16 kesäisenä menetin...jatkoa..

Anonyymi

Vedin peiton tiukasti vartaloni ympärille ja huusin kauhuissani eiiii, eiii, mutta mies lähestyi sänkyäni ja alkoi laskemaan niitä vanhoja sinisiä verkkareita alas.
Sieltähn se taas ponnahti täydessä seisokissa käyränä kalun pää sinisen punaisena ja kiiltävänä hehkuen, huusin että kerron emännälle jos et heti lopeta.
Eihän se mitään auttanut vaan istui sängylleni ja sanoi, että saan kahden kuukauden vuokran anteeksi jos pidät vähän aikaa sitä elintä kädessäni.
Vuokra maksettiin aina käteisellä äijälle ilman kuittia ja kun mulla oli opintolainaakin, oli varsin houkutteleva tarjous se.
Äijä otti kädestäni kiinni ja vei sen väkisin elimeensä kiinni, se tuntui tosi kuumalta ja näytti mallia miten kättä pitää liikuttaa. vapisevin käsin tottelin ja kyllähän pikkusen etosikin.
Pienet rintani olivat silloin jo kasvaneet täyteen mittaansa ja äijä alkoi niitä puristelemaan yöpaitani päältä. vetäisi ne löysän kaula-aukon kautta täysin esille ja koitti niitä alkaa imemään huohottaen samalla kuin höyryveturi.
Tuntui että se elin alkoi kasvamaan koko ajan ja eihän pieni kätenikään ylettynyt enää sen ympärille.
Katsoin ihmeissäni kuinka sen reijästä alkoi valumaan kirkasta nestettä ja kohtahan sen pää oli jo melkoisen liukaskin.
Nännini oli miehen suussa ja ihmettelin kuinka ne molemmat alkoivat kovettumaan ja nöpöttämään, se tuntui tosi oudolta ja kun alkoi pimpissänikin tuntumaan outoa kutinaa.
En osannut oikein hangata sitä kalua ja käski ottamaan molemmat kädet avuksi, puhina sen kuin voimistui ja kysyinkin että tekeekö kipeää. eii...vastasi mies puhinan keskeltä ja huomasin kuika äijän vatsakin alkoi vapisemaanja jalat levottomasti liikkuivat.
Yht`äkkiä tunsin kuinka kalun siemenputki alkoi nytkähtelemään ja samassa putkesta alkoi sykäyksittäin purkautumaan valkoista siemennestettä, ensin pieni ruiskaus, mutta sen jälkeen lensikin kaaressa matolleni puolenmetrin päähän voimakas laukaus ja samantien toinen ja kolmaskin, olin ihmeissäni moisesta.
Imelä sperman haju täytti pienen huoneeni, etosi ja kalu alkoi veltostumaan, mies vähän nolona veti verkkarit takaisin ja vannotti etten puhuisi tästä emännälle.
Äijän mentyä pyyhin matoltani paksua spermaa, en ollut koskaan edes nähnyt moista ja sehän tuoksuikin aivan imelältä.
Kokeilin kädelläni nuorta pimppiäni ja huomasin kuinka se tuntuikin aivan märältä, en saanut unta kun mielessäni pyöri äskeinen tapahtuma, sormetin pimppiäni tovin ja pyöritin klittaani sen alkaessa kovettumaan - sain varmaan ensimmäisen orkkuni silloin.
Emännän ollessa poissa tuli mies seuraavana iltana taas ja kysyi saisiko hän nuolla nuorta pimppiäni kuukauden vuokraa vastaan, mietin tovin ja lopulta suostuin.
Olin taas jo yöpaitaisillani ja pidin tiukasti jalat yhdessä ja pikkusen ne vapisivatkin, mies nosti yöpaidan ylös ja alkoi pikkuhousujeni päältä hyväilemään pimppiäni.
Reisieni sisäpintoja nuollen äijä lähestyi pimppiäi ja varovasti riisui pikkuhousuni jäi silmät kiiluen katselemaan pimppiäni raottaen sitä varovasti kehuen kuinka nätti on nuoren tytön pimppi.
Raottaessaan hieman tokaisi ,,,kas kas,,siellä jo mehi vuotaa ja kas tosiaan tunsin kuinka olin kastumassa tahattomasti, häpesin.
Kieli työntyi sisääni ja edestakaista liikettä alkoi tehdä pimpissäni, klittaanikin välillä nuollen alkoi tosiaan tuntumaan oudon hyvältä.
Mies kääntyi 69 asentoon ja tyrkytti elintään suuhuni, en tahtonut, mutta kun mies aneli ja aneli lopulta varovasti nuolin sen kuumaa päätä josta kirkasta nestettä taas valui.
Äijä puhisi taas ja vaikeroi, otin varovasti kuuman terskan suuhuni kun alapäässäni alkoi tuntumaan niin hyvältä, aloin siis saamaan orgasmia, äijän lutkuttaessa märkää pimppiäni kuin koira juo vettä.
Pelkäsin että mies laukeaa suuhuni jota en tietenkään tahtonut, mutta kun jatkoin imemistä sieltä kuin varkain alkoi tulemaan rajuin sykäyksin spermaa suuhuni.
Ensimmäiset kaksi ruiskausta meni suoraan nieluuni, sitten suljin suuni ja kauhulla katselin kuinka kasvoilleni osuivat seuraavat, nenäänkin meni hiukan ja loput osuivat otsaani valuen siitä inhoittavasti alas venyen.
Kasvoni olivat aivan tahmeat spermasta ja sen hajukin etosi, pyyhin isoimmat yöpaitaani, vaan pimppini lutkutus jatkui, vangitsin vaistomaisesti äijän pään reisieni väliin, kun teki niin hyvää orkun jatkuessa vieläkn.
Meni kaksi päivää ja taas äijä koputti ovelleni ja nythän se vaati että saa laittaa elimensä sisäääni, ei puhuttu enää vuokrasta mitään.
Verkkarit taas lattialle putosivat ja elin täydessä seisokissa lähestyi ja suostuin lopulta ja pyysin että tekee sen hellästi kun olen vielä neitsyt.
Nuoltuaan tovin pimppiäni kauhulla katsoin kun elin alkoi lähestymään nuorta pimppiäni, ihmettelin ääneen ettei se mahu sisääni, mutta rasvattuaan tatin päätä ensin kiimanesteelläni tovin alkoi elin työntyä sisääni varovasti, ensin teki kipeää hieman.
Oli se outo tunne kun kuuma elin alkoi painua sisääni, jalkani vapisivat ja nostin päätäni ja huomasin kuinka se oli sisälläni vartta myöten, melkein heti mies laukoi sisääni lastinsa.

5

12585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Edelleen jonkun säälittävän nysväkurppakullin fantasiointia nämä

      • Anonyymi

        Hyvä homma


      • Anonyymi

        Mitä ihanko ite muka kirjoitit. Älä valehtele ei tollane nysväkurppakulli spede tuohon pysty.


    • Anonyymi

      Kelpo tarina!

    • Anonyymi

      Pidin kovasti. Kirjoittele jatkoa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe