Muuttopalvelun palkka

Anonyymi

Tämä tapahtui pari vuotta sitten. Olen viisvitonen mies.

Naapurin Jenna oli päässyt alkukesästä ylioppilaaksi ja syksymmällä muuttamassa toiselle paikkakunnalle opiskelemaan. Olemme olleet läheisiä naapureina ollessamme. Sunnuntaina muuttoaamuna hänen äiti soitti hätääntyneenä minulle, että tytön isä on ollut edellisillan ryyppäämässä eikä pysty ajamaan pakettiautoa, jossa tytön tavarat ovat. Isän pitää lähteä mukaan, mutta ajamaan ei päästetä.

Ei siinä mitään, menin naapuriin ja ahtauduttiin kaikki kolme (Jenna, Jape ja minä) auton hyttiin ajamaan parisensataa kilometriä. Jape voivotteli koko matkan janoa, mutta ei päästetty olutostoksille.

Perillä kannoimme Japen kanssa tavarat sisään ja jäljellä oli vain tekniset asennkset. Jape siihen, että osaat noi hommat paremmin ja hän lähtee lähipubiin sammuttamaan janoaan. Jäätiin Jennan kanssa kaksin ja aloin tekemään hommia. Samalla vilkuilin syrjäsilmällä Jennan vartaloa. Jenna pahoitteli useasti tilannetta minulle ja kysyi minulta, että miten hän voi korvata avustamiseni. Sanoin, ettei tarvitse korvata, koska hän tarvii rahansa opiskeluun.

Viimeistä kattovalaisinta asentaessani Jenna meni kylppäriin ja tuli sieltä kostean pyyhkeen kanssa. Ajattelin, että hän varmaan pyyhkii pölyjä tms. Juuri kun olin saanut lampun kiinni kattoon, niin Jenna tuli eteeni ja kiskaisi shortsini alas. Säikähdin niin, että pudotin meisselin lattialle. Hän otti kalustani kiinni ja puhdisti sitä pyyhkeellä. Kaluni jäykistyi samantien ja Jenna otti sen huuliensa väliin. Pelkäsin tipahtavani jakkaralta ja otin katosta tukea laittaen kämmenen kattoa vasten. Jenna alkoi liikuttelemaan päätään edestakas ja katsoi välillä minua silmiin. Moraali käski keskeyttämään, mutta halu käski jatkamaan. Halu voitti.

Pään edestakainen liike taisi väsyttää Jennaa, koska hän jätti terskan suuhunsa alkaen runkata kaluni vartta. Samalla hän otti toisella kädellään pakarastani kiinni. Tuntui taivaallisen hyvältä ja irstaalta. Laitoin käden hellästi hänen päänsä taakse hieroen päätä ja niskaa. Pian alkoi tuntua ylivoimaiselta ja sanoin Jennalle tulevani kohta. Jenna ei siitä häkeltynyt, vaan jatkoi suikkarirunkkaamista. Silmiini katsoen hän otti spermalastini suuhunsa, nielaisten. Vielä hetken kaluni oli hänen suussaan ja sen jälkeen Jenna putsasi kaluni pyyhkeeseen. Laskeuduin tärisevin jaloin jakkaralta lattialle ja kiitin hämilläni Jennaa saamastani nautinnosta. Jenna suuteli minua ja sanoi, että pelastit päiväni ja reipas työsuoritus pitää palkita.

Tilanteesta "toivuttuamme" aloin tekemään lähtöä ja soitettiin Japelle, että haen hänet viiden minuutin kuluttua enkä odottele sekuntiakaan. Lähtiessäni Jenna halasi vielä minua ja kiitti avustani ja sanoi silmää iskien, että jos liikut täällä päin, tule käymään.

Ajettiin Japen kanssa kotiin ja mietin monta kertaa, että voi Jape kun tietäisit. Vein avaimet Jennan kauniille nelivitoselle äidille ja hänkin kiitteli minua halaten ja kertoi Japen tietävän vaiheista. Ajattelin, että onneksi et tiedä Jennan vaiheista. Hänkin kyseli, paljonko on velkaa avustamisestani ja ilman minua muutto olisi jäänyt tekemättä. Sanoin, ettei mitään tarvi maksella (enää...). Poistuin tyytyväisenä kotiin.

11

12127

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja kotona heräsit äipän viekusta jelly jortikka anaalissa

   • Anonyymi

    Tollasta älytöntä kommenttia tänne osaa odottaakin.


  • Anonyymi

   Kuullosti kyllä aika kuumottavalta, kun naapurin nuori nätti tyttö alkaa yhtäkkiä imuttelemaan. Tuollaiset nuoret saattaa kummikin olla aika estottomia ja tuollainen suikkari voi olla tosiaankin tuollainen "kaverin palvelus". Märkä pyyhe ja kaikki kuvaa, että ei ollut ensimmäistä kertaa tuossa asiassa hommissa. Kyllä kun muistelee noita ikävuosia, niin kyllä ne tytöt ihan kunniakkaasti monesti mällit nieli ja otti herkästi suihin.

  • Fantasy0fAllium

   Minulla on muutto tulossa. Voinko maksaa esim. purjosipuleissa palkan?

   • Anonyymi

    Voit. Se on kilo kolmesataa grammaa tunti.


   • Fanta5y0fAllium
    Anonyymi kirjoitti:

    Voit. Se on kilo kolmesataa grammaa tunti.

    Sovittu!


  • Anonyymi

   Tosi hyvä tarina,nuoret on kyllä rohkeita tänään. Käy hänen luona kun pyysi.Ilmeisesti sinulla on komea kalu,kun pyysi käymään.

   • Anonyymi

    Kylä se tullee kotio lutkuttammaa jos sillä hirnu on päällä. Meillä saa kaljat ja puhtaan hammasharjan työn päätteheksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kylä se tullee kotio lutkuttammaa jos sillä hirnu on päällä. Meillä saa kaljat ja puhtaan hammasharjan työn päätteheksi.

    Mutta on se komia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta on se komia.

    Tuollaiseen muuttoon haluaisin ottaa osaa, mutta ainoastaan lampunasentajan vakanssi kiinnostaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuollaiseen muuttoon haluaisin ottaa osaa, mutta ainoastaan lampunasentajan vakanssi kiinnostaa.

    Siinä hommassa näköjään palkitaan parhaiten...


  Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   322
   2606
  2. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   87
   1992
  3. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   120
   1580
  4. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   73
   1114
  5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

   Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
   Ikävä
   69
   961
  6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

   Miehelle kysymys :)
   Ikävä
   61
   943
  7. Voi nainen...

   Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
   Ikävä
   41
   900
  8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

   Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
   Maailman menoa
   143
   843
  9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

   Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
   Maailman menoa
   275
   779
  10. Naiselle kysymys

   Mitä oikein näet minussa?
   Ikävä
   39
   700
  Aihe