Aihe

YouTube jumittuu smart tv:ssä

Anonyymi

YouTube on alkanut jumittaa entistä enemmän procaster smart tv:ssä. Aikaisemmin kuva pysähtyi 15min välein, nyt parin sekunnin välein ja tauko kestää minuutteja. TV ilmoittaa nettiyhteyden nopeudeksi 13Mps. Yle areena näkyy moitteetta.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei yhtään hämmästytä. Älytv äly-ominaisuudet ovat usein kömpelöitä ja hitaita käyttää. Chromecast kylkeen niin johan toimii kaikki paremmin..

  • Anonyymi

   Jaa...

  • Anonyymi

   Vedin töpselin seinästä eli "resetoin" tv:n. Alkoi toimimaan hyvin.

  • Anonyymi

   Ehkä nettiyhteys on liian hidas tai koko procaster on suunniteltu silleen kun halpa niin ei mitään eli täysin toimimattomaksi.

  • Anonyymi

   Ei kuvan kuulu pysähtyä missään vaiheessa jos elokuva esim. Kuninkaan paluu kestää 4.30 h jos kuva pysähtyy laitteessa on jotain vikaa.

   • Anonyymi

    Youtube alkoi pysähdellä tietokoneella kun yritti näyttää mainoksia, paremmalla mainosten estolla loppui. Silti pitää odottaa sivun latautumista pidempään, uusi yt on aivan paska. Hiiren oikea valikkokin kestää kauemmin tulla, kuukkeli hidastaa tahallaan muissa kuin chromessa, vaikka ei taida siinäkään olla enää nopea.


  • Anonyymi

   🧑‍💻 Liitä erillinen tietokone television yhteyteen.
   Käytän itse kaikissa tietokoneissa Firefoxia ja kahta lisäosaa: Ghostery ja uBlock Origin. Näitä käyttämällä mainokset poistuvat YouTube-kanavalla.

   Tulin hankkineeksi viimeinkin 4K-television (Sony), mutta sepä on Google-pohjainen Smart-struktuurinen tv. Tarvitaan Google-tili, jotta saa edes Yle Areenan näkyviin.
   👨‍💻 Erillisellä tietokoneella saan Yle Areenan näkyviin ilman joutavia Google-tilejä.
   Haluan itse hallinnoida datakäyttöä kuin ohjata kaiken datakäytön amerikkalaisille servereille. Huomatkaa, että Microsoftin OneDrive-pilvipalvelu ja Googlen gmail-sähköposti ovat yhtälailla arveluttavia tietoturvallisuuden takia.

   • Anonyymi

    Eivät ole yhtään arvelluttavia


   • Anonyymi

    Onko totta ettei näy ilman kuukkelin tiliä? Tuohan on aivan sairasta, ei tulisi mieleenkään käyttää TV:ssä ja vältän tietokoneellakin mahdollismman paljon kirjautumisia, vanha gmail vielä varalla käyttämättömnä.

    Onneksi ehdin ostaa Panasonicin omalla käyttiksellään, niissäkin on nykyään sama kuin muissa, mutta vaatiiko ne kaikki kuukkelin tilin, en ole ennen kuullutkaan. Toivon mukaan tämä kestää kauan, hybridi-tv toimii hyvin, samoin netti, mutta sovelluksia ei enää kehitetä, enpä niitä tarvitsekaan. TV:tä kytän vain tv-ohjelmien katseluun ja f1-kisat tietokoneen kautta. Joissakin ohejlmissa voi myös äänestää.

    Hybridi-tv:ssä välillä ärsyttäviä muutaman sekunnin kestäviä osan ruudusta peittäviä mainoksia, kauppaavat maksullisia kanavia.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   9127
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   170
   8855
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   525
   6141
  4. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   57
   2602