Mielipiteitä tähän tilanteeseen/ Äidin mies

Anonyymi

En tiedä mitä tällä julkaisulla haen, mielipiteitä, vertaistukea varmaan. Mutta siis tilanne on tämä, äitini uusi mies on mielestäni pelottava. Kaikki olemme siis aikuisia ja tässä asiassa on kyse siitä että en halua äitini uutta miestä elämäämme, enkä uskalla viedä lastani sinne hoitoon.
Negatiivisia asioita olisi ainaki 150 mitä voisin hänestä kertoa, mutta kerron vain ne mitkä vaikuttavat päätökseeni eniten.
Eli siis en uskalla viedä 2 vuotiasta tyttöäni hoitoon äidilleni. Tämä ei muuten olisi ongelma, mutta muuta tukiverkkoa ei ole (yksinhuoltaja), ja äitini loukkaantuu kun en anna hänelle lasta hoitoon. Syynä tähän on äitini mies. Hän on valehtelun kuningas, ensi vaikutelma on että hän olisi rikas ja hyvin työssä käyvä urheileva mies. Loppujen lopuksi paljastui, että hän on kouluttautumaton valehteleva alkoholisti, joka eli/elää äitini rahoilla ja on hänelle 15 tuhatta euroa velkaa. Aluski en huomannut miehessä mitään epäilyttävää, mutta ensimmäinen hälytysmerkki oli juominen. Jokapäiväinen pieni humala, jonka seurauksena ihme sepitystä, että on kuulemma vaikka mikä ammatiltaan vaikka ei ole, ja valehteli ostaneensa kaikkea kaikille mitkä eivät koskaan tulleet. Hän myös kerskui kuinka kuristi edellistä vaimoaan, ja pian myös miehen tytär kertoi minulle kuinka olivat joutuneet usein lähtemään heidän isäänsä eli tätä äitini miestä pakoon kun tytär oli ollut pieni. Äidillä ja miehellään oli on/off suhdetta, ja edellisen eron aikana selvisi, että mies oli edellisessä suhteessa joka oli juuri ennen äitiäni pitänyt edeltävän naisen kaulalla puukkoa ja uhannut haulikolla. Selvisi myös että miehellä on useita pahonpitely syytteitä, sekä hän ajaa ilman korttia edelleen, ja ajaa usein humalassa ( jolla myös kerskui). Kerskui myös esim että huumausaineet ovat hänestä OK.
Tässä 1/10 osaa miehen teoista. Äitini on korkeasti koulutettu, ja edellinen mies ei todellakaan ole tätä luokkaa. Nyt eron jälkeen äitini otti miehen takaisin, ja en ole tämän jälkeen antanut lasta hoitoon hänelle, ja olen myös sanonut, että en aio nähdä tätä miestä muutakun pakollisissa tilanteissa. Äitini ei puhu näistä miehen vioista ja esittää ettei niitä olekkaan, kun mies väittää äidilleni että äitini ylireagoi, ja minä olen se joka heidän suhteensa pilaa, koska "pilaan mummon ja lapsen välit".Muutenhan saavat olla jos välttämättä tällaiseen suhteeseen haluaa, mutta eikös ole jo todella pätevät syyt rajan vetämiseen heidän ja lapsen välille? Äitini käy välillä kuitenkin luonani tapaamassa lastani mutta 100x vähemmän kuin ennen. Ja tiedän että päätös on minun mutta haluaisin mielipiteitä/vertaistukea yms.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kannattaa tutustua antisosiaalisiin persoonallisuus häiriöihin. Aika räikeä psykopaatti omaamsilmään näin hätäisesti. Älä viä lastasi sinne. Jättäydy itsekkin kuviosta pois jos vain kykenet. Älä ikinä käytä sanaa paykopaatti äitisi kuullen tai muidenkaan. Lue paljon asiasta ennen kun teet mitään omia päätelmiäs. Löytyy paljon tukiryhmiä, apua hätätilanteisiiin, neuvoja selviytymiseen yms.

    • Anonyymi

      Usko omaan intuitioon. Aika paljon on nyt pielessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3791
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3585
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3522
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2209
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2201
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1957
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1937
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      180
      1728
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1403
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe