Aihe

koskassuonenjoella

Anonyymi

on alkanut kauriita esiintymään ? kellonaikakin on metsästykselle kivääreillä outo , klo 15 .aika pimosta metsästää,asuin siellä aikanaan ,nyt asun muualla ,ja ei siellä kyllä mitää kauriita ole ,hirviä ,rusakoita ja sen semmoisia ,ja semmoisia , warkaudesta .

8

283

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ensimmäiset valkohäntäkauriit näkyivät pörölänmäellä 2007. Nyt niitä liikkuu useita laumoja, enimmillään laumassa ollut 8. Metsäkauriita ollut taas vuosikymmeniä jo. Iisveden suorallakin on merkit "varokaa kauriita".

   • Anonyymi

    eikä ole . sillä suoralla noin 6km pitäisi olla varoitusmerkki , varokaa seinähullujajuoppoja .ja tietenkin pillerinpopsijoita .


   • Anonyymi

    Valkohäntäkauris?!

    Minä kun luulin että on olemassa vain valkohäntäpeura🤔

    Milloinka rantautuu Suomeen mustajalkahirvi🤣


  • Anonyymi

   Metsästys kiellettävä auringon laskun jälkeen ja ennen auringon nousua.

   Lisäksi metsästäjät velvoitettava hankkimaan kaikille seuran alueella asuville huomioliivit. Huomioliivien hinta sisällytetään riistanhoitomaksuun.

   • Anonyymi

    Suonenjoella on valkohäntäkauriita, joita metsästäjät ja monet muutkin sanovat edelleen valkohäntäpeuroiksi. Suonejoella on melko runsas metsäkauriskanta, jolle metsästäjät ovat järjestäneet talviruokintaa, jotteivat ne söisi mansikanviljelijöiden viljaa. Toki mansikanlehdet maistuvat valkohäntäpeuroille/kaurillekin. Metsäkaurista saa metsästää haulikolla määrätyin suosituksin. Ampumaetäisyys on niin lyhyt, että normaali metsästäjä tunnistaa varmuudella onko saalis metsäkauris, vh-peura vain joku muu.


  • Anonyymi

   No ethän sinä BillDollar ole niitä voinut nähdä kun ajelit vai kylänraitilla sillä rämisevällä Ladalla jonka kuvittelit olevan milloin Porchen millpoin RolsRous tai jokin muu vastaava

  • Anonyymi

   Kukas niintä helvetin antilooppeja on tänne istuttanut liikennettä häiritsemään. Saatana... seuraavaksi istutetaan sitten sarvikuonoja se kun pysäyttää hieman isommankin mersun.

  • Anonyymi

   Susien ja ahmojen istutusta juoruillaan kun niille on nyt ensin ruokaa saatu istutettua onnistuneesti , juorujahan ne tietenkin vain ovat .

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   10008
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   82
   3470