Aihe

Anne Kae - miten pitkälle näkemiset menee - kokemuksia

Anonyymi

Tuossa otsikossa tulikin kysymykseni. Miten kauan teillä on mennyt, että Anne Kae:n näkemiset ovat toteutuneet.
Minä olen hänelle soittanut useita kertoja - 2003 - siitä viimeiset näkemiset tapahtuivat (tapahtumat alkoivat) vuonna 2008, eli viisi vuotta odotin- tosin viimeisin toteutunut asia kesti vuoteen 2011 saakka. Sitten soitin vuonna 2011 - siitä en juuri mitään muista. 2013 aivan vuoden alussa soitin - josta on monta asiaa tapahtunut. Soitin vuonna 2018 ja nyt 2020. Kaikilla kolmella kerralla on sanonut yhden asian tapahtuvaksi - kuvannut siihen liittyvät ihmiset ja miten minun tulee tilanteessa toimia. Eli siitä kun hän tämän asian sanoi ensimmäisen kerran on jo 8 vuotta ja se näkyy aina vaan tapahtuvaksi kun hän minulle katsoo.

Eli kysymykseni kuuluu- miten pitkään olette odottaneet hänen näkemisiään toteutuvaksi / miten pitkän ajan päästä ovat vielä toteutuneet.

Mielenkiintoista on, kun kysyin 2013 eräästä asiasta elämässäni - hän sanoi, että se asia ei kuulu tähän aikaan - joten se ei näy. Ymmärsin, että asiaan liittyvää ei tapahdu hänen näkemässään perspektiivissä. Nyt viimeisimmillä kerroilla on tähänkin aihepiiriin nähnyt asioita tapahtuvaksi - vaikka tosiaan ko. asiassa ei tapahtunut mitään muutosta -ennen viime vuoden loppua.

Nytkin hänen tänä vuonna sanomistaan on jo useampi todella konkreettinen tapahtumat mennyt kuten hän sanoi. Jotenkin vaan ihmettelen, miksi tämä yksi asia ei tunnu toteutuvan millään - asia on sellainen, johon en voi itse hirveästi vaikuttaa.

Sen verran vielä, että tämän saman asian ovat nähneet minulle tapahtuvaksi Unil Iiirin, Leena Palo (se oikea, joka jo lopettanut) Leena Pekkola, Kristiina Savosta (lopettanut) - nämä siis vuosien varrella - mutta noin 2-4 vuoden sisällä. En ole tätä asiaa koskaan kysynyt - on nähty kysymättä.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

    Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
    Parisuhde
    215
    14465
   2. Liikenne topissa

    Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
    Virrat
    40
    13376
   3. Maisa se jaksaa valehdella

    https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
    Kotimaiset julkkisjuorut
    286
    8910
   4. Liedenpohja

    Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
    Virrat
    40
    6380
   5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

    Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
    Maailman menoa
    228
    3701