Aihe

Älkää kuunnelko demonipesää!

Anonyymi

Saalemin pastori-ko nimimerkillä kirjoittelija on todellinen demonipesä, joka ui syvällä synnin meressä. Hän on läpeensä perkeleiden riivaama ja imee ihan imurin tavoin lisää demoneja sydämeensä.
Noin syvälle synnin syövereihin tuskin kukaan haluaa. Hän herjaa ehtimiseen Jumalan lapsia. Se on hänen työ, mitäpä muutakaan demonipesältä voi odottaa. Hänen panettelunsa kannattaa jättää omaan arvoonsa. Ei hän ole Kristuksessa!

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Matt
   12:32 Ja jos joku sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, niin hänelle annetaan anteeksi; mutta jos joku sanoo jotakin Pyhää Henkeä vastaan, niin hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä maailmassa eikä tulevassa

   • Anonyymi

    Sun syntejä ei oo anteeksi annettu, koska seisot vankkumattomasti pilkkaajien penkillä. Sinun sydämessäsi on liuta demoneja ja se näkyy kauas. Et ole elävässä uskossa!


  • Anonyymi

   Ne jotka uskovat heihin jotka jakelevat syntejä anteeksi kuin liukuhihnalta ovat perkeleen lapsia.

  • SaaleminPastori-ko

   Tämn aloituksen tekijä: Toivottavasti et herää enää paatumuksestasi, sillä menettäisit järkesi. Vielä enemmän kuin jo olet menettänyt.

   Hebr
   10:26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
   10:27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
   10:28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:
   10:29 kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!

   • Anonyymi

    "Tämn aloituksen tekijä: Toivottavasti et herää enää paatumuksestasi, sillä menettäisit järkesi. Vielä enemmän kuin jo olet menettänyt."

    Näin voi sanoa toiselle vain läpeensä paatunut demonipesä. Uskovaiset tahtoisi, että kaikki sais parannuksen armon. Demonipesä (syntisäkki) tahtoo, että toinen nukkuis synnin unta.


  • Anonyymi

   Tekisit monen onnelliseksi kun lopettaisit tänne kirjoittelut, Saalemin "mies"...
   Olisiko mitenkään mahdollista jos tekisit sellaisen uudenvuoden lupauksen !?

   • Anonyymi

    Toivottavasti tekis sellasen lupauksen. Ei tollasen syntisäkin herjoja jaksa lukea. Demonit ovat ottaneet valtaansa koko ukon.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   4980