Aihe

Somevaikuttaja

Anonyymi

EI OLE AMMATTI, vaan verrattavissa astral teeveen mielikuvien luomiseen. Oikea palkka pitäisi olla max 1000e kk. Kunnon töihin vaan, ja herätyskello soimaan.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juuri noin.

   Ja kaikenlaiset "kokemusasiantuntijat" , tyylikonsultit, pr-henkilöt, ploggarit, samaa huijaripoppoota.

   • Anonyymi

    Mitä pidemmät tekoripset / enemmän tatuointia / äänenvoimakkuutta, sitä suurempi huijausprosentti tuloissa. Käänteisesti ajateltuna, hyviä tapoja tehdä rahaa, jos oma moraali tai tyylitaju on myytävänä...


  • Anonyymi

   Nuoria on helppo vedättää, ja ö-luokan julkkikset, juontajat jotka ovat kolmoskanavalla vuorotellen toistensa ohjelmissa nostelevat 200 000e vuosiansioita. Jonkinlaista osaamista ,ja koulutusta pitäisi noilla tuloilla löytyä. Yhtään tuotetta en osta jota kyseinen kanava mainostaa, koska en halua maksella julkkisten palkkoja.

   • Anonyymi

    Naulan kantaan. Täysin utopistista menoa nykyään kun kaksvitoset kolmekymppiset plkän peruskoulun tai amiksen käyneet esittelee 300 neliön lukaaleja veitoloissa ja hansun matkassa ohjelmissa. Meriittinä saavutettu julkisuus, tyhjällä. Sellaisia tuloja ja omaisuuksia oli aiemmin vain hlvetin korkealle konsernien johdossa edenneillä kuuskymppisillä insinööreillä. Nyt samaan yltää jotkut tonnikalasalaatin pyörittelijät, kokemusasiantuntijat kortin pelaajat ja rakennekynsitaiteilijat.


  • Anonyymi

   Mainostajien ei kannata mainostaa diipadaapa ohjelmien välissä, niin eiköhän suojatyöpaikat vähene.

   • Anonyymi

    Tuntuu että mainostajat itse on viimeiseen tilipäivään asti mukana tuossa ploggari/tekoripsi/kokemusasiantuntija bullshitisssä. Mitä tälle maalle on oikein tapahtumassa ?!?!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuntuu että mainostajat itse on viimeiseen tilipäivään asti mukana tuossa ploggari/tekoripsi/kokemusasiantuntija bullshitisssä. Mitä tälle maalle on oikein tapahtumassa ?!?!

    Tuossa domainin nimessä on ajatusta. :D http://www.noaddedbullshit.com


  • Anonyymi

   Minä kaipaisin kodinkone myymälöihin ja muuallekin koneiden esittäjiä. Ei viitsi ostaa kallista konetta jos ei haluta esitellä mitenkä toimivat kyllä heillä myyntikin lisääntyisi ainakin sen esittelijän palkan verran. Nyt kun ravintoloissa on rajoitteita, niin varmaankin joutaisi joku taitava kokki esittelemään, mitenkä esim yleiskonetta käytetään eri osiensa kanssa. On kuulemma nykyään raastinta ja lihamyllyä ja vaikka mitä lisäosia olemassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   10089
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3549