Muuttopalvelun palkka

Anonyymi

Tämä tapahtui pari vuotta sitten. Olen viisvitonen mies.

Naapurin Jenna oli päässyt alkukesästä ylioppilaaksi ja syksymmällä muuttamassa toiselle paikkakunnalle opiskelemaan. Olemme olleet läheisiä naapureina ollessamme. Sunnuntaina muuttoaamuna hänen äiti soitti hätääntyneenä minulle, että tytön isä on ollut edellisillan ryyppäämässä eikä pysty ajamaan pakettiautoa, jossa tytön tavarat ovat. Isän pitää lähteä mukaan, mutta ajamaan ei päästetä.

Ei siinä mitään, menin naapuriin ja ahtauduttiin kaikki kolme (Jenna, Jape ja minä) auton hyttiin ajamaan parisensataa kilometriä. Jape voivotteli koko matkan janoa, mutta ei päästetty olutostoksille.

Perillä kannoimme Japen kanssa tavarat sisään ja jäljellä oli vain tekniset asennkset. Jape siihen, että osaat noi hommat paremmin ja hän lähtee lähipubiin sammuttamaan janoaan. Jäätiin Jennan kanssa kaksin ja aloin tekemään hommia. Samalla vilkuilin syrjäsilmällä Jennan vartaloa. Jenna pahoitteli useasti tilannetta minulle ja kysyi minulta, että miten hän voi korvata avustamiseni. Sanoin, ettei tarvitse korvata, koska hän tarvii rahansa opiskeluun.

Viimeistä kattovalaisinta asentaessani Jenna meni kylppäriin ja tuli sieltä kostean pyyhkeen kanssa. Ajattelin, että hän varmaan pyyhkii pölyjä tms. Juuri kun olin saanut lampun kiinni kattoon, niin Jenna tuli eteeni ja kiskaisi shortsini alas. Säikähdin niin, että pudotin meisselin lattialle. Hän otti kalustani kiinni ja puhdisti sitä pyyhkeellä. Kaluni jäykistyi samantien ja Jenna otti sen huuliensa väliin. Pelkäsin tipahtavani jakkaralta ja otin katosta tukea laittaen kämmenen kattoa vasten. Jenna alkoi liikuttelemaan päätään edestakas ja katsoi välillä minua silmiin. Moraali käski keskeyttämään, mutta halu käski jatkamaan. Halu voitti.

Pään edestakainen liike taisi väsyttää Jennaa, koska hän jätti terskan suuhunsa alkaen runkata kaluni vartta. Samalla hän otti toisella kädellään pakarastani kiinni. Tuntui taivaallisen hyvältä ja irstaalta. Laitoin käden hellästi hänen päänsä taakse hieroen päätä ja niskaa. Pian alkoi tuntua ylivoimaiselta ja sanoin Jennalle tulevani kohta. Jenna ei siitä häkeltynyt, vaan jatkoi suikkarirunkkaamista. Silmiini katsoen hän otti spermalastini suuhunsa, nielaisten. Vielä hetken kaluni oli hänen suussaan ja sen jälkeen Jenna putsasi kaluni pyyhkeeseen. Laskeuduin tärisevin jaloin jakkaralta lattialle ja kiitin hämilläni Jennaa saamastani nautinnosta. Jenna suuteli minua ja sanoi, että pelastit päiväni ja reipas työsuoritus pitää palkita.

Tilanteesta "toivuttuamme" aloin tekemään lähtöä ja soitettiin Japelle, että haen hänet viiden minuutin kuluttua enkä odottele sekuntiakaan. Lähtiessäni Jenna halasi vielä minua ja kiitti avustani ja sanoi silmää iskien, että jos liikut täällä päin, tule käymään.

Ajettiin Japen kanssa kotiin ja mietin monta kertaa, että voi Jape kun tietäisit. Vein avaimet Jennan kauniille nelivitoselle äidille ja hänkin kiitteli minua halaten ja kertoi Japen tietävän vaiheista. Ajattelin, että onneksi et tiedä Jennan vaiheista. Hänkin kyseli, paljonko on velkaa avustamisestani ja ilman minua muutto olisi jäänyt tekemättä. Sanoin, ettei mitään tarvi maksella (enää...). Poistuin tyytyväisenä kotiin.

10

7417

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja kotona heräsit äipän viekusta jelly jortikka anaalissa

   • Anonyymi

    Tollasta älytöntä kommenttia tänne osaa odottaakin.


  • Anonyymi

   Kuullosti kyllä aika kuumottavalta, kun naapurin nuori nätti tyttö alkaa yhtäkkiä imuttelemaan. Tuollaiset nuoret saattaa kummikin olla aika estottomia ja tuollainen suikkari voi olla tosiaankin tuollainen "kaverin palvelus". Märkä pyyhe ja kaikki kuvaa, että ei ollut ensimmäistä kertaa tuossa asiassa hommissa. Kyllä kun muistelee noita ikävuosia, niin kyllä ne tytöt ihan kunniakkaasti monesti mällit nieli ja otti herkästi suihin.

  • Fantasy0fAllium

   Minulla on muutto tulossa. Voinko maksaa esim. purjosipuleissa palkan?

   • Anonyymi

    Voit. Se on kilo kolmesataa grammaa tunti.


   • Fanta5y0fAllium
    Anonyymi kirjoitti:

    Voit. Se on kilo kolmesataa grammaa tunti.

    Sovittu!


  • Anonyymi

   Tosi hyvä tarina,nuoret on kyllä rohkeita tänään. Käy hänen luona kun pyysi.Ilmeisesti sinulla on komea kalu,kun pyysi käymään.

   • Anonyymi

    Kylä se tullee kotio lutkuttammaa jos sillä hirnu on päällä. Meillä saa kaljat ja puhtaan hammasharjan työn päätteheksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kylä se tullee kotio lutkuttammaa jos sillä hirnu on päällä. Meillä saa kaljat ja puhtaan hammasharjan työn päätteheksi.

    Mutta on se komia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta on se komia.

    Tuollaiseen muuttoon haluaisin ottaa osaa, mutta ainoastaan lampunasentajan vakanssi kiinnostaa.


  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   424
   7216
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   723
   6349
  3. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   4229
  4. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1507
  5. Voi ei! Antti Tuisku jakoi tukkakuvan - Sai huolestuneen viestin ulkomuodostaan: "Elä nyt laihu..."

   Tuisku on ehkä Suomen kovakuntoisin poppari. Mitä mieltä olet fanin palautteesta, onko aihetta huoleen? Tukka ainakin on mintissä... https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1054
  6. Voi kun Hannu niin ikävöi Martina omassa instas.

   Hannu on ihana ja rehellinen ja kertoo ikävästä, et itkeä pitää ja surra kun on äkkiä matto vedetty alta pois..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   954
  7. Anna mulle vielä mahdollisuus

   En osannut toimia kun rauta oli kuumaa :( Jos ne jutut oli ees mulle osoitettu Mä haluan sut
   Ikävä
   62
   928
  8. Tajuatko sä yhtään

   miten lämpimiä, suuria, valtavia, polttavia mun tunteet sua (miestä) kohtaan on?
   Ikävä
   53
   789
  9. YLE: Enää lyhyt aika ja sitten tulee runtua paperiliittolaisille

   https://yle.fi/uutiset/3-12290135 ” – Meidän on pakko löytää säästöjä, kun Suomessa aiheutetaan lakolla jopa pysyviä vahinkoja. Siinä joudutaan iso k
   Kuusankoski
   72
   742
  Aihe