Aihe

Nopeaa oli toiminta

Anonyymi

Raamatun mukaan Jeesuksella ei ollut tiettyä syntymäpäivää kalenterissa. Paavin määräyksestä Jeesus syntyi 25.12. Heti olivat paikalla Mesopotamiasta kolme tähdistä ennustajaa seimen luona. Kun he lähtivät takaisin eri tietä omalle maalleen niin Herodes sai siitä tiedon. Tänään kirkon päätöksellä vietetään Viattomien lasten päivää kun Herodes tapatti kaikki alle kaksivuotiaat poikalapset.
Nopeaa oli toiminta kun kolmen päivän aikana syntyi Jeesus ja pari päivää myöhemmin suoritettiin jo lapsimurhat. Millä tavalla lie liikkuneet ja tieto kulki että kaikki oli mahdollista.
Selitys on siinä että kirkko on keksinyt merkkipäiviä joita sitten vietetään ajattelematta että onko se ollut yleensä mahdollista.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
    Maailman menoa
    487
    5651
   2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

    Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
    Muhos
    95
    5548
   3. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    63
    4819