Aihe

Ehdotus Saksasta: Koronarokotteesta kieltäytyvien tulisi kieltäytyä myös tehohoidosta

Anonyymi

7

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ranska haluaa rokotevapaamatkustajat kuriin – porttikielto julkiseen liikenteeseen. Rokotevapaille porttikielto myös juniin, laivoihin ja lentokoneisiin. Kökkikööt foliohatut mökeissään :)

   • Anonyymi

    Euroopan sydämessä liikkuu outoja ajatuksi.Aivan kuin 30-luvulla. Kun kerran lääketiede ei tiedä mitään viruksien hoidosta niin miksi puhutaan pehmosia.Rokotuksesta ei ole sellaista tietoa jolla olisi arvoa.Näyttää siltä että näiden juttujen taustalla ovat turistit jotka myös toivat koronan tänne.Nytkö ne ovatkin viisaampia kuin muut? Mielestäni turistit pitää jo pistää aisoihin kyseisen tiedon perusteella. Koko yhteiskunnan pitää muuttaa käytöstään ja elämäänsä ja lopettaa myös saastuttava teollisuus josta koronakin on peräisin. Matkailu pitää lopettaa kokonaan.Siihen on toinenkin syy:Raha.


  • Anonyymi

   Kohtuullinen ajatus. Varsinkin jos tehohoitopaikat alkavat käydä vähiin.

  • Anonyymi

   Olisiko tullut aika ajatella muitakin kuin vain itseä?

  • Anonyymi

   Menee kauan ennenkuin tavallisia terveitä työikäisiä edes aletaan rokottaa, ehditään hyvin nähdä mitä vaikutuksia rokotteella on hoitohenkilökuntaan, vanhuksiin, riskiryhmäläisiin.
   Itsellä vielä epäilyksensiemen tuollaisen pikarokotteen suhteen itää...

  • Anonyymi

   Mistähän oli "kieltäytynyt" sekin häiskä, joka jätti autonsa käymään kaupan ovelle, niiskautti sieraimensa tyhjäksi siinä kaupan ovella ja lompsi sisään ilman hengityssuojainta?

  • Anonyymi

   Ensin pitäisi pistää vastuuseen turistit jotka toivat tännekin koronan. Mahtaako näiltä löytyä vastuuntuntoa? On typerää syyttää syyttömiä jatkuvasti. Kaikkihan tietävät että EUn vapaus liikkua on syy koronan leviämiseen.Ulkomailla örveltävät turistit olisi pitänyt heti estää palaamasta Suomeen. Nyt puolueet palkitsivat heitä päivärahoilla ja tukiaisilla hyväntekijöinä ja rahat kerätään sairastetuilta ja karanteeniin pakotetuilta. Taas menee miljardeja turistien takia rokotuksiin ja kohta sama örvellys jatkuu.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   19253
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   320
   5568
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   252
   2927