Vaimolle nuorta miestä

Anonyymi

Meidän fantasia olis löytää nuori kundi joka tulisi nussii vaimoa kun mies katsoisi ja osallistuisi hetero pohjalla nuorimies tulisi olla alta 22v.
Olemmeko ainoat ketä ajattelee tälläsi ???

31

4569

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täällä olisi melko kokematon m21 Oulusta

    • Anonyymi

      Meillä samantapainen fantasia.
      Nuori kokematon mies tulisi iskemään kolmekymppisen vaimon baarissa josta siirryttäisiin esim. hotelliin, jossa vieras saisi panna vaimoa oman miehen kanssa kimpassa. Halutessaan vieras saisi imettää itseään ja panna miestä myös.

    • Anonyymi

      Vanha totuus on että kakskymppinen mies ja nelikymppinen nainen paras pari sängyssä. Molemmilla seksuaaliset halut korkeimmillaan.

      • Täysin totta..


      • Anonyymi

        Vain unelmissas eunukki


    • Anonyymi

      Niin me ollaan nainen40 mies55 laittakaa yhtä tietoja

      • Anonyymi

        Ei hitossa laiteta


    • Anonyymi

      Vaimosi vai sinun fantasiasi? Ei taida olla ainoa nainen, joka fantasioi samasta asiasta, varsinkin jos on keski-ikäinen. Kyseessä on varmaan sama ilmiö kuin miehillä on ns. viidenkympin villitys. Itse katsoisin mielelläni vierestä, kun alle 20 v poika panisi nelikymppistä naista. Minkä ikäinen naisesi on ja minkä ikäistä miestä hän haluaa?

      • Anonyymi

        Vaimoni haluaa tehdä sen minun nähden jonka jälkeen minä saan hänen 21v siskoa panna ja hän haluaa nähdä että näin


    • Anonyymi

      Minulla vaimo kävi kuumana kun sanoin mene asuntoautolle tuon nuoren naimaan sinua. Lerialueen nuotiolla oli huonoa suomea puhuva mies, juomat loppui niin houkuttelin asuntoautolle haetaan lisää. Ulkona tupakalla mies sanoi että sinulla on kaunis vaimo, sanoin jos kiinnostaa saat hyväillä.Vaimo oli vähän humalassa, mies istui vaimon vieressä ja hyväili sievästi kylkiä ja jalkoja, vaimo alkoi lämmetä katsoi minua nousin ja tein paukut kaikille lähdin ulos tupakalle, ikkuna oli auki ja kuulin kun vaimo huokaili ja kuulun suutelun ääniä.Vaimo kysyi käynkö kioskilta ruokaa, lähdin hakemaan mutta jäin ulos tupakalle, melkein heti vaimo kuului sanovan ime ime voi luoja kun tuntuu hyvältä, katsoin suoja särmin välistä vaimo istui takapedillä mies imi uhkeita rintoja, toinen käsi hieroi pillua vaimo levitti vain jalkoja. Mies nousi ja pudottti housut ihanaa näin paksu Sirkka imi kuin kiimainen teini. Entä miehesi jos hän tulee, no soitan hänelle sain puhelimen äänettömäksi siirryi kauemmas, joko olet kioskilla, en ole. Joko sinä olet saanut tikkaria Sirkka nauroi olen , soita kun olet tulossa. Sirkka otti kalun taas suuhun, ei mies tule vielä. Mies kaatoi Sirkan sängylle nosti mekon ylös, ai näin nopeaanko haluat ja levitti pillunsa oiiih kun on paksu nai kiimaista akkaa, mies puri rintoja Sirkka kiljahteli työnsi lantiota ja sai orgasmin heti alussa, mies jatkoi kiivasta panoa ei kestänyt pitkään kun alkoi vetää pois Sirkka painoi pakaroisata ei ei tule mies karjahteli ja laski sisään. Nousi ylös ja sanoi minun pitää lähteä. Kun astuin vaunuun Sirkka tuli vastaan, kiitos iskä oli ihanaa salaista ja kiihkeää no se oli tänään katsotaan huommenna on päivä uusi.

    • Anonyymi

      Täällä ois 21v miehen alku kuka kaipailis vanhempaa nais seuraa 😋 Keski suomesta

      • Anonyymi

        Mitä se vinkuheinä siellä takahikiällä ulisee? 🙂


    • Anonyymi

      Et ole.
      Meillä vaimoa bussiin kaverukset,just päässeet armeijasta.

      • Anonyymi

        Sellanen mies on läpimätä paska joka haluaa vaimosta halpaa tusinatavaraa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sellanen mies on läpimätä paska joka haluaa vaimosta halpaa tusinatavaraa

        Niin on mutta kun vaimo on toivonut että näin tehdään


    • Anonyymi

      Ravintola illan päätteeksi,mökille .
      Vaimo oli hiukan huppelissa, ei tarvinnut paljoa houkutella.
      Oli puhuttu vaimon kanssa että jos tilanne tulee niin voidaan kokeilla.
      Mun läsnä olo pikkuisen esti alussa ,mutta kun alkuun pääsivät niin eipä siinä enää ujo teltta.
      Sain katsoa kun pojat antoivat rouva lue kovaa.
      Oli aika rajua toimintaaika, ei mitää hempeilyä.
      Oli pikkaisen pervo katsoa live pornoa läheltä.

      • Anonyymi

        Heh heh uusavuton hönö se ei edes osaa kirjoittaa


      • Anonyymi

        Vetelitkö käteen ku katsoit touhuu? Meillä kävi vähän sama juttu minä alkuun vedin käteen mut sit hyppäsin mukaa ja panini näitä nuori poikia ja loppuksi vaimoa suuhun


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vetelitkö käteen ku katsoit touhuu? Meillä kävi vähän sama juttu minä alkuun vedin käteen mut sit hyppäsin mukaa ja panini näitä nuori poikia ja loppuksi vaimoa suuhun

        haluisitko kokea sen uudelleen täällä huutelee kolmekymppinen bi mies ;)


    • Anonyymi

      p-savos nelikymppinen raamikas ja täysjärkinen mies ois kiinnostunut hoitelemaan vaimon/tyttöystävän kunnolla porukassa. kik muajussi

      • Anonyymi

        Muuten hyvä mutta mutta liikaa mittarissa kilsoi


    • Anonyymi

      Oltiin vihdoin mökillä, aurinko paistoi, vaimo oli heti kesämekko päällä katsoin terassilta kun rinnat vapaana heilui, on se seksikäs. Liisa sanoin äkkiä kauppaan ja takaisin, takaisin tullessa naapurimökin Jani juoksi vastaan nostettiin kättä.
      Mökillä otettiin juomia katseltiin järvelle, olin vaimon takana kuiskasin nyt Jani on kasvanut mieheksi, muistatko kerroit, kun opetit Jania tanssimaan oli 16v ja Jani vähän hyväili sun rintoja kun en nähnyt. Kävit illalla kuumna kun rakasteltiin.
      Ei kaise enää semmoista, hieroin rintoja takaa, no kas kummaa nämähän muistaa hyväilin niin että Liisa vähän huokaili kokeilin mekonpäältä häpyä, sanoi sinä taidat olla enemmän kiinnostunut, kuiskasin niin rakas olen.

      Illalla Jani käveli rantaa meille, sanoin vaimolle älä tuhlaa tilanteita, nauroi jos niitä tulee. Janin jäljessä tuli nuori nainen, vaimo sanoi kas kas ja puristi kalusta älä tuhlaa tilanyeita ja nauroi. Illalla Henna sanoi Jani on kertonut Liisasta kuinka nuorena oli ihastunut siihen ja tykännyt Liisan isoista rinnoista. Henna alkoi laittamaan viihdekeskusta kuntoon että voidaan laulaa myös. Liisa ja Jani meni laittamaan rantasaunaa. Tupakalla käydessä Henna sanoi katso kun tulevat hyvin toimeen nauravat saunalla Jani taitaa olla myyty, sanoin hyvä kun olet täällä jos Jani ostaa Liisan. Henna nauroi taitaa olla oma koira haudattuna.
      Oltiin otettu jo pitemmän aikaa ja tansittiin Liisa antoi Janin pitää aika lähellä, Hennaa tansittaessa Henna kuiskasi tule lähelle Henna hieroi vähän lantiota ja sanoi myy Liisa ja nauroi kaulaa vasten. Kerroin tämän Liisalle tansiessa Liisa hieroi lantiota ja kuiskas onkohan puut palaneet. Kun tanssitin Hennaa Liisa sanoi pitää käydä saunalla puuta lisää ja vettä. Henna suuteli yllättäen kuiskas minä haluan sinua hyväilin paidan alla olevia rintoja Henna meni ikkunan eteen katsomaan olin takana. hyväilin kiinteitä rintoja nännit nöpötti kovina Henna kuiskaili rakastelekohan ne, nostin hametta, varmaan kun katsoi niiden tanssimista. Kokeilin Hennaa kuiskas älä härnää, työnnyin sisään Henna huokasi pitkään olen joskus haaveillut vanhemmasta ja en turhaan ihanaaa olet iso ja kova jatkettiin jonkin aikaa Olivat saunan edessä ja lähtivät tulemaan kirosin voi helvetti ja menin vessaan. Otettiin juomia ja istuskeltiin, Liisa kertoi että Jani oli käynyt kiinni ja suudellut pitkään ja kertonut kuinka muistaa viimmeisen oli hyväillty ja imenyt rintoja kunnolla kehunut kuinka isot ja kauniit ne on. Janilla oli kalu ollut tosi suurena housuissa Liisa kuiskas hieroin sitä vähän niin Jani oli työntänyt sormet sisään yllättäenja jatkanut niin että oli melkein tullut.
      Henna ei malttanut alkoi suutelemaan kun tansittiin, Liisa katsoi ja hymyili alkoi suutelemaan Jania. Tanssin jälkeen mentiin eri marrareihin Henna juoksi sänkyyn syyti vaatteet pois ja oli seljällään.
      Katsoin Hennaa ja suutelin vatsasta ylöspäin suutelin rintoja ja suudeltiin pitkään samalla Henna jevitti jalkoja ja veti minut sisäänsä kuiskas vihdoinkin kiimainen lantio oli kiinni jalkoilla kun työnnin oikein pohjaan Henna huusi korvaan tiesin tiesin että tämä on ihanaaa pane minua pane tiukka liukas pillu piti kalua tiukasti kiinni, en päästä sinua en nuori vartalo alkoi nykiä ja Henna huusi kun tunsi tulen sisään ja monta pitkää lastia. Maattiin vähä aikaa ja mentiin olkkariin. Liisa huusi onnesta kun Jani pani voimalla. Jani tuli olkkariin Henna vei hänet makkariin.
      Menin Liisan luo tuli heti kainaloon, Jani oli aivan hulluna nai ihanasti tulin kahdesti miten sinulla. Henna oli haaveillut vanhemmasta ja nyt sai halasi ja suuteli kun lopetettiin.
      Yöllä kun mentiin nukkumaan Henna ja Jari käveli ohitsemme Jani veti Liisan mukaan ja Henna minut. Kummastakin kamarista kuului rakastelun ääniä pitkälle yöhön, aamulla heräsin sievään kalun suuteluun,kun yritin liikkua kädet heitettiin pois ja nautin nuoren naisen suukottelusta ja hellästä imemisestä loppuun asti.
      Henna kuiskas olen turvoksissa ja ihanan hellä, en unohda tätä koskaan.
      Seuraavana päivänä Liisan kanssa levähdettiin kertoi, rakas olen saanut niin monesti että, en tiedä olen onnellinen kiitos rakas onko sinulla hyvä. On on entä loppuviikosta, Liisa suukotti poskea, kuiskas en uskalla edes ajatella.

    • Anonyymi

      Vaimo kertoi kerran että nuoren pojan pieni kalu kiihottaa, olis ihana imeä semmoista. Kerroin että isoahan naiset haluaa nauroi ja sanoi ei kaikki semmoinen kärkkärin kokoinen olisi ihana saada. Olen joskus rakastellessa kertonut että saat vielä nuorta pientä kovaa kalua kiihottui kunnolla.
      Katselin siskon pojalle Mika 15v käytettyä mopedia ja soitin tuleeko katsomaan muutamaa myynnissä olevaa. Kotona vaimo Kirsi oli aika kesäisessä asussa pyöreät rinnat ohuen mekon alla liikkui hienosti lyhyehkö mekko muutenkin paljaat jalat.
      Syönnin päälle otin paukun viinaa kysyin ottaako Mika Kirsi sanoi onkohan se luvallista nauroin on se kun minä valvon. Seurasin Mikaa katsoi vaimoa aika avonaisesti, Kirsi istui toisinaan niin että valkoiset pikkarit vilahteli. Näyttelin humalaista ja Mika oli oikeasti vähän humalassa.
      Menin toiseen kamariin nukkumaan kuulin kun Kirsi naureskeli Mikan kanssa laittoivat toiseen kamariin Mikalle petiä. Kirsi kävi vaihtamassa yöpuvun alle ei mitään antoi suukon ja puristi kalusta kuiskasi odota saat palkkion.
      Kuulin kun kilauttivat vielä lasia Kirsi toivotti hyvää yötä Mikalle.
      Kirsi tuli viereen kuiskasi on sillä ihanan pieni näkyi toisessa lahkeessa kun halasin.
      Kirsi puristi minun kalusta suukotti poskelle saat odottaa kerron että kuorsaat kun olt humalassa menen Mikan luo.
      Kuulin hiljaista puhetta voinko nukkua tässä vähän aikaa Kirsi kuiski. Avasin vähän ovea Mika oli selin Kirsi katsoi näytin peukkua. Ei mennyt pitkään kun Kirsi kuiskasi hyi sinulla seisoo näin peitosta että pitää kiinni, kuiski saanko koskea ja laskeutu peiton alle näin kuinka pää liikkui Mika kääntyi hiljaa seljälleen Kirsi poisti peiton piti kalua peukalon ja etusormen välissä ja imi hitaasti ja nuoli teki pitkiä liikkeitä huulilla Mikan lantio alkoi nousta näin että laukesi Kirsin suuhun menin takaisin sänkyyn. Odotin Kirsiä ei kuulunut menin takaisin Kirsi makasi haarat levällään ja Mika nuoli Kirsi opetti Kirsi katsoi ovelle ja nosteli vartaloaan nännit oli pystyssä kuin tikat lantio keinui kehui kuinka hyvä Mika on, Kirsi veti Mikan päälleen kuiskasi haluatko naida.
      Mika asetteli kalua pilluun kun sai sisään nai nopeasti Kirsi topuutteli älä rakas hidasta meillä on yö aikaa Kirsillä oli jalat aivan ylhäällä kuiski pane Mika sinulla on kova kyrpä ei mennyt pitkään kun Mika laukesi ja jäi makaamaan päälle Kirsi silitteli makaa vaan. Kirsi tuli jonkin ajan päästä viereen. Kuiskasi näitkö kuinka nautin ja runkkasi kalua nousi päälle kuiskasi menen vielä takaisin saanko ja liikutti lantiota, annatko minun naida vielä haluan sen kalun pyllyyn se sopii sinne työnnin sormea pyllyyn Kirsi nai villinä kumpa saisin teitä yhtä aikaa laukesi oikeasti tulin rajusti sisään.
      Kirsi oli kadonnut vierestä kuulin kun kiljahteli sai varmaan pyllyyn nyt suippoa nuorta kyrpää. Seuraavana päivänä ostettiin pojalle mopo.

    • Anonyymi

      Huoneessa sanoin Kaisulle nyt otat sitä nuorta tänä iltana, vaimo laitteli asuja sängylle, sanoin liivit pois ja tuo pusero joka ei ole liian ohut mutta näkee että ei ole liivejä vaimo kokeili roikkuuko minun rinnat nostelin takaa ei roiku istuu hyvin ja puristelin vähän nännit kuulti hienosti vaimo punasteli kehtaanko sanoin on hyvä, valkoinen hame kulki just oikein linjoja oitkin pyöri peilin edessä ei kö minun pylly ole liian leviä, sanoin nuorena katsoin tuollaisia pyllyjä mielellään otat paukun ja menet tulen myöhemmin, jos saat kaverin mukaan niin otat olen poissa ilmoitat vaan. Olin hotellin aulassa, vaimo oli ravintolassa tanssit oli jo kunnolla käynnissä näin kuinka vaimoa haettiin pöydästä koko ajan, Vaimo katosi pitkäksi aikaa pöydästä ja kohta käveli posket punottaen hissille pojan kanssa.
      Meni tunti kun soitti tule ylös. Katsoin kun poika tuli alas jäi keskustelemaan toisen kanssa kuulin kun sanoi oli muuten hurja imi hulluna ensin ja sitten käski nuolla ensin antoi kiivaana ja istui päälle ja nai kuin nuoret.
      Menin huoneeseen vaimo oli pikkareissa kysyin miten meni kertoi että oli ujo ei meinannut tulla mitään kokeilin pikkareita kuiskas älä mutta tunsin tosi märkä. Sanoin mene uudestaan jos se omassa huoneessa olisi rennompi.
      Olin alakerrassa katsoin vaimo ja poika meni kolmanteen kerrokseen kohta hissin ovella oli se toinen poika. Menin toiselle hissille ja pääsin kolmanteen poika oli oven edessä kuunteli sisään ja ovasi oven kävelin ohi.
      Kävelin takaisin ja kuuntelin vaimo sanoi ei ollut näin puhetta, kuulin kun joku sanoi anna vähän kokeilla kohta kuului vaimon huokauksia ja sanoi kumpikin ko minua ei pojat. Meinasin koputtaa hissi kävi kävelin käytävää pariskunta meni huoneeseen kävelin takaisin kuulin kun vaimo huokaili ja kiljahteli poika sanoin ime nyt saat nyt kylliksi munaa vaimo huokaili antakaa antakaa kunnolla.
      Olin huoneessa kun vaimo soitti, tuli huoneeseen riisui sanoin tule tänne kaadoin vaimon sänkyyn esteli laskin liivit oli fritsuja täynnä otin housut ja levitin lalat työnnyin sisään silloin antoi periksi oikeastaan halusi hulluna kertoi samalla että kaksi poikaa oli nainut kahdesti anna lisää rakasteltiin kiihkeästi parasta naintia pitkään aikaan kuten vaimo sanoi. En kertonut että olin itse saanut nuorta 17v tyttöä koko yön ja oli erilaista tiukkaa ja kiimaista ja se imeminen kuinka se oli himokasta mutta vähän tökeröä.

    • Anonyymi

      Vaimo suuttui lomareissulla lähti asuntoautosta kävelen näin kun kierteli aluetta, huomasin että on eksyksissä. Meni nuotiopaikalle kyselen jotain kaksi miestä teki tilaa ja sai heti pullon käteen näin että otti toisen ryypyn ja yski. Vaimolla oli sinivalkea kesämekko näkyi kauas.
      Mihin kädet näytti koskettelevan useasti, vaimo varmaan humaltu kun nauroi vaan. Toinen mies taivutti penkillä taaksepäin melkein selkä asentoon vaimo yritti nousta toinen pani sormia heti haaroihin, vaimo puhui miehelle jotain nosti vaimon ylös ryyppyjen otto jatkui, toinen oli innokkaampi välillä käsi kävi kaula aukosta sisällä vaimo antoi pitkään hieroa ennenkuin otti käden pois . Soitin vaimolle näin kun miehet kuunteli vieressä, kysyin milloin tulet voin käydä tuolla kaverin luona. Kertoi että löysi tutun ja käy vain. Nyt innokkaampi suuteli vaimoa ja toinen reilusti hyväili pillua.
      Katsoin kun menivät lähi vaunuun lähdin ulos, vaunun vierellä oli tuoli istuin siinä ja kuuntelin, vaimo aluksi sanoi ryypyistä oli puhe, vaimo huudahti älä laske no noi nätit rinnat saadaanko molemmat, alkoi kuulua huokailua älkää enää älä kallista mitä sinä älä ota kuulin kun sanoi haluan nuolla vaimo vaikeroi ei ollut puhe eiih ja et kyllä nai olet jo märkä kyllä nain vaimo valitti kuin kotona kun kunnolla kiihotuin.
      Lopussa pyysi lisää kuului urahteluja, ei sisään ei. Annat mullekin ja ääntely jatkui. Lähdin vaunulle, laitoin viestin olen vaunulla katso kioski niin osaat vaunulle. Seurasin vaimon kulkua kohta kuului koputus, hei anna pyyhe
      Tulivat uun riisui vaatteet ja laitto pitkät kalsarit ja paidan. Syötiin ja mentiin peiton alle. Hyväili vaimoa ja sanoin olis voinut mörkö ottaa sinut, miten se onnistus panis sinua takaa paljaalla ja käänsin vaimon hyväili housujen läpi ja nopeasti oöksyn sisään vaimo nosti pyllyä olisko se kyhmynen ja iso ja huokaili laskin housuja vaimo esteli ei nyt menin ja Panin sisään etkö anna ja työntelin kuiski en en mutta kiimanen pillu oli toista mieltä sain pitkästä aikaa limaista vaimoa.
      Aamulla kun lähdettiin ajoin miesten ohi nostin kättä sanoin vaimolle monestikko,oli hämmästynyt mitä monestikko. No nuo miehet ne nai sinua mutta monestikko kävelin vaunun vierestä ja tunsin sun äänen.
      Oli pitkään hiljaa, miksi et estänyt olin humalassa. Olit selvinpäin tai humalassa pää asia että oli kivaa ja seksikästä.
      Kotona kertoi että oli nuotiolla jo kiihottunut yllättävistä kopeloinneista ja vaunulla oli halu horata antaa tuntemattomille saivat edestä ja takaa toinen kolmesti toinen kahdesti.
      Seksielämä kunnostautu ja on uusia suunnitelmia.

    • Anonyymi

      Vien joskus vaimon nuorten suosimaan paikkaan, istuu siellä ja juo muka viiniä on 45v.
      Yleensä pojat tulee pummaan tupakkia päällä takki ja juhyt hame. humalassa olevat tulee kuulema heti viereen ja osa kysyy saako pillua osa vain hyväilee jalkoja. Vaimo kysyy aina rahaa, viimmeksi oli ollut kolme poikaa ja oli ollut rahaa olivat menneet sisälle puistoon oli imenyt pikku tikkareita ja antanut pillua tykkää kun pienet kalut pukkii pilluun kertoo että aivan ihanaa kun pojat saavat ensi kertaa naista osa monta kertaa silloin yksi oli kysynyt hiljaa saako pyllyyn ohut noin 14v kalu ja oli tuntunut ihanalta antaa pyllyyn kun kuuma suihkaus oli tullut. Isommat on vaarallisia vittuilevat ja haukkuvat.
      Vaimolla on vakio porukka nuoria jotka naivat, kertoo että pieni kova kalu on ihana tuntuu ja on nopea tulee kotia ja pitää tiukalla housulla spermat sisällään

    • Anonyymi

      Ette ole ainoita.

    • Anonyymi

      Täällä olisi 19v urheilija nuorukainen jolla riittää intoa myös vanhempaan naiseen jota voisi käyttää mieleisellä tavalla nauttien😘

    • Anonyymi

      Meillä mieheni myös ehdottelee tällaista jatkuvasti ja nimennyt jo poikamme kavereitakin ketkä sopisivat minulle tai että iskisin maahanmuuttaja poikia joita porukalla kaupungilla norkoilee.
      Itseäkin ajatus kiihottaa mutta en ole sitä vielä toteuttanut.
      Rva48

    • Anonyymi

      Huomasin asuntoautossa erilaisia merkkejä asumisesta vaikka vaimo kävi sillä vain äitinsä luona kun oli komennukeslla. Laitoin kameran kuvaa kun liikettä sisällä.
      Kun tulin kotiin menin autoon ja otin nauhoituksen mukaan. Illalla liitin tietokoneeseen vaimo oli ilta vuorossa. Välillä kuvasi vaikka mitään ei näkynyt. Sitten näkyi vaimon liikettä. Kuulin kun huuteli tänne, sisään tuli kasi tosi nuorta poikaa mirtin mitä siveä koti äiti jolla kolme lasta päästää poikia autoon. Vaimo istui sängylle avasi paidan ilman liivejä kuiskas pojille tässä on. Poja tuli viereen ja nostelivat rintoja vaimo sanoi ettehän puhuneet kellekkään pojat sanoi ei sehän oli puhe netissä.
      vaimo nosteli rintoja ja käski imemään pojat imi inooisaan ja kädet liikkui polvilla vaimo esteli oli puhetta vain että saatte imeä ja kaatui sänkyyn, molemmat imirintaa vaimo huokaili toisen pojan käsi nousi hameen alla vaimo sanoi ei sieltä poika sanoi olet paljas, mietin en olle nähnyt ptkään aikaan onko paljas.
      Vaimo nousi kontalleen pojat alle ja imetti siinä pojat yritti koskea hameen alle ja nostelivat hametta pikkuhiljaa hame nousi ja oli ylhäällä vaimo pyllötti kameraan turpeat pillun huulet näkyi selvästi kun vaimo imetti poikain sormet ylti pilluun kohta vaimo levitti haaroja molempien käsi hieroi pilluanäki että sormet kastuu.
      Ajattelin mitä hullua vielä tapahtuu pysäytin filmin ja tein paukun, jos tuosta jää kiinni niin rapsut tulee. Jatkoi katsomista vaimo sanoi jos haluatte lisää riisukaa housut ja nehän lähti äkkiä, pienet kalut oli pystyssä vaimo siirtyi ja imi vuorotellen kaluja, pojat kasoi toisiaan ja hymyilivät ja katsoivat vaimoa vaimo imi kiihkeänä toinen laukesi nostellen pyllyä vaimo vaihtoi roiseen ja sama tilanne.
      Vaimo nousi ja antoi limua vaimo käveli rinnat paljaana ja laski hameen, nyt näin karvaton, kysyi oletteko koskaan nuolleet pojat katsoi silmät suurena vaimo kävi molempien luona ja käski nuolla, kysyi haluatteko molemmat nyökkäsi. vaimo makasi haarat levällään ja nuoletti äänestä päätellen oli himoissaan toinen nousi ja imi nännejä toinen nousi ja pani sisään vaimo työnsi pois poika vaan väkisin tuli ja työnsi sisään kohta vaimo antoi huokaili kun pikku kikkeli nai yritti jaloilla painaa sisään pojat vaihtoi paikaa ja sama jatkui pojat vaihtoi taas ja otoinen odotti kalu pystyssä lopulta vaimo vapisi poika laski sisään toinen kiireesti tilalle ja laski sisään. Kaikki makoili aika pitkään, aina kun alkoi seistä jompikumpi nai pojat väsähti ja pukivat sanoivat ollan netissä.
      Vaimo jäi autoon makaamaan, nousi ja otti ison kalun katsoin tarkemmin oli ponin kalu työnsi sisään pillun ääni kuului nyt selvästi iso kalu liukui ja samalla pumppasi siihen lisää kalu oli käsivarren paksuinen ja päässä tosi iso terska veti välillä pois ja uudestaan sisään pylly alkoi nousta ja reilut kiljahdukset pumppasi spermaa tuli pillun huulien välistä vaimo kiljui ja vapisi . nukahti siihen kalu sisässä. Nousi ja meni vessaan. Kun tuli puki päälleen ja fimi loppui.
      Katselin missä voisi olla sä-postin salasanat, löytyi pöydän alta tipillä kiinni.
      Katsoin vaimon postia, siinä oli useita halukkaita ja kuvia oli vastannut kahteen näille pojille ja yhdelle tummalle pojalle pyysi että olisko kolmea poikaa ja sai vastauksen saan kokoon ja tapaaminen Kokkolaan matkaa pari sataa kilometriä.
      Laitoin kameran valmiuteen virtaa saa autosta.
      Kun tulin seuraavan kerran ja otin nauhotuksen piti odotta pari päivää että vaimo ei ole kotona. Vaimo liikkui autossa, otti kassin ja levitteli vaatteita riisui alasti, katsoin on kyllä hyvän näköinen rinnat kuin seksipommilla ja pylly kiinteä urheilun kautta. Laittoin päälle pitsisukat hieno lantio housut josta seksikkäät nauhat sukkiin, liiveiksi ohuet pitsi liivit kaikki oli valkoiset päälle nätti mekko.
      Vaimo istuskeli ja joi viiniä. Puhelin soi ja kohta autoon tuli kolme miestä vaimo halasi kaikkia. vaimo tarjosi pojille väkevämpää.
      Pojat riisuuntu heti akushousuilleen, ja riisuivat vaimon mekon, vaimo käveli kiintein pakaroin auton käytävällä sai heti kiihkeitä kosketuksia yksi kaappasi syliin liivit lähti ja kiinteät rinnat sai suukkoja, toiset seisoi vierellä vaimo kaivoi kaluja esille ja työnsi yhden sängylle ja suoraan imemään kalua mikä ei ollu pienimmästä päästä, takana hääräsi kaksi yksi oli kontallaan ja yritti päästä nuolemaan vaimo työnsi poikaa niin että oli kontallaan sähgyssä kiihoittavaa katsella vaimon touhua pyllötti pillu avoimena poika nuoli kiivaana pojat kertoi vaimolle että on kiimasin kotiäiti mitä ovat tavanneet, vaimo sanoi olen aina ollut normaali nyt haluaa kyrpää kunnolla kun ensimmäinen musta paksu kyrpä upposi vaimo kiljahti ihanna kyrpää alla oleva poika ryömi eteenpäin vaimo imi kalua ja nuoli takana oleva työnsi välillä voimalla ja aika pian laukesi, vieressä oleva jatkoi panemista pillusta valui edellisen aineet imutettavana oleva poika laukesi suuhun ja kanaoleva sisään.
      Pojat nousi seisomaan. vaimo oli haarat levällään pyysi paperia huokasi kohta uudestaan.

