Aihe

Kokokassa käyttökatko

Anonyymi

Kokokassa ilmoittaa nettisivuillaan, etteivät jäsenensä voi jättää ilmoituksia 28.12.-3.1. välisenä aikana, kassan sulautuessa yhteen MMA-kassan kanssa.

Kokokassa kehoittaa jättämään työttömyysilmoitukset kokonaisten viikkojen jaksoissa. Edellisviikon ilmoituksen voi jättää kunakin seuraavana maanantaina.

Käyttökatkon alkamisaika on myös maanantai. Jos katkon ajoitus olisi ajoitettu esim. tiistaiksi, olisi ilmoitusten maanantaienemmistö jo otettu vastaan. Kaiken lisäksi maanantai on vuoden viimeinen. Pakostakin, korvausten (mahdollisesti jopa 3kk ajalta) maksupäivä on seuravan verovuoden aikana.

Jos tätä olisi pohdittu asiakkaiden näkökulmasta, olisi käyttökatko ajoitettu tulevan kalenterivuoden alkuun, alkamispäivänä esim. tiistai.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    110
    10210
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    90
    3622