Aihe

Ihmisten epärehellisyys

Anonyymi

Mikseivät ihmiset voivat olla aidosti sitä mitä ovat? Miksi pitää esittää? Miksi pitää pakottaa väkisin sellaisiin asioihin, mitä ei oikeasti halua? Miksi ihmisten pitäisi ostaa luottamuksen viemällä jonkun syömään, antamalla lahjoja tai tehdä semmoisia? Siitä seuraa vaan hankaluuksia toisille, mutta vielä enemmän itselle.

8

79

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En tiiä missä vaiheessa joku alkoi pelata suurta näytelmää ja kaikki yhtyivät siihen.
   Joskus harvoin on mahdollisuus olla ihmisten kans jolloin vähemmistö näyttelee ja esittää ja enemmistö on sitä mitä on. Se on aika vähäeleistä ja pelkistynyttä. Kukaan ei kehuskele millään eikä yritä tehdä vaikutusta tai saada muiden hyväksyntää. Kaikki vain on. Se on selkeää ja rauhallista.

  • Anonyymi

   Ihminen sosiaalistuu yhteisönsä käyttäytymismalleihin, ne sisäistetään niin, että tuntuvat omalta luonteenomaiselta käyttäytymiseltä. Ei jää kovin paljoa jäljelle jos se kaikki riisutaan pois, menee aika askeettiselle tasolle, luostarimaiseksi. Mutta sisäisesti rikas viihtyy ilman prameita ulkoisia näytelmiä, kun tärkein on omassa päässä.

  • Anonyymi

   Omaan viisauteen ihastuneita kannattaa varoa.

  • Anonyymi

   Se on tämä Halosen monikulttuuri ja globaalia syynä.

  • Anonyymi

   Ei sitä pitäisi nähdä vain tuosta näkökulmasta. Se on myös hyväntahtoisuutta ja empatiaa. On selvää kuinka eri kehitysvaiheissa kaikilla meillä on erilaisia jyrkkyyksiä ajatuksissa. Pitäisi löytää joustoa mutta ehkä ajanmittaan.

  • Anonyymi

   Parempi se on hyvää tehdä kun pahaa.

  • Anonyymi

   Ihmisen hyväntahtoisuus on synnynnäistä, osa luonnetta.

  • Anonyymi

   Lisäys

   Miksi keksimme tikapuita, jotta pääsemme ylös korjaamaan kattoa, mutta emme saa ymmärretty toisten tahdosta mitään? Siinäkin on pulmallinen ongelma.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   232
   18326
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   359
   6733
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1947