Aihe

Koronatestaus Karstulassa

Anonyymi

Kuulin että koronatestiin pääsee vain jos on oireita? Pitääkö siis olla jo todella sairas ennen kuin testataan. Mistä siis voin tietää mikä on koronan oire jos ei testata, tässä taudissa kun on niin monenlaisia oireita. Olisi mielenkiintoista kuulla oikeasti minkälaisia oireita sairastuneilla on ollut.

5

232

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Satun tietämään sellasen asian ,et kaveri ei mennyt testii ei ollut minkäänlaisia pienimpiäkään oireita , jostain muusta syystä meni kuukausia myöhemmin ja huomattiin ,et olet sairastanut coronan tietämättään ,on immuuni sille. Mut muita pystyy tartuttamaan koko ajan -tietämättä - asiasta mitään . Eli käytännössä pitäisi kaikki periaatteessa testata,mikä lienee mahotonta ?? Se on ovela tauti !

  • Anonyymi

   Jos on oireita, soita päivystykseen. He kyllä ohjaavat testeihin tarvittaessa. Kyllä pienistäkin oireista testataan, juuri sen vuoksi ettei voi tietää, onko se koronaa vai flunssaa. Pieni nuha riityi omalla kohdallani testiin pääsyyn.

  • Anonyymi

   En päässyt keväällä testiin kun ei ollut kuumetta muut oireet oikeastaan olikin. Nyt luulen että olen todennäköisesti sairastanut koronan. Onko kukaan päässyt tuohon koronan vasta-ainetestiin täällä Saarikan alueella? Luulen että meitä koronan sairastaneita on enempi kuin mitä luvut antavat ymmärtää.

  • Anonyymi

   Siinäpä se pulma onkin, kun ei PIENINTÄKÄÄN OIRETTA ,miten pääset testiin ja kuitenkin satat sairastaa coronan ja tartuttaa ,aika mahoton yhtälö ,etkä tiedä sairastaneesi ja et olet voinut tartuttaa, siinäpä ongelmaa viisaammillekin immeisille, eli KAIKKI kansalaiset tän perusteellä pitäisi testata, eipä taida onnistua.!

  • Anonyymi

   Eipä kai sillä väliä tietää enää ootko sairastanu vai et. Oot tartuttanu sen minkä oot tai sitten et. Et kuitenkaan ole saanut sillä elinikäistä suojaa, joten rokotksiinkaan ei vaikuta. Sitten taas, vaikka kaikki tänään testattaisiin negatiivisiksi niin huomenna voivat olla jo positiivisia
   Kaikki vaan noudattamaan turvaohjeita edelleenkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   10396
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   100
   3791