Aihe

60 "Eiffel tornia" Keskelle hiljaista luontoa Kannonkoskelle . Haapavedellä 39 + 49

Anonyymi

Lueppa juttu tämän päivän iltalehdessä. Tutustu sen jälkeen Haapaveden kunnan sivuilla oleviin tuulivoimakuuluutuksiin. Vielä voi valittaa!

7

83

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Heli kirjoittaa :
   "Käsi ylös kaikki jotka ostavat vihreää sähköä. Siis sitä, joka on tuotettu vesi- ja tuulivoimalla. Kyllä, minunkin käteni on ylhäällä. Nyt käsi ylös te, jotka vastustatte tuulivoiman rakentamista oman kuntanne alueelle. Juu, oli minunkin käteni ylhäällä ennen, mutta ei ole enää.

   Tajusin, että olen todella tekopyhä, jos ostan sähkö­yhtiöltäni vihreää energiaa, mutta estän sen rakentamisen omaan naapurustooni. Vaikeat päätökset vaativat toisinaan vihreitä heräämisiä. Sellaisen koin eräänä päivänä kun tajusin, että vaikka kuvittelen ajattelevani vihreästi, en sitä oikeasti tee.

   Tuulivoima on yksi niistä harvoista energiamuodoista, jossa tuottaminen ei saastuta vaikka mylly itsessään elin­kaarensa lopussa onkin jätettä. Kaikki sen osat ovat kuitenkin kierrätettävissä. Aurinko­voimaloistakin tulee jätettä ja maisemahaittoja samoin kuin puunpoltosta. Täysin ongelmatonta sähköntuotantokeinoa ei olekaan, joten meidän on pakko tehdä kompromisseja. Tein valinnan ja käänsin ylpeästi takkini.

   Toivon että seuraavissa kuntavaaleissa näitä takinkääntäjiä on lisää. Mahdollistamme vihreän energiantuotannon omassa maassamme. "

   Heli Ojalehto

   Nivala

  • Anonyymi

   Tuulivoimalat Haapavedellä jo läpihuutojuttu. Tärkeämmät asia täällä ajankohtaisia. Vasemmistolaisen yritys, kaikkien puolueiden parjaaminen, koiranjätökset jne..

  • Anonyymi

   Artikkelista löytyi kauheat haitat. Mistä löytyisi artikkeli tuulivoimaloiden hyödyistä?

   • Anonyymi

    Loppupeleissä hyötyjiä ei ole, nyt vaan lobataan kiinteistöverokertymillä, 15 vuoden päästä on paska housuissa ja maksajia etsitään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Loppupeleissä hyötyjiä ei ole, nyt vaan lobataan kiinteistöverokertymillä, 15 vuoden päästä on paska housuissa ja maksajia etsitään.

    Miksi pitää vetää nupit kaakkoon noiden tuulimyllyjen koossa ja määrässä? Onko täällä pohjanmaalla Suomen tyhmin ja änkyrin kansa?
    Jos niitä myllyjä on pakko talouden vuoksi ottaa,niin miksi ei pienempiä ja vähempi millä kokeilla ensin vaikutuksia?
    Kuunnelkaa myös niitä ihmisiä, jotka on huolissaan. Täällä runtataan kaikkiväkisin läpi. Toivottavasti puolesta äänestävät päättäjät ottavat myllyn kukin pihansa reunalle ja sitten esimerkillään näyttävät, että ei yhtään haittaa.


   • Anonyymi

    Tuulivoimala bongaus, uusi kiva harrastus. 200 m korkeudessa oleva napa näkyy 55 km päähän. Eikä tarvitse kiivetä edes lintutorniin.


  • Anonyymi

   Haapaveellä eijoo suojeltavvaa maisemaa niinku Kannonkoskella.
   On vapaus rakentaa nuita tuulimyllyjä vaikka koko pitäjä täyteen,mutta suot pittää ennallistaa lintujärviksi nii jo luonto kiittää..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   20694
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   328
   6013
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   315
   3654