Aihe

Miksi tulee vihanpurkaukset?

Anonyymi

Mistähän mahtaa johtua se, kun pitkään tullu välillä sellasia et sisällä purkautuu vihan tunne, että tekis mieli vetää kaikkia turpaan tai paskoa vain tavarat? :D Toi tunne vaa tulee itestään tai jonkun kanssa jutellessa, sekä joskus tulee vastattua toiselle huutamalla vaikka siihen ei ois aihetta, kun toinen kyselee normi asioista.
Hallitsen tietenkin itseni, enkä rupea vetämään ketään turpaan, mutta sitä siinä tilanteessa tekis mieli vaan.

10

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko suvussa väkivaltaisuutta, esim. isäsi taholta? Osalla suomalaisista, erityisesti itätaustaisilla on agressiogeeni. Liittyy väkivaltaisuuteen, altistaa alkoholismille jne. Voisiko teidän suvussa kulkea tuo geeni/mutaatio?

   • Anonyymi

    Kyllähän isä on alkoholisti ja jonkun verran väkivaltaisuutta ollu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän isä on alkoholisti ja jonkun verran väkivaltaisuutta ollu.

    Siellä venäjällä toi on todella yleistä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän isä on alkoholisti ja jonkun verran väkivaltaisuutta ollu.

    Luulen, että kyse on tuosta perinnöllisestä jutusta, varsinkin jos isäsi on alkoholisti ja väkivaltainenkin joskus. On itsellesi parempi, jos otat huomioon tuon ja vältät alkoholia, huumeita jne. Kännissä kontrolli ei toimi ja tulos voi olla todella pahaa jälkeä, kuten esim. se Koskelan surma.

    Minkä ikäinen olet?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luulen, että kyse on tuosta perinnöllisestä jutusta, varsinkin jos isäsi on alkoholisti ja väkivaltainenkin joskus. On itsellesi parempi, jos otat huomioon tuon ja vältät alkoholia, huumeita jne. Kännissä kontrolli ei toimi ja tulos voi olla todella pahaa jälkeä, kuten esim. se Koskelan surma.

    Minkä ikäinen olet?

    Keväällä tulee täyteen 18


  • Anonyymi

   Ikä vaikuttaa jos sinulla rankka teiniikä
   ja tempperamentti vaikuttaa
   mutta se että ilman syytä kesken juttelun, ehkä murrosikäää
   Joskus myös väsymys, yliherkkyys
   Ja voiko hermoissa olla heikoutta🤔
   Menisin mielenterveys toimistoon /lääkäriltä voi kysyä ohjeita,
   Lapsellani samantapaista mutta psykologi oli huono eikä löytänyt ongelmaa.
   Mutta olen kuullut että hyviäkin on ja apu tullut.

  • Anonyymi

   Johtuu näistä sairaista palstoista. Itsekin huomannut, että täällä tulee agressiiviseksi. Tekisi mieli vedellä turpaan näitä hulluja. Enkä tunne mitään sääliä, jos kuolevat.Kuolkoot pois.

  • Anonyymi

   Sinulla voi olla vain vaikea elämäntilanne ja uupumisoireita. Jos et toteuta tekojasi, olet turvallisella puolella. Silti kannatta hakea apua ja levätä.

   Joskus olen nähnyt vierestä, että tuota ilmenee masennus-ahdistusoirwidne kanssa tai varsinkin hypomaanisuuden kanssa. Manian läheiset huomaa helposti, koska toinen on aivan sekaisin. Hypomania on vaikeampi huomata.

  • Anonyymi

   Johtuu kasvatuksesta. Huonot esimerkit kotona, altistavat kuvailemaasi ahdistukseen.
   Voit toki juosta hyödyttömässä terapiassa. Saattaa jopa auttaa hetkeksi, mut ongelmaahan se ei poista.

