Aihe

Voi minua ellen evankeliumia julista näille eksytetyille velluille.

1kor9:16 Sillä siitä, että julistan evankeliumia, ei minulla ole kerskaamista; minun täytyy se tehdä. Voi minua, ellen evankeliumia julista!

Minua on kehoitettu tekemään uudenvuodenlupaus etten julistaisi totuutta tällä palstalla enää ensi vuonna. Tekisin sillä monet onnelliseksi, sanottiin.

Minäkö tekisin saatanan onnelliseksi vaikenemalla totuuden julistamisesta! ? Eiköhän vl-puhujat pidä edelleenkin em herran onnentunteista hyvää huolta?

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miten se demonipesä täällä jaksaa alituisen ruikuttaa? Ovatko demonit käyneet jo niin levottomiksi, ettet hetkeäkään rauhaa saa ja siksi täällä riekut? Kannattais päästää demonit ulos ja ottaa Jeesus tilalle. Toinen uskovainen voi sua siunata. Jos jaksat, niin saat hänen kauttaan uskoa kaikki synnit anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä! Pääsisit demoneista vapaaksi!

   • Anonyymi

    so so tähtityttö, kasvapa aikuiseksi.


   • Ei uskoisi että meidän molempien uskomme perusteet löytyvät Raamatusta, kun näet sen kirjan totuuden pelkästään demonisena.


   • Anonyymi
    SaaleminPastori-ko kirjoitti:

    Ei uskoisi että meidän molempien uskomme perusteet löytyvät Raamatusta, kun näet sen kirjan totuuden pelkästään demonisena.

    Sulla ei olekkaan totuutta. Uit synnin pimeydessä. Olet tuudittautunut väärään rauhaan. Siksi auot jatkuvasti uskovaisille päätä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sulla ei olekkaan totuutta. Uit synnin pimeydessä. Olet tuudittautunut väärään rauhaan. Siksi auot jatkuvasti uskovaisille päätä.

    Demonipesä on huumorityyppi puhuessaan uskon perusteista kohdallaan.


  • Anonyymi

   saisko niitä temoneita vaikka kattohommiin, siinäpä uusi aluevaltaus bisneksen tekoon !

   huhheijaa heu reka !

   • Anonyymi

    Kestääkö niihen temonien päät korkeita paikkoja?


   • Anonyymi

    Ne olisi siinä mielessä hyviä kun on niin ahkeria.
    Mutta ei niitä kiinosta kuin se tehtävä mikä niille on annettu.


  • Anonyymi

   Veeällät ei kuuntele kätään jolla ei ol ekorvassa iso lippu merkkinä omasta looshista, ja kun se on, se on sitten sama mitä hää puhuu, kaikki uppoaa kuin *usi lumeen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   17080
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   341
   6181
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1564