Aihe

Kosilkan ruislimppu

Anonyymi

Onpa maukas leipä ! Kävin juuri hakemassa sen kaupasta , mutta voimat loppuivat sen kanssa taistellessa . Se on mahdotonta leikata veitsellä , se on niin outo . Mikään veitsi ei sille kelvannut .

Leipurit ! Jos haluatte ettei leipänne jää kaupan hyllyille , hankkikaa leikkuukone . Se on aivan välttämätön . Hyvää Joulua hyvän maun osaajille !

6

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   KOSILKAN limppu. Onko semmonen leipomo olemassa? Missä? En ennen ole kuullut.

   • Anonyymi

    Kummallista leipää, kun millään veitsellä ei pysty leikkaa ??


   • Anonyymi

    Ainakin netti (jota käytit tuossa kysyessäsikin) kertoo, että Kosilkka on itäsuomalainen leipomo ja leipomotuotteiden myymälä Polvijärvellä.


  • Anonyymi

   Siitä, että on erilaisia veitsiä, ei ole mitään hyötyä. Siitä, että veitset ovat teräviä, puolestaan on.

   • Anonyymi

    Tosiaan, tämän leivän leikkaus vaatii todella vahvat ranteet. Paras veitsi ollut sellainen missä on ns. "sahanterä hampaat".


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tosiaan, tämän leivän leikkaus vaatii todella vahvat ranteet. Paras veitsi ollut sellainen missä on ns. "sahanterä hampaat".

    Sahaterähampaat ja ohut terä, niin saa vaikka halutessaan metallisen laatikkoroveen halki. Sahaterähampaitakin voi terottaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   10089
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3549