Aihe

Mielipiteitä tähän tilanteeseen/ Äidin mies

Anonyymi

En tiedä mitä tällä julkaisulla haen, mielipiteitä, vertaistukea varmaan. Mutta siis tilanne on tämä, äitini uusi mies on mielestäni pelottava. Kaikki olemme siis aikuisia ja tässä asiassa on kyse siitä että en halua äitini uutta miestä elämäämme, enkä uskalla viedä lastani sinne hoitoon.
Negatiivisia asioita olisi ainaki 150 mitä voisin hänestä kertoa, mutta kerron vain ne mitkä vaikuttavat päätökseeni eniten.
Eli siis en uskalla viedä 2 vuotiasta tyttöäni hoitoon äidilleni. Tämä ei muuten olisi ongelma, mutta muuta tukiverkkoa ei ole (yksinhuoltaja), ja äitini loukkaantuu kun en anna hänelle lasta hoitoon. Syynä tähän on äitini mies. Hän on valehtelun kuningas, ensi vaikutelma on että hän olisi rikas ja hyvin työssä käyvä urheileva mies. Loppujen lopuksi paljastui, että hän on kouluttautumaton valehteleva alkoholisti, joka eli/elää äitini rahoilla ja on hänelle 15 tuhatta euroa velkaa. Aluski en huomannut miehessä mitään epäilyttävää, mutta ensimmäinen hälytysmerkki oli juominen. Jokapäiväinen pieni humala, jonka seurauksena ihme sepitystä, että on kuulemma vaikka mikä ammatiltaan vaikka ei ole, ja valehteli ostaneensa kaikkea kaikille mitkä eivät koskaan tulleet. Hän myös kerskui kuinka kuristi edellistä vaimoaan, ja pian myös miehen tytär kertoi minulle kuinka olivat joutuneet usein lähtemään heidän isäänsä eli tätä äitini miestä pakoon kun tytär oli ollut pieni. Äidillä ja miehellään oli on/off suhdetta, ja edellisen eron aikana selvisi, että mies oli edellisessä suhteessa joka oli juuri ennen äitiäni pitänyt edeltävän naisen kaulalla puukkoa ja uhannut haulikolla. Selvisi myös että miehellä on useita pahonpitely syytteitä, sekä hän ajaa ilman korttia edelleen, ja ajaa usein humalassa ( jolla myös kerskui). Kerskui myös esim että huumausaineet ovat hänestä OK.
Tässä 1/10 osaa miehen teoista. Äitini on korkeasti koulutettu, ja edellinen mies ei todellakaan ole tätä luokkaa. Nyt eron jälkeen äitini otti miehen takaisin, ja en ole tämän jälkeen antanut lasta hoitoon hänelle, ja olen myös sanonut, että en aio nähdä tätä miestä muutakun pakollisissa tilanteissa. Äitini ei puhu näistä miehen vioista ja esittää ettei niitä olekkaan, kun mies väittää äidilleni että äitini ylireagoi, ja minä olen se joka heidän suhteensa pilaa, koska "pilaan mummon ja lapsen välit".Muutenhan saavat olla jos välttämättä tällaiseen suhteeseen haluaa, mutta eikös ole jo todella pätevät syyt rajan vetämiseen heidän ja lapsen välille? Äitini käy välillä kuitenkin luonani tapaamassa lastani mutta 100x vähemmän kuin ennen. Ja tiedän että päätös on minun mutta haluaisin mielipiteitä/vertaistukea yms.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kannattaa tutustua antisosiaalisiin persoonallisuus häiriöihin. Aika räikeä psykopaatti omaamsilmään näin hätäisesti. Älä viä lastasi sinne. Jättäydy itsekkin kuviosta pois jos vain kykenet. Älä ikinä käytä sanaa paykopaatti äitisi kuullen tai muidenkaan. Lue paljon asiasta ennen kun teet mitään omia päätelmiäs. Löytyy paljon tukiryhmiä, apua hätätilanteisiiin, neuvoja selviytymiseen yms.

  • Anonyymi

   Usko omaan intuitioon. Aika paljon on nyt pielessä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   357
   26425
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14271
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11994
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   98
   8920
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   567
   6113