   Ainut toimiva lääke löytyy itämaisesta tieteestä. Hoito on miellyttävää ja tehokasta. Vaivaahan se vaatii löytää itsellesi oikea, aasialainen terapeutti. Löydettyäsi huomaat pian kehityksen itsessäsi. Kun oivallat ettei vika ollutkaan sinussa, vaan ympäristössä, olet oikealla tiellä. Pian oletkin poistamassa ongelmaa elämästäsi ja saat tilalle paljon parempaa.

   400 000 suomalaista syö masennuslääkkeitä. Jos lasketaan siihen lisää ne jotka eivät ole hakeneet, voidaan päätellä jotain olevan pahasti pielessä.

   Reseptihän on varsin simppeli.
   Jos kunnioitetaan, haluaakin käyttäytyä kunniakkaasti
   Jos arvostetaan, haluaakin käyttäytyä arvokkaasti.
   Jos rakastetaan, haluaakin käyttäytyä rakastettavasti.
   Ei sitä edes ajattele. Niin vaan tapahtuu.
   Sit vaan jonakin päivänä huomaa olevansa, paljon parempi, koska elämäkin on parempi.

   Suomessa etsitään vaan vikoja.

  • Anonyymi

   Ite samanlaisista häikistä kärsin. Johtuu todella pitkälti toimintamalleista ja kokemuksista, miten eri tunteet on opittu kokemaan, käsittelemään ja sitä kautta toimimaan. Jos on oppinut että vihan kautta saa voimaa (pelkoa vastaan/puolustautumisreaktio) niin se ohjaa todella pitkälti omaa toimintaa. Sillä kiukulla koittaa suojautua kaikilta kaltoinkohtelun kokemuksilta ja myös epävarmuuksilta. Kun tuntee/kokee että on ite jotenkin merkityksetön tai omilla fiiliksillä ei ole merkitystä niin raivo on se joka tulee ekana jostain pohjamudista.

   Usein huomaan ite että nuppi räjähtää jonkun kommentista, jos se on vähänkin terävästi ilmaistu, vaikka toinen ei edes tarkoittanut pahaa tai halusikin ihan oikeasti jeesata. Sitten kun itse tiedostaa noita tilanteita ja koittaa skarpata niin on tosi vereslihalla olo. Pahimpia on ne kun on itse halunnut jeesata jotakuta toista ja tämä toinen alkaa arvostelemaan tai mollaamaan, sillon katoaa järki kokonaan.

   Kannattaa olla ihmisten kanssa jotka tuntee sut hyvin ja joiden kanssa vastavuoroisuus pelaa. Ei tarvitse jännätä niin paljon sitä että tekeekö/ sanooko kaiken oikein tai että pitää puolustautua kokoajan sitä tunnetta vastaan että joku pelle veisi sulta kaiken "hengitysilman" ja tilan. Sitten jos joskus lähtee lapasesta niin niistä tulisi voida puolin ja toisin puhua että miksi niin kävi, usein huomaa että ei se niin vakavaa ollut.

   Näissä voisi olla avainsana että vähitellen ja ajan kanssa. Ja ennenkaikkea se, miten ne omat purkaukset ja ylipäänsä eri "energiat" kanavoi. Jos vituttaa esim jo valmiiksi niin sanoo sitten että sori, on tosi huono päivä.... Sitten vähitellen huomaa että ne positiiviset toimintamallit alkaa vahvistua, rageja tulee ja ne ei helpolla lopu ollenkaan mutta sen raivorovion saa ehkä nopeammin hallintaan eikä pura enää samanlaisella palolla kun aiemmin. Mä haukuin kanssa aiemmin kaikki suohon jos meni mikään vituiksi, lensi päydät ja tuolit seinään ja nyrkit heilui. Sitten tuli pysähtyminen ja masikset, nyt mennään hitaasti ja varmasti eteenpäin ja on about hallinnassa.

   Tsemiä ap:lle!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   493
   5695
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   99
   5672
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   4953