Mielipiteitä tähän tilanteeseen/ Äidin mies

Anonyymi

En tiedä mitä tällä julkaisulla haen, mielipiteitä, vertaistukea varmaan. Mutta siis tilanne on tämä, äitini uusi mies on mielestäni pelottava. Kaikki olemme siis aikuisia ja tässä asiassa on kyse siitä että en halua äitini uutta miestä elämäämme, enkä uskalla viedä lastani sinne hoitoon.
Negatiivisia asioita olisi ainaki 150 mitä voisin hänestä kertoa, mutta kerron vain ne mitkä vaikuttavat päätökseeni eniten.
Eli siis en uskalla viedä 2 vuotiasta tyttöäni hoitoon äidilleni. Tämä ei muuten olisi ongelma, mutta muuta tukiverkkoa ei ole (yksinhuoltaja), ja äitini loukkaantuu kun en anna hänelle lasta hoitoon. Syynä tähän on äitini mies. Hän on valehtelun kuningas, ensi vaikutelma on että hän olisi rikas ja hyvin työssä käyvä urheileva mies. Loppujen lopuksi paljastui, että hän on kouluttautumaton valehteleva alkoholisti, joka eli/elää äitini rahoilla ja on hänelle 15 tuhatta euroa velkaa. Aluski en huomannut miehessä mitään epäilyttävää, mutta ensimmäinen hälytysmerkki oli juominen. Jokapäiväinen pieni humala, jonka seurauksena ihme sepitystä, että on kuulemma vaikka mikä ammatiltaan vaikka ei ole, ja valehteli ostaneensa kaikkea kaikille mitkä eivät koskaan tulleet. Hän myös kerskui kuinka kuristi edellistä vaimoaan, ja pian myös miehen tytär kertoi minulle kuinka olivat joutuneet usein lähtemään heidän isäänsä eli tätä äitini miestä pakoon kun tytär oli ollut pieni. Äidillä ja miehellään oli on/off suhdetta, ja edellisen eron aikana selvisi, että mies oli edellisessä suhteessa joka oli juuri ennen äitiäni pitänyt edeltävän naisen kaulalla puukkoa ja uhannut haulikolla. Selvisi myös että miehellä on useita pahonpitely syytteitä, sekä hän ajaa ilman korttia edelleen, ja ajaa usein humalassa ( jolla myös kerskui). Kerskui myös esim että huumausaineet ovat hänestä OK.
Tässä 1/10 osaa miehen teoista. Äitini on korkeasti koulutettu, ja edellinen mies ei todellakaan ole tätä luokkaa. Nyt eron jälkeen äitini otti miehen takaisin, ja en ole tämän jälkeen antanut lasta hoitoon hänelle, ja olen myös sanonut, että en aio nähdä tätä miestä muutakun pakollisissa tilanteissa. Äitini ei puhu näistä miehen vioista ja esittää ettei niitä olekkaan, kun mies väittää äidilleni että äitini ylireagoi, ja minä olen se joka heidän suhteensa pilaa, koska "pilaan mummon ja lapsen välit".Muutenhan saavat olla jos välttämättä tällaiseen suhteeseen haluaa, mutta eikös ole jo todella pätevät syyt rajan vetämiseen heidän ja lapsen välille? Äitini käy välillä kuitenkin luonani tapaamassa lastani mutta 100x vähemmän kuin ennen. Ja tiedän että päätös on minun mutta haluaisin mielipiteitä/vertaistukea yms.

2

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kannattaa tutustua antisosiaalisiin persoonallisuus häiriöihin. Aika räikeä psykopaatti omaamsilmään näin hätäisesti. Älä viä lastasi sinne. Jättäydy itsekkin kuviosta pois jos vain kykenet. Älä ikinä käytä sanaa paykopaatti äitisi kuullen tai muidenkaan. Lue paljon asiasta ennen kun teet mitään omia päätelmiäs. Löytyy paljon tukiryhmiä, apua hätätilanteisiiin, neuvoja selviytymiseen yms.

    • Anonyymi

      Usko omaan intuitioon. Aika paljon on nyt pielessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe