Aihe

Makkaralahdella rällääjä pennut

Anonyymi

Sinä nuori, joka luistelet kovaa ylinopeutta MUSTALLA MERSULLASI tien laidasta toiseen perä edellä, ensi kerralla laitan videon ajotaidoistasi eteenpäin. Kilpijärven kouluparakilta alkava pitkä suora muuttunut pentujen rälläys alueeksi. Turvallista koulumatkaa vaan lapsille ja muille alueen liikkujille. Onneksi valtaosalla nuoria pään sisällä muutakin kuin tyhjää....

8

362

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Seuraavan kerran kun luistelevat, niin ei muuta kuin heti soitto 112. Saavat poliisit käydä opastamassa näitä räkänokkia.

  • Anonyymi

   Onko musta farmarimersu? Sellainen vedättää Makkaralahdessa kaikki mutkat sivuluisussa. Seuraavan kerran kuvaan minäkin ja annan kuvamateriaalin viranomaisille. Eiköhän rupea vauhti hiljenemään, kun saa sakot liikenteenvaarantamisesta.

  • Anonyymi

   Nyt on tänä talvena ajettu Suistamonkadulla nurin sähkökaappi, valopylväs ja postilaatikkorivistö. Mitähän seuraavaksi? Pelottaa jalankulkijoiden puolesta.

  • Anonyymi

   Kortti kuivumaan lopputalveksi! Ja varsinkin tältä kiuruveteläiseltä joka oli mullikassa mainittu kun oli ajanut nää kaapin ja puun nuriten ja varsinkin sen takia kun oli kortin saanu alaikäsenä ni miten tuommonen selviää pelkillä sakoilla!? Oisko pitäny joku mummo tai lapsi saada myös hengiltä!?!?

   • Anonyymi

    Kepulaisnuoriso saa elää kuin pellossa. Ei niiden tarvitse vastata mistään. Tukiaisrahoilla yökaudet rälläävät ja päivän nukkuvat.


  • Anonyymi

   Lapsille pitäisi opettaa jo pienestä pitäen liikenne asioita. Makkaralahdella pienet lapset leikkivät tiellä jatkuvasti ja vanhemmat ei reagoi mitenkään vaan ilmeisestä tällaiseen tiellä leikkimiseen ihan kannustetaan. Omakotitaloissa on kyllä pihat joihin voi lapsensa ohjata leikkimään eikä lumilinnoja tms rakennella katujen viereen. Lapset eivät leikin tiimellyksessä osaa varoa liikennettä vaikka olisi hiljaisempi katu kyseessä. Kyllä lapsia olisi ohjattava pois kaduilta leikkimästä, paikkoja on muuallakin.

  • Anonyymi

   En oikein usko että täällä räyhääminen auttaa tilannetta yhtään. Kanna vastuusi ja soita 112 aina kun tarvitsee.

  • Anonyymi

   Harmaa mersu kaasuttelee sivuluisussa makkaralahden mutkat hirveetä kyytiä