Aihe

Joulukuusi

Anonyymi

Ostaako joku huittisissa käytetyn joulukuusen? En raaskisi heittää tunkiolle kun oli niin hintava. Siitä saisi ladulle havuja tai vaikkapa haketta talon lämmitykseen.Itse en tarvitse koska asun huittisissa kerrostalossa.

8

127

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Heitä jäveen, siittä saavat ahvenet hyvän piilopaikan.

   • Anonyymi

    Ahvena olis varmasti miälisänsä kuusesta, mutta mistä pirusta löytää järven? Täälä huittisisa nuo vesistöt hieman hakemisisa..
    Ai että! Olispa tääläkin järviä! ..sais nätei flikoi kattella pikineisänsä!


  • Anonyymi

   Minä tein joulukuusesta keinuhevosen sekä pajupillin!

   • Anonyymi

    Miten kuusesta syntyy pajupilli?


  • Anonyymi

   Mikähän mahata olla alkuperäsen kysyjän kuuselle hintana? Meni hiukan jo ylitte tuo korkein sesonki, niin en enää täyttä hintaa maksa, ei edes hyvästäkään kuusesta.

   Myytkös puoleen hintaan sen kuuuses? Silloin saatas joulun lopun hajua vielä tähänkin pirttiin?

  • Anonyymi

   Loppiaisen jälkeen kuusien hinnat tulee alaspäin! Kannattaa vielä siis hieman odotella,eikä suinpäin sännätä kuusiostoksille!

  • Anonyymi

   Olen käyttäny joulukuusen havuja pirtin oven eresä! Niihin pyyhkäsen saappaat puhtaaks ennen ko astun pirttiin. Ei kulje sijanpaska silläkurin pirtin pualelle! Eikä sänkysä maatesa tahriinnu sattiinilakana. Liätehällyytyspäivystyksesä ollesa on täysi varustus aina päällä!

   • Anonyymi

    Mikä on se teijän liätetoimiston osote? Minä ainakin tuon mielelläni viikon päästä meidän joulukuusen teille, ja varmaan moni muukin tuo. Saatte paljon lisää rapunedustan havuja.


  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   331
   21661
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   6152
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   359
   4085