Aihe

Valvontakamera navetassa!

Anonyymi

Olen lomittaja ja huomasin pienen (ainakin yhden) valvontakameran .pieni langaton kamera valvoo mitä teen ja siitä ei ole mitään ilmoitusta!Nolottaa kun kävin mm. kusella lantakouruun. onko ihan laillista kytätä lomittajaa siittä ilmoittamatta? kiukutti niin että teki mieli takaapäin huitaista koko kamera alas ja potkaista kouruun.

8

110

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jes, sama homma täällä, mutta mulla kävi vahingossa nyrkki kameraan, ja 3min. nii isäntä tuli vauhkona paikalle, pyöri vähä aikaa kuin väkkärä, kun kameraa ei näkyny nii häipyi hiljakseen mulkoillen, minä nakkasin kameran roskiin, hiiih hih hii, ei oon kameroita enää näkyny (2 v.)

  • Anonyymi

   On ne maajussit pervoja.
   Toiset tekee työt, yhteiskunta maksaa ja maajussi salakatselee...

   • Anonyymi

    ei kait isännät katsele salaa rehevän lomittajan perää :P


  • Anonyymi

   Kaikissa karjankasvatusrakennuksissa pitäisi olla valvontakameroita turvallisuuden vuoksi,kovin usein navettoja ja sikaloita on palanut.Tapoihin kuuluu laittaa kyltti ,että alueella on kameravalvonta.

  • Anonyymi

   tuskinpa se isäntä lomittajaa kyttää, vaan valvoo elukoitaan ajantasiasesti. Ei tarvitse esim yöllä vain varmuuden vyuoksi pinkaista navettaan, mun monitorista nökee, että onka kaikki hyvin vai tarvitaanko toimenpitetä (esim poikiminen)

  • Anonyymi

   Navetassa/karjasuojassa saa olla kameroita, vaan niitä ei saa käyttää työntekijöiden tai lomittajien kyttäämiseen. Se on laitonta. Useilla tiloilla on kameroita esim. poikivien eläinten valvontaan. Tulipaloa niillä tuskin voi estää tai niistä ole mitään hyötyä verrattuna palonilmaisimeen joten sillä ei voi perustella, samoin mitään asiatonta liikennettä ei voi perustella seurattavan navetan sisäpuolella kun siellä on lomittaja.

   Itse olen joskus ripustanut sattumalta niihin lippahatun kameran päälle. Eräällä koulutilalla oli kamerat ja ne oli yhdistetty pääkarjakon asunnolle. Se oli lomilla ollessaan kun ohjus paikalla aina jos jotain ihmeellistä tapahtui, ei ollut ilmeisesti muuta elämää kun istua ruudun ääressä katsomassa miten huonosti muut tekee. Vinkkasin joskus silmää kameraan. Suunnittelimme työparini kanssa kaikenlaista härskiä mitä voisimme näyttää mukamas tekevämme kameran alla, mitä olisikaan muija murjussaan siitä miettinyt ;)

   Kokonaan oma luku on nämä eläinaktivistien kamerat, joita ovat asennelleet joskus navetoihin. Suosittelen lämpimästi huomauttamaan kamerasta isäntäväelle ihan siitäkin syystä että onko se edes heidän.

  • Anonyymi

   Meillä on kuule muutakin tekemistä kuin lomittajan seuranta. Mitähän kauppias sanoisi jos myyjä peittäisi kameran

  • Anonyymi

   Jotkut isännät seuraavat lomittajan tekemisiä talvisin Thaimaassa ollessaan kännykästään istuessaan suomibaarissa. Internet on ihmeellinen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   623
   30311
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   302
   22428
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14123
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11198
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   94
   8309