loput ulkomaille periaatteella. Kalefoto raisiosta sai 40 000e. Perusteita ei kerrota julkisuuteen, mutta väärinkäytöksiä on, ja paljon. Se on vissi se.

  • Anonyymi

   Suomi on ollut EU-maiden hitaimpia rokottajia. Tämä täystuhohallitus tuhoaa koko maan pitäisi olla jokin keino saada se eroamaan, kun itse eivät ymmärrä erota. Tieto, taito, ymmärrys ei tällä nuorisijoukolla vaan riitä hoitamaan tätä kriisiä. Suomi velkaantuu järkyttävällä vauhdilla, ja samalla näpertelee jonninjoutavia pikkuasioita.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   266
   18891
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13870
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   343
   10347
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   67
   7545
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   357
   4623