    • Anonyymi

      SukulaispoikaMikko oli meillä laiturin teossa olin käynyt useasti saunassa Mikon kanssa, kerroin vaimolle eräänä iltana Mikolla on levossa jo pitkä kalu sopis sinun suuhun hyvin, Marika nauroi vai sopis ei se älyä on semmoinen lukutoukka illat lukee.
      Sain houkuteltua Marikan että panee vähän seksikästä ylle seuraavana päivänä.
      Aamulla vaimo tuli bikinit päällä työmaalle ja kävi uimassa katsoin kuinka nännit pullotti ja pillu näkyi läpi, vaimo kuiskas onko nyt tarpeeksi seksiä, kuiskasin on pillun huulet näkyy hyvin pulleana.
      Vaimo oli lautapoikana kun tehtiin laituria, alkoihan Mikko katsella kun vaimo tahattomasti pyllisteli ja oli povi auki lähellä.
      Vaimo toi juomaa sanoi terästin sitä kukaan ei sitten aja tänään.
      Lämmittelin saunan kun alki juomat vaikuttaa vaimo meni mökkiin, käytiin Mikon kanssa jo kerran saunassa, laitoin viestiä vaimolle sinä vaikutit sen verran Mikon kalu on kuin lenkkimakkara kuinka isohan se on kun seisoo tule uimaan ja lämittelemään kun ollaan saunassa.
      Vaimo tuli bikinit päällä saunan terasille Mikko nousi pyyhettä pidellen kuiskasin tulet sitten. Oltiin löylyssä olin siten että vaimon ptää tulla väliin. Vaimo koputti saako lämmitellä, tuli lauteille märkänä nännit pullotti komiasti, sanoin ei nuo paljon peitä riisu vai mitä Mikko? Sama kaitse on vaimo nousi ja riisui bikinit.
      Viruttelin vaimoa lämpimällä vedellä ja koskin rintoihin nännit oli kuin kivet vaimo hymyili ja nousi tekemään vettä, meni Mikon eteen seisomaan ja antoi vadillisen lämmintä vettä, Mikon kalu ponnahti jalkojen välistä päässä oli iso terska ja pitkä varsi. Nousin ja menin uimaan Tulin uimasta oven jätin raolleen mennessä katsoin oven raosta vaimo kuiskaili jotain ja runkkasi seisallaan kaksin käsin kalua kun kuuli kolinan istui sievästi Mikon vieressä. Vaimo pesi ja minä sitten Mikko jäi pesemään.
      Mökillä kysyin oliko pitkä vaimo sanoi olihan tuo.
      Illalla lähdin yökalaan sanoin mene vähän aikaa, vaimo hymyili näytin peukkua.
      Tullessa katselin rinteeltä makuuhuoneen ikkunaan, siellä oli kaksi ihmistä sängyssä Mikko nousi ja meni olohuoneeseen menin sisään Mikko luki kirjaa menin makkariin kysyin miten täällä vaimo sanoi ihan normaalia Mikko lukee.
      Vaimo lähti saunalle sanoin pitää pestä kädet ja menin yhtämatkaa.
      Vaimo kyykisteli vaaleat housut märkänä keskeltä laskin housut nopeasti ja otin kiinni, vaimo sanoi ana pesen pidin tiukasti kiinni ja suutelin kalulaa monesta kohti vaimo yritti pyristellä kalu oli jo vapaana laskin vaimon housut työnnyin sisään vastaan tuli tosi liukasta kuiskasin sua on pantu ja panin syvään vaimo huokasi Mikko tuli heti kun pääsi sisään imin ihanan kalun kovaksi sitten pani nuoruuden innolla kuiskasin annathan sille vielä tänään kääntyi pöytää vasten ja levitti jalkoja kuiskas annan annan molemmille pane raiskaa tee mitä haluat paniin voimalla ja nostin lantiosta jalat ilmaan oli kaluan varassa vaimo kiljui pillu supisteli kovemmin kuin koskaan kun sai orgasmin ruiskin sisään vaimo kipitti saunaan käsi pillussa.
      Mentiin mökkiin vaimolla oli läpinäkyvä yöpaita kun teki iltapalaa kaikki otti juomia Mikolle ja vaimolle tein voimakkaammat juomat.
      Kysyin ulkona Mikolta onko tanssinut naisen kanssa sanoi nolona että ei ole.
      Sisällä laitoin himmeän valon ja musiikkia tanssitin vaimoa, kun hyväilin samalla pyllyä yöpaidan päältä vaimo kuiskas mulla ei ole housuja tuntuu että valuu pitkin jalkaa suutelin poskelle sanoin tanssita Mikkoa.
      Menin keittiöön vaimo veti Mikon lattialle seurasin keittiöstä vaimo hieroi lantiolla Mikon housut venyi huimasti annoin tanssia huusin teen sämpylöitä, vaimo nosti yöpukua että sai painaa paljaalla pillulla Mikon kädet meni pakaroita vasten vaimo sanoi jotain ja Mikko katsoi keittiöönpäin vaimo laski kalun paljaaksi ja uuteli Mikkoa huusi minulle Mikko on minun huusin saa olla.
      Vaimo yritti kaksin käsin saada kalua edestä sisään onnistui kun nosti toisen jalan.
      Nakkasin peiton lattialle Sanoin on pehmeämpää vaimo laskeutu heti ja huudahti kun sai kunnolla sisään, otin puhelimen ja nauhotin vaimo oli kiimasena kuiski pane lujaa kiihoittavaa nähdä kun vaimo nosteli pillua että saa syvään vaimon jalat oli välillä korkealla kuiski olen teidän kiimapillu Mikko laukesi ja veti pitkän kalun pois vaimo katsoi minua painoin siisään vaimo kuiskas ihanaa saa kahta isoa kijui ja vapisi laskin sisään nakkasin pyyhkeen vaimo laittoi alleen ja makasi lattialla annoin viltin päälle.
      Käytiin ulkona Mikon kanssa sanoin saat vaimoa aina kun haluat kun et kerro kellekkään. Illemmalla vaimo kulki vain yöpuku päällä ja kävi suukottamassa molempia istui Mikon syliin suudellessa kaksin käsin piti kalusta kiinni katsoi minua nyökkäsin nousi päälle ja alkoi naimaan Mikolle nosteli rintoja joka imi halukkaana vaimo tuli aika pian ja Mikko piti pakaroista kiinni ja laski sisään annoin pyyhkeen vaimo nousi ja pyyhki siihen nauroi aika märkä pyyhe.
      Menin nukkumaan ylös kuulin kuinka vaimo kiljui ainakin kahteen kertaan.
      aamulla jatkettiin töitä kuin eilen.

    Ketjusta on poistettu 70 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3554
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3269
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2408
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe