Aihe

Nivusessa patti (imusolmuke?)

Anonyymi

Moi! Olen 26v nainen. Huomasin äskettäin noin 3cm patin nivusessani. Se on kivikova, enkä ole varma, liikkuuko se vai onko liikkumaton. Lisäksi mulla on paino tippunut, on ollut ruokahaluttomuutta ja hikoilen paitani märäksi melkein joka yö. Luonnollisesti siis pelottaa. Haluaisin kuulla kokemuksia, jos jollain on ollut samankaltaisia oireita tms :)

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen nähnyt monellakin naisella vastaavanlaisia patteja. Eivät näytä vaaralliseslta.

  • Anonyymi

   Sellainen näkyy hyvin kun tekee voimisteluliikkeen missä käsinseisonnasta laskeudutaan selkä edellä kantapäät edellä lattiatasolle jolloin lantio työntyy ylös ja eteenpäin. Nivusissa on paljon rauhasia.

  • Anonyymi

   aloittaja ei ole huolissaan koska on laittanut hymyilevän hymiön tekstin perään.Minä menisin lääkäriin jos oikeesti ois huolissaan patista.

   • Anonyymi

    Olen menossa lääkäriin heti maanantaina. Hymynaama koska se vaikuttaa kohteliaammalta. :) t. Ap


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen menossa lääkäriin heti maanantaina. Hymynaama koska se vaikuttaa kohteliaammalta. :) t. Ap

    eli jos sulla olis esim joku parantumaton sairaius niin laittasit hymynaaman koska haluut olla kohtelias


  • Anonyymi

   Minulla on myös sellainen hieman pitkänpuoleinen patti naamassani, se alkaa silmien välistä ja päättyy ylähuulen yläpuolelle. Patin alapuolella on pari reikää, joista useimmiten erittyy limaa, jonka viskositeetti saattaa päivittäin muutella, tosin painoni on ollut kyllä muuten melko vakaa:)

   • Anonyymi

    Sinulla on varmaan sen kasvojen pitkänomaisen patin alle sellainen vaakasuora aukko, jonka pielet roikkuvat alaviistoon?


  • Anonyymi

   Ymmärrät varmaan itsekin, että kukaan ei voi diagnosoida pattiasi netin kautta. Kolmen sentin patti on jo isonpuoleinen, sen voisi näyttää lääkärissä.

   Itselläni on ollut joskus suurentuneita imusolmukkeita nivusissa, olettaisin että karvojen ajon vuoksi, mutta ei ne noin suuria ole olleet, eivätkä aiheuttaneet yleisoireita.

   Siltikin vaikka olisi monenlaisia oireita, niin aina niiden syy ei ole sama. Moni syöpäpotilas on myös kuolettavan väsynyt. Väsymyksestä et maininnut mitään.

   Koeta nyt vaan käydä lääkärissä. Tältä palstalta et diagnoosia tai hoitoa saa.

   • Anonyymi

    Jatkuva alapään paljaaksi ajaminen aiheuttaa tosiaankin kyseisiä patteja bakteerin päästessä imusolmukkeisiin.
    Sitäpaitsi posliini näyttää lähinnä kynitylle kalkkunalle joten naisten tulisi luopua tavasta.


  • Anonyymi

   Ottaisin yhteyttä omaan terveysasemaan ja pyytäisin lähetettä jatkotutkimuksiin. Älä säikähdä, mutta voi olla lymfoomaa. Itse sairastuin siihen, patti tuli vasta myöhemmin nivuseen, sitä ennen kipua nivelessä, ehdottomasti mene lääkäriin tutkimuksiin, lymfoomaa voi olla missä vaan kehossa ja nivuset yksi yleisimmistä paikoista. Voi olla myös joku tulehtunut imusolmuke. Vaadi perusteellisia tutkimuksia. Tsemppiä ahdistavaan ja epätietoiseen olotilaasi. Olen parantunut non-hodkinin lymfoomasta muutama vuosi sitten. Voit kysyä lisää. Imusolmukkeet voi ärtyä monestakin syystä, mutta tutkituta itsesi.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   418
   4893
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1750