Aihe

RakasJoulupukki

Anonyymi

Toivoisin lahjaksi tänä Jouluna että laittaisitte tonttujen kanssa Hyryllä kaikki kelekkareitit kuntoon. Ovat nimittäin totella huonossa kunnossa. Näyttää että ei niitä muuten saaha täälä kuntoon kiitos ja hyvää Joulua myös sinne korvatunturille.

21

343

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyt on vielä sen verran vähän lunta, että kerkeää silotella ja raivata reittejä parempaan kuntoon. Siltojakin ehtii ojien yli vielä tekemään, kun vaan pistetään töpinäxi!

  • Anonyymi

   Sinulle sopisi varmaankin suositella "urheilu- ja erotiikka lomia" ,jotta lopettaisin tuon ainaisen räkyttämisen täällä noista kelkkareiteistä.Jos ymmärrät suositusta.

  • Anonyymi

   Maksappa pussistasi tuon bentsiinipelleilyn reitit ja niiden hoito.
   Sen jälkeen olisi osoite mihin valittaa.

  • Anonyymi

   Rakas joulupukki. Tuo lahjana Älyä näille kirjoittajille ja kommentoijille että ei tartteis vuosikausia jauhaa samaa lausetta. Nosta kaikkien älymäärää lahjaksi. Paras joululahja olisi hyrylle. Kiitoksia jo ennakkoon.

  • Anonyymi

   Talkoita, kelkkakerhojen (3 on jo lisää voi perustaa) vetäjät, ei räksytystä. ps Vesikelkoille oma.

  • Anonyymi

   Persut ja vassarit täällä taas yrittävät heikentää sananvapautta uhkailemalla ja pilkkaamalla täysin asiallisten kirjoitusten kirjoittajia. Heidän ajatusmaailmassaan saa kirjoittaa ja jakaa ajatuksia jotka ovat vain heidän mieleensä. Isä Aarinkoosen opetuslapsia.

   • Anonyymi

    Niin miksi ei saa kirjoittaa mitä umpiluusta irtoaa ei se kaikilla toimi kellon lailla ne on hyvin rajalliset evää joillekkin annettu. Hyvä on edes pienikin kipinä korvien välissä ehkä sitä vielä oppii tuntemaan useampiakin kirjaimia aakkosista ja asettelemaan niitä vaikka sanoiksi.


   • Anonyymi

    Vuoden paras,että Stalin olisi persujen oppi-isä !


   • Anonyymi

    Eikös se ollut demari tämä perustuslaki valiokunnan puheenjohtaja naikkonen joka arvosteli mediaa Haaviston tapauksen johdosta ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vuoden paras,että Stalin olisi persujen oppi-isä !

    Stalin oli maailmanhistorian suurin natsi, vahvan kansallismielinen diktaattori joka tapatti enemmän ihmisiä kuin Hitler.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Stalin oli maailmanhistorian suurin natsi, vahvan kansallismielinen diktaattori joka tapatti enemmän ihmisiä kuin Hitler.

    On sulla vielä oppimista tuon natsi termin suhteen.


  • Anonyymi

   Oli kyllä totella hyvin kirjailtu!!

  • Anonyymi

   Kyllä oisi saatava oikeasti reittiasiat kuntoon kun alakaat jo nauraa turistitkin. Ja se nauru muuttuu äkkiä itkuksi matkailupitäjässä. Kyllä kelekkareitti kirjottaja on oikealla asialla.

   • Anonyymi

    Itkuun auttaa itkumuuri, siinä tapahtuisi kelkan revityksen ja huuvatuksen huipentuma, loppuposaus. Muurin vieressä voisi olla hyppyri ja muuriin voisi maalata pisteytys renkaat, samallaiset kuin tikkataulussa. Itkumuurille olisi hyvä paikka Iskun kentällä, katsomokin on valmiina. Muurin luona voisi olla myös useita nettikameroita, jotta alan harrastajat voisivat katsoa tapahtumat livenä netistä. Juoksurataa käyttäen romunkeräysrekat voisivat kerätä kelkan raadot pois.


  • Anonyymi

   Kelkkailu on hauska talvihuba, jota turistit harrastavat ihan simona. Siksikin reittien pitää olla hyvässä kuosissa.

   • Anonyymi

    Turistit sentään pysyy reitillä toisin kun kelkkailun maineen pilaajat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Turistit sentään pysyy reitillä toisin kun kelkkailun maineen pilaajat.

    Näin se varmasti on. Ja siitä kyllä kiitos ja myötätuntoa , mutta sitten nämä häslääjät joill a ei mitään käsitystä. En ole kelkkailija mutta ymmärrän eron. Turistit nauttivat ja menevät menojaan, ei kai siinä mitään. Elvytys niin ja näin, mutta sitten nämä pörrääjät. Pysysivät siellä vielä vanhempien holhouksen alla.parasta kaikkien kannalta.


  • Anonyymi

   Niin van kyllä komiasti vetävät sivuliipissä mersuilla ja bemareilla, ai että.

   • Anonyymi

    Takaveto,surkiat renkaat ja vajavainen ajotaito,siinä salaisuus.Etuveto,kunnon piikkirenkaat ja normaali ajotaito,menee kuin juna ja jättää luikertelijat häppeemään horisonttiin!


  • Anonyymi

   Mullon 4x4 kitkoilla. Ei luistele ollenkaan, kun on penkin ja ratin välissä muutakin kun amishaiventa.

   • Anonyymi

    Vielä parempi,amishaiven renkaissa ei pidä ees kesähelteillä.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   73
   10650
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   135
   6979
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   5958
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   19
   3227
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   144
   2245