Aihe

Katsokaa ajatuksen kanssa!

Anonyymi

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onhan siinä. Politrukit katsos pelkää että niiden pää joutuu vadille, jos eivät pelasta kiihkeimpiä koronalta. Sitten keksitään rokote, jonka sanotaan auttavan, vaikka koko vasta-ainetta ei ole käsittääkseni pystytty erottamaan vielä siten, että voitaisiin joku oikea rokote valmistaa.
   Sitten rahan ahneet hyväksikäyttäjät myyvät "rokotetta" jolle on suuri tilaus. Miksei huijarit tekisi sitä? Tietenkin tekevät. Hulluja ne ketkä menee ottamaan sitä-sun-tätä piikkejä itseensä. Paine on ollut kova saada jotain aikaan ja nyt myydään hömpsänkeikka rokotteita. Onhan saatu jo selville että muuntautunutkin virus jo on, johon rokote ei kelpaa, mutta joku sanoi että se kelpaa kaikkiin tauteihin.
   Suuri huijaus käsitykseni mukaan. Minkäs teet? Ihmiset pelkäävät elämäänsä ja ottavat mitä tahansa myrkkyä itseensä luullakseen saavansa lisäpäiviä.

  • Anonyymi

   Nyt on valtamedia aloittanut valtavan kamppanian rokotevastaisuudesta, haukutaan kaikki ja pelotellaan ilman tutkimustietoa.
   Myös EU suunnittelee kaikenlaisia rangaistuksia niille jotka ei halua rokotuksia.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Keväällähän tuohon puututtiin ja yrittäjätkin sulkivat palvelunsa ennen kuin hallituksen määräys astui voimaan. Mutta silloin kausi oli jo päättymässä ja lupailtiin korvauksia. Nyt yrittäjät halusivat saada täytettä pankkitileilleen siitä huolimatta että korna oli täydellä teholla pahenemassa. Raha ratkaisi, kukaan ei uskaltanut määrätä Lapin lomakohteita sulkemaan oviaan.


   • Anonyymi

    Hallitus ei puutu mihinkään tarpeelliseen kun pelkää kannatuksen laskua, mutta jakaa rahaa muualle kuin suomalaisille ja kuskaa terroristeja Suomeen verorahoilla.
    Suomessa on turvavyöpakko , kypäräpakko jne pakkoja, mutta ei korona testaus pakkoa jos tulee maahan Euroopasta tai Venäjältä...suosituksia ja vapaaehtoista...miksei turvavyöpakkokin voisi olla suositus.?


  • Anonyymi

   Venäjän rajalla on vapaaehtoinen koronatesti? Yli 30% kieltäytyy!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   428
   5108
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   4100
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   47
   2839
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2370