Hieronalla käynnistä voi tulla mieluisaa

Anonyymi

Mieleeni tuli muistoja menneisyydetä miellyttävä tutustuminen oikeaan hierojaan.
Nuoruudessani kun olin päälle kolmenkymmenen sairastelin jonkin verran. Sairaus liittyi lihaksistoon. Sain vinkin hyvästä hierojasta ja päätin kokeilla. Sovimme tapaamisen hänen vastaanotolleen ja saavuin paikalle ajallaan. Vuoroni tullessa minua tuli noutamaan pitkähkö hyväkroppainen hyvin varustettu vanhempi rouva.
Kerron hänelle vaivani ja minut pyydettiin riisuutumaan ja käymään makuulle hieromapöydälle. Selkääni käsiteltiin ja ristiselkää venytettiin ym. Mielessäni kummitteli ne upeat rinnat. Hoito sujui hyvin paitsi itsellä hieman vaikeuksia kun mielikuvitus ei jättänyt rauhaan. Hieronta helpotti lihaksiani ja mikä myös mukavaa, meidän jutut luistivat hyvin. Pieni huumori molemmilla ja samoille asioille nauroimme.
Kävin muutamia kertoja ennen kuin rohkaistuin... Ristiselän ja lonkan kääntelyssä ei tahtonut hänen liukkaat voidellut kädet pitää niin tokaisin siinä että onhan siellä alla kahva mistä ottaa kiinni. Pelkäsin että loukkasin häntä mutta samssa tunsin käden kokeilevan "kahvaa". No eihän se jäänyt epäselväksi hänellekkään että olin kuumana häneen kun selälleen pyydettiin kääntymään. Puolikas oli selkeästi nähtävissä. Eipä siinä paljon muuta kuin hieman kokeilin puoli huolimattomasti kosketella hänen sääriään kun touhusi ympärilläni.
Seuraavalla käynnillä sama kahvan kokeilu toistui ja ilkikurinen huomautus ettei siitä saanut otetta. Pyysin parantamaan otetta muttei niin tapahtunut. Etupuolen hieronnan aikana laskin lampaita ja ajattelin jäävuoria mutten pystynyt kokonaan puolikasta peittämään. Kesken kylpien ajatusteni tunsin käden kalullani ja ilkikurisen huomautuksen että olin käskenyt ottaa paremmin kiinni. Arvata saattaa ette enää kylmät ajatukset auttaneet. Hän kaivoi kalun esiin ja hieroi edestakaisiin. Samalla otti kädeni ja asetti omille rinnoilleen. Ne olivat todella kookkaat ja aivan kovat. Ajattelin ettei voineet olla luomut mutta jälkeenpäin kun olin tutkinut niitä useita kertoja omin instrumentein niin 100% luomut. Salaisuus oli vrmaan hyvät käsi ja harttiavoimat . Ei siinä kauan mennyt kuin mälli lensi vähän sinne sun tänne. Olin aivan sekaisiin onnesta tuon käsihoidon jälkeen. Hän siivosi sotkut ja jatkoi hierontaa. Lopuksi keskustelimme tapahtuneesta ja sovimme seuraavasta hieronnasta.
Seuraavalla tapaamisella aikani oli viimeinen sille päivälle. Hieroinnan puolessa välissä yllätyin kun käännyin selälleni. Edessäni oli paljaat upeimmat luomurinnat. Katsoin sanaa sanomatta sillmiin ja otin rinnat käteeni. suutelin nännejä ja imin samalla tunnustellen pitääkö ne hellästä vai kovemmasta käsittelystä. Loppun kaikki osaa kuvitella.
Meidän molemminpuolinen hoitosuhde jatkui yli 10v. Milloin tarpeeiden hoito tapahtui ennen hieronta, välissä tai jälkeen.
Tämä on tositarina.

20

9453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä kertomus, mutta tosi, tosi harvinainen asia.

    • Anonyymi

      Hyvin kirjoitettu. Toivottavasti sattuis omalle kohdallekin joskus.
      Tuollainen toiminta voi olla hierojalle silleen vaarallista, että jos sana leviää, niin maine saattaa mennä ja karkoittaa monet asiakkaat. Ehkä tulee lisääkin...

    • Anonyymi

      Olipa miellyttävä tuttavuus. Olet onnen poika. Oliko hieronnasta muuten apua kuin puutteen poisto?

      • Anonyymi

        Toihan oli paskapuhetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toihan oli paskapuhetta.

        Täyttä tuubaa niin ku aina


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täyttä tuubaa niin ku aina

        et usko itsekään. olet vain kateellinen kun on löytänyt hyvän hierojan siis "jokapaikan" onhan näitä thai paikkoja joka kulmalla , viikottain on uusi hieroja. onnen poika olet ollut.


    • Anonyymi

      Käyn säännöllisesti kauan tuntemani naisen luona hierottavana. Nainen kaunis ja minua vanhempi. Yleensä runkkaan juuri ennen hierontaan menoa,siksi etten saisi erektiota kesken hieronnan. Se on aika kiusallista. Kerran on näin käynyt ja nolotti. M40

      • Anonyymi

        Voin vakuuttaa että se nolottaa. Olin ulkomailla kylpylässä ja annoin ajatuksien lentää enkä välittänyt että "puolitankoon" nousi. Kiusoittelin hierojaani sillälailla. Sekin oli kivaa.


    • Anonyymi

      missä hevon h...n kaupungissa tuollaista?

    • Anonyymi

      Olen aika ujohko ja kuntoilenkin aika lailla. Kävinkin muutaman kerran kunnassamme olleella ainoalla naishierojalla, mutta sitten hän muutti Tampereelle. Olin pitkään sen jälkeen haaveillut meneväni hierojalle kunnon kokohierontaan lihasten jumitellessa ja erityisesti toinen lonkka ja reisi jumittelivat pitemmän lenkin jälkeen. Hierojia oli kuitenkin alueellamme tämän naishierojan pois muuton jälkeen vain miehiä ja jotenkin uskallus puuttui. Sitten yksi tuttavani kertoi parisen vuotta aiemmin käyneen yhdellä näkövammaisella mieshierojalla, kehui tätä ja antoi puhelinnumeron.

      Varasinkin sitten kahdentunnin kokohieronta-ajan puhelinkeskustelun jälkeen ja menin sovittuna aikana hierontaan vähän viimetippaan. Riisuunnuin kiireesti pienen sermin takana hierojan, noin 40 vuotiaan miehen istuessa hierontapöydän vierellä tuolilla ja kysellen samalla tietojani. En edes siinä tohinassa kiinnittänyt huomiota, että hän kirjoitti antamiani tietoja muistiin. Naishierojalla olin aina ollut täysin alasti, tosin aina lakana ja pieni peitekin lämmikkeenä niillä osin vartaloa, mitä ei hierottu. Nyt sermin reuhalla oli isohko pyyhe, joten kietouduin osin siihen ja siirryin vatsalleni hierontapöydälle.

      Hieronta sujui täysin asiallisesti ja ammattitaidolla, enkä nyt erityisesti aristellut, vaikka pyyhe siirtyi pian kokonaan pois päältäni. Tiloissa oli mukavan lämmin. Ajattelin, ettei hieroja kuitenkaan nää vartaloani. Hieroja löysi vartaloltani useamman jumittavan paikan ja keskittyi pyynnöstäni niihin ja siten myös lonkkiini, pakaroihini ja reisiini. Välillä ähkin kivusta, mutta hyvää teki. Sitten hieroja paketoi pyyhkeeni paksuksi mytyksi ja pyysi minua kohottamaan lanteeni ja asensi sen alavatsan alle. Tällöin peppuni kohosi pystyyn ja hän jatkoi pakaroiden, lonkkien ja reisien hierontaa ja siirtyi myös hieromaan alemmas jalkoja, pohkeita ja jalkateriä. Samalla hierojan käsitellessä vuoron perään jalkojani hän liikutteli niitä ja taivutteli jalkoja ja samalla jalkani etääntyivät toisistaan ja jäivät levälleen. Tiesin, että peppuni ollessa pystyssä ja jalkani ollessa vahvasti harallaan on pimppaani hyvät näkymät, mutta kerran mies ei nähnyt, niin mitä väliä, vaikka hän puuhaili pitkään jalkopäässä. Sitten minun piti kääntyä ja nyt allani ollut pyyhemytty jäi pyllyni alle kohottaen lanteeni ylös. Hieronta jatkui ja kädet kävivät myös kevyesti rintojeni sivussa, mutta varsinaisesti rintojani hän ei hieronut. Sitten hieronta siirtyi taas vähitellen alaraajoihin. Jalkani olivat välillä taivutettuna vuoron perään pystyssä, koukussa ja harallaan. Pimppiini hieroja ei tietenkään koskenut, vaikka myös reisien sisäpinnat hän hieroi hyvin. Suurimmaksi osin olin silmät kiinni nauttien lihasteni käsittelystä. Aika vierähti nopeasti ja lopulta oli aika pukeutua ja maksaa. Ja vasta siinä vaiheessa tajusin hierojan näkevän ihan kunnolla pudottaessani satasen lattialle ja hänen poimiessa sen samantien ylös. Sain hämmennykseltäni kysyttä kauanko hänellä oli ollut vastaanotto tässä ja hän kertoi olleensa tiloissa yrittäjänä vuoden verran, edellisen hierojan lopetettua hänen jatkaessa samalla yritysnimellä.

      Kotimatkalla olin jo kauhuissani. Mitähän hieroja oli ajatellut varsin julkeasta esiintymisestäni. Olinhan tarjonnut hänelle huolettomasti ihan vapaat näkymät vartaloni joka sopukkaan pylly pystyssä jalat harallaan ja lantio korkealla ollen suorastaan tyrkky. Nolotti ja punastutti vielä monta kertaa sen jälkeen. Ehkä kiihotti myös... hieman.

      • Anonyymi

        Kylläpä tarjoilit hierojalle upeat näkymät. Ei ihme jos nolostelet, esittelit herkkusi suorastaan tarjottimella tarkasteltavaksi. Kyllä tuosta kiihottuisi kuka tahansa asiaa ajatellessa. Oletko käynyt samalla hierojalla uudelleen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä tarjoilit hierojalle upeat näkymät. Ei ihme jos nolostelet, esittelit herkkusi suorastaan tarjottimella tarkasteltavaksi. Kyllä tuosta kiihottuisi kuka tahansa asiaa ajatellessa. Oletko käynyt samalla hierojalla uudelleen?

        En varmasti kehtaa mennä samalle hierojalle uudelleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En varmasti kehtaa mennä samalle hierojalle uudelleen.

        Rohkeasti vaan. Olethan jo kunnolla esittäytynyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rohkeasti vaan. Olethan jo kunnolla esittäytynyt.

        En usko aloittajaa. Ei hieroja ota kahvaan kiinni ja sitten jätä asiaa sikseen.
        Eksoottinen hierontakokemus on kaksi hierojaa samalla kerralla. Ei pääse heti unohtumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En usko aloittajaa. Ei hieroja ota kahvaan kiinni ja sitten jätä asiaa sikseen.
        Eksoottinen hierontakokemus on kaksi hierojaa samalla kerralla. Ei pääse heti unohtumaan.

        Kun on pois suomesta, kannattaa ehdottomasti mennä eroottiselle hierojalle. Ei tarvitse pidemmälle mennä kuin naapuri Viroon. Ammattitaitoinen lyyli tekee sen niin että et toivu siitä koskaan.


    • Anonyymi

      Aloittajan kanssa eri mieltä. Hieronta on aina tosi inhottavaa. Ei nautinnollista alkuunkaan. Pelkkää tuskaa.

      • Anonyymi

        Pidän hierojastani. Hän on yksi elämäni tärkeimmistä ihmisistä.
        Hän on lahjakkuus, jonka vastaanotolla saa paljon, saa hierontaa ja eroottista mielihyvää.
        Hän on aikuinen, ja tekee sen kuin aikuinen. Olemme noin kolmenkymmenen hieronnan tuttuja, ja meillä synkkasi jo heti ensimmäisellä kerralla
        Juttelen melko vapautuneesti siinä laverilla pää kasvoaukossa, josta on herkulliset näkymät hänen upeaan alakertaansa.
        En tietenkään jätä sitä mainitsematta.
        Kerron hänelle, miten ruokkii miehen seksuaalista mielihyvää, kun hän hieroo aistikkaasti ja osaa yhdistää kehonsa kielen asiakkaansa kehon rytmiin, kuin harrastaessa seksiä.
        Kun pääsemme rytmiin, se on kuin seksiä. Kehomme liikkuvat yhdessä kuin hyvin rasvattu lemmenkone, myötäilemme toistemme liikkeitä, ilmaisemme ajatuksiamme tavalla koskea, hipaista, puristaa, hieraista, tai pysäyttää kosketus oikeaan hetkeen.
        Lämmin käsi pysähtyy oikealla huokauksen hetkellä, laskeutuu kevyesti penikseni päälle, painaa hellästi, ja odotamme mitä se saa aikaan, Yleensä se saa aikaan sen, että sanon hänelle unenomaisessa transsissa että olet luonnon lahjakkuus, osaat vangita oikean hetken, rytmin, koskettaa oikealla tavalla ja niin luonnollisesti, kuin olisimme aina olleet yhtä. Sanon usein suoraan, että minulla on hirveä halu sinuun kun hierot. Hän ymmärtää, hän tietää, tietenkin koska ajaudumme samaan rytmiin hetkessä, joka ajautuu hetki hetkeltä eroottisempaan suuntaan, jopa häpeämättömiin huokauksiin.
        Nykyään riisuudun alasti ennen sessiota, kiedon vain pyyheliinan vyötäisille. Sen alle voi mennä, saa mennä. Tiedämme, että kun toinen ylittää rajan, toinen seuraa. olemme tavallaan suhteessa, joka antaa valtavasti mielihyvää. Joskus roolimme sekoittuvat, joskus riisut yläosasi kun pyydän, näin saamme molemmat tasapuolisesti vastata toistemme eroottiseen kosketteluun.
        Joka tapaamisessamme on sähköä.
        Olemme ajautuneet erilaiseen seksisuhteeseen, tunnemme toisemme paremmin kuin omat puolisomme, koska saamme näin rauhassa tutustua toistemme seksuaalisuuteen.
        Ilman painostusta, ilman vaatimuksia, ilman odotuksia ja ilman häpeää. Tyydytämme toistemme tarpeita, henkiselläkin tasolla, joten puhumme jo terapeuttisesta suhteesta.


    • Anonyymi

      oispa tuollaista näin varatullakin...

    Ketjusta on poistettu 67 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe