Aihe

Potkupallon pelaaajille stadion Kuopioon.

Anonyymi

Eihän Kuopiolla ennestään ole velkaa.

Mallissa stadionin rakentaisi ulkopuolinen taho. Kaupunki vuokraa tilat itselleen ja vuokraa osan tiloista eteenpäin ensisijaisesti KuPSille. Osan tiloista kaupunki pitää itsellään.

Eihän kukaan hyvää hyvyyttään rakenna stadionia vaan stadionin hinta pikkuhiljaa maksetaan vuokrina "osamaksukaupalla'".

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuopiossa on jo jalkapallisteille stadioneja kaksinkappalein.
   Jäävätkö vanhat stadionit käyttämättömiksi kuten surullisen kuuluisa pesäpallostadion jolle ei muuta käyttöä ole kuin toimiminen Kyssin työntekijöiden parkkipaikkana.

   • Anonyymi

    Pesäpallo stadikka on kyllä huono investointi , käyttöaste lienee vain kesäisin kelvollinen...talvikäytölke pitäisi keksiä jotakin...luistelubaana retkiluistelijoille ?
    Hyppyrimäkienkin käyttöaste ei kummoinen ole kun kiinalaiset eivät täällä,ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pesäpallo stadikka on kyllä huono investointi , käyttöaste lienee vain kesäisin kelvollinen...talvikäytölke pitäisi keksiä jotakin...luistelubaana retkiluistelijoille ?
    Hyppyrimäkienkin käyttöaste ei kummoinen ole kun kiinalaiset eivät täällä,ole.

    Hyppyrimäkiin olisi tullut koko Kiinan joukkue Finnpulpin rakennuspäätöksen jälkeen ja pesäpallostadionilla halukkaat olisivat voineet mätkiä Kuopion tuhansien aiheiden erikoistyyppiä oikein olan takaa ja ilmaiseksi.


  • Anonyymi

   Kupsin menestys käy kovin kalliiksi kaupungin veronmaksajille joten joukkueen kokoonpano pitäisi koostua vain paikallisista nuorista.
   Kalliit ulkomaalaiset pelimiehet karkottavat katsojatkin.

   • Anonyymi

    Mikään potkupallo joukkue Suomessa ei tule menestymään kansainvälisillä kentillä ilman ulkomaan vahvistuksia. Ni8mpä sitten avautuu paikkoja oman kylän pojille ulkomaille”Niskanen Pennanen jne ” kun tulee näyttöjä kansainvälisistä peleistä.. ja saahan seurakin Evroja siirtomaksuista.


  • Anonyymi

   Potkupalli ei tarvitse mitään uusia rakennelmia ei ainakaan veronmaksajien rahoilla. Vuokra tuossa systeemissä olisi ihan älytön ja kupsin ei suostuisi maksamaan juuri mitään kun eivät ole valmiina nytkään tekemään mitään investointeja mölymäelle. Eräs toinen Kuopiolainen seura taas on tehnyt näitä investointeja. Kupsin tuhlaa rahansa näihin yön pelaajiin eikä kehitä tarpeeksi omia junnuja.

  • Anonyymi

   Joulupukki tuli ja meni. Saitko lahjoja?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   15402
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   141
   13269
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   616
   8826
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   130
   5803
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   321
   5442