Aihe

poliisi työllistää poliisia-oikeuslaitosta

Anonyymi

Poliisirikosten työllistävä vaikutus yhteiskunnalle. Eihän tämän näin pitäisi olla, mutta se vain on todellisuutta. Mistä tämä johtuu ? Ja varmuudella tämän sortin rikosten tutkinta ja vääntö on kallista puuhastelua koko tutkintajärjestemälle aina oikeuslaitoksia myöten ja resurssien käyttöä poliisin rikosten tutkintaan, joita rikoksia ei hyvin johdetussa organisaatiossa pitäisi eikä saisi edes olla olemassa näin valtaisaa määrää. Paljonko kaikki oikein mahtaakaan maksaa. Olisiko jollakin taholla poliisiiorganisaatiossa itsetutkiskelun paikka ja aika tehdä johtopäätöksiä, kun aina puhutaan ns. vastuunottamisesta.

10

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Poikenneet voisi vihkiä liittoonsa siellä?

   • Anonyymi

    Kaikkea sit' opetetaan. Sosiaalisessa mediassa leviää kuvakaappaus, joka on ilmeisesti Otavan elämänkatsomustiedon oppikirjasta. Tämän 7.-9.-luokkalaisille tarkoitetun oppikirjan mukaan ”mieskin voi synnyttää”. Oppikirjan esittämä näkemys on herättänyt paljon keskustelua somessa.

    Otavan Kompassi-oppikirja on tarkoitettu elämänkatsomustiedon opettamiseen 13-15-vuotiaille. Kirjassa käydään läpi muun muassa seksuaalisuuden monia muotoja.

    Jos on miehiä jotka hakee virka suojaa munattomuutensa vuoksi pitääkö lapsille syöttää propagandaa, ei ole normaalia ettei aikuinen mies ota vastuuta teoistaan ekä tiedä missä asuu.


  • Anonyymi

   Valtakunnansyyttäjä on suurin syyllinen Poliisin ja oikeuslaitoksen ruuhkautumiseen. Hyvä esimerkki varusmiesjunaturma, josta aina valittaa ylempään, kun ei tyydy tuomioon. Nyt on vielä KKO käymättä.

   • Anonyymi

    Kenenkään ei pidä otta Korona rokotetta enne poliisaia ja hallitusta. Nämä tahot rokootteen takans suurelta osin.


  • Anonyymi

   poliisi on ihan tavallinen suojatyöpaikkalainen joka istuu jalat pöydällä ryystäen kahvia ja mutustellen muknkkeja. ja sitten v*taa niin maan persusti kun joutuu partioautoon vaan ajelemaan ympäri kaupunkia!

   • Anonyymi

    Poliisi on veromaksajain riesa me joudumme maksamaan myäs heidän eläkemaksunsa palkan ja verojen päälle. Mitä vähenpi poliiseja virastoelättejä sitä onnelleisenpi kansa.


  • Anonyymi

   Keskikokoisessa kaupungissa tehdään vuodessa alle kymmenen rikosilmoitusta poliisista, tilastojen mukaan, joista yksi johtaa tutkintaan.

   • Anonyymi

    Josta voi päätellä että poliisi tai muukaan yhteiskunnallista asemaa omaava ei tee rikoksia, minkä eteneviä seurauksia on nähty esimerkiksi lahden poliisiputkassa.

    Ihminen ei lähtökohtaisesti ole kykenevä sosiaalisuuteen, lait on luotu paimentamaan ihmisiä, kun lain kunnioitus katoaa alkaa sosiaalinen korruptio eli yhteiskunnan moraalin rappio.


   • Anonyymi

    Poliisista tehdään rikosilmoitus samalle poliisilaitokselle ???????????????????? EI JOHDA MIHINKÄÄN: KOUVOLASSA ON SUOMEN SURKEIMMAT PO:::::::TÄMÄ ON TODELLINEN RIKOLLISTEN PESÄKE :LASU SAMAA AMMU PUTIN TAI BIDEN KUN KAIKKI ON PAIKALLA:


  • Anonyymi

   Onko se nyt mikään ihme että järjestäytynyt rikollisryhmä aiheuttaa ruuhkia oikeuteen?

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   102
   4669