Aihe

Kaupungin aurakuskit

Anonyymi

Miten auraatte kun asuntojen risteysalueelle jätätte vallit. Tulkaa itse kolaamaan ne lumenne pois. Tv asukkaat Kotkasta. Ps olette asiakaspalvelu ammatissa.

14

188

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitkä lumet?tääl mitään lunta ole.tosin tänä aamuna kaupungin aura kolisteli mennä-vaikka vaan pari senttiä lunta.Sitten sanotaa et kaupungin määrärahat loppu.hullua touhua.

  • Anonyymi

   Eihän niillä järkeä ole. Karhulassakin 2 senttiä lunta niin isolla pyöräkuormaajalla sitä työnnetään.

   • Anonyymi

    Jos ei työnnetä, ensimmäisenä olet valittamassa.


  • Anonyymi

   Ja kun sitä loskaa on, niin Ruonalassa aurataan ensin kevyenliikenteenväylä ja tieltä lumet sinne takaisin. Vuosi tolkulla, ei järki päätä pakota, eikä oppi tartu. Ylipäätään ketään ei kaupungissa kiinnosta mitä touhutaan. Pikkupomot luulee olevansa isoja verroja syödessään panimolla. Ruokis kestää reilun tunnin,,, siitä sitten nokka pystyssä ehdottelemaan karkkarin siivoojille päiväkahvia. Siinä se, koko elämänmittainen haave.

   • Anonyymi

    Näin se on. Saavat hyvät tunnit kun hurua ajavat.
    Siirretään lunta eestaas niin on työllistävä vaikutus.


   • Anonyymi

    Yritäppäs nyt Räskin Huono Äitirauhoittua ja pysyä vaan nautintoaineissa aloitat vaikka sillä lohtu patukalla.
    Jatkat sitten pikkuperjantai elmolla..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yritäppäs nyt Räskin Huono Äitirauhoittua ja pysyä vaan nautintoaineissa aloitat vaikka sillä lohtu patukalla.
    Jatkat sitten pikkuperjantai elmolla..

    Syöt siellä omalla panimolla sitä Pirkka nuudelia lasten kanssa ja nautit yhdessäolosta viikolla arkena. Pajatsohan tyhjenee viikonlopuksi että pääsee pelaamaan sitä pukin tuomaa sika peliä.


  • Anonyymi

   Minä ihmettelen, miksi asfalttia aurataan, kun vesisade vie parin sentin loskan pois.

  • Anonyymi

   Kauhulla ajatellaan jos tulee luminen talvi, niin kuinka nämä auraajat työntävät valtavat lumimassat yli-ikäisten ihmisten porttien edustalle. Miksi ei voisi tulla kauhakuormuri perässä ja kipata jäiset lumikokkareet johonkin tyhjälle tontille ? Puistoihin ja puutarhoihin satsataan mielettömät määrät veronmaksajien rahoja, mutta sitten se maksaja saa vaikka sydänkohtauksen uhalla kaivaa ulospääsyn kodistaan, koska eihän se kiinnosta tiemestareita eikä näitä niin sanottuja pomomiehiä yhtään joku kumarainen mökin ukko tai sen muori, kun kaupungilla pitää olla imagoa mitä esitellä turisteille, kaupunginjohtaja etunenässä.

  • Anonyymi

   Aamulla aika aikasin helvetinmoinen meteli kun näitä katuja, joilla ei ollu kun vähän sohjoa, kolattiin ihan urakalla?? Onko kaupungin koneet vai?

   • Anonyymi

    Joo nehän ne. Pitää levyä-kauhan pitää ääntä vaikka lumesta tietoakaan. Päivä kuluu paremmin ja nopeammin kuin vanhalla kaljapanimolla istuessa. Niillä oli varmaan kiireinen aamu aurata ennen kun lumet sulaa.


  • Anonyymi

   Muuta kerrostaloon, jossa on talkkari, jos et jaksa omaa pihaa hoitaa. Sithän ne tiet olis auraamatta, jos auraajat kävisi vielä tekemässä ihmisten lumityöt. Tosin Posti varmaan voisi hoitaa nekin.

   • Anonyymi

    Kyllä taas aurattu miten sattuu. Portineteen valli ja eivät ole sitä poistaneet vaikka lapion niille jätin.


  • Anonyymi

   Näin Ristinkalliolla!
   Saneerattiin vesijohdot ja päällystettiin kadut. Ennen päällystystä postilaatikkoryhmät oli siirretty kauemmas kadun reunasta ja sinne ne jäivätkin. Niiden siirto takaisin ei sitten kuulu kenellekään. Destia väittää, että nyt ne ovat Kymen Veden määräämällä paikalla. Kys. katu aurataan suurella koneella jossa on etulevyn lisäksi suuri lumilinko takana. Ei käy kateeksi postinjakajia, jotka joutuvat jopa jalkautumaan jakelua suorittaessaan kun laatikot ovat metrin päässä lumipenkan takana. Tämän lähemmäksi auraaja ei ilmeisesti uskalla mennä etteivät laatikot lähde lingon mukaan?
   Kolasin ennen itse nämä laatikoiden edustat (7 kpl) mutta enää en näin tee, 40 v. riittää. Kun yritin antaa palautetta kelvottomasta toiminnasta Destialle sain vain pottuilut palkaksi!

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4979
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   106
   1894