Aihe

Tontti Vantaan kaupungilta

Anonyymi

Hei, aloitteleva omakotitalo rakentaja kysyy. Onko tosiaan näin että kaikki tontit mitä vantaan kaupungilla on myytävänä löytyy vantaan sivuilta? Eli siis huimat Hämeenkylän, askiston ja ojangon tontit mitkä on ollu jo kauan myynnissä ovat ainoat joita Vantaan kaupunki tällähetkellä myy? Esim. Kivistö, kannisto, lapinkylä, keimola alueelta ei vantaa myy mitään?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä.

  • Anonyymi

   Keimola ja Kivistö on kaavoitettu lähinnä kerrostalojen alueeksi, eli ei ole oikein mitään mitä myydä okt tontiksi. Mutta miksi kukaan edes haluaisi rakentaa sinne omakotitaloa? Kaukana kaikesta, ei palveluita, kehittyvä slummialue. Tuskin menee montaakan vuotta, enne kuin Koivukylää pidetään eliittialueena verrattuna kivistöön.

   Mutta, kun haluaa jostain syystä rakentaa periferiaan, niin Kivistöä ja Keimolaa parempia valintoja ovat sitten vaikka Klaukkala, Kerava, Järvenpää ja Sipoo.

   • Anonyymi

    Klaukkala, kerava, järvenpää, ja sipoo ovat kaukana kaikesta joten ei kiitos. Työt ovat länsivantaalla niin ei kiinnosta 50-80km ajella päivässä työmatkoja. Lähempänä palveluita keimola ja kivistö on kuin esim. mainitsemasi klaukkala.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   335
   3738
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   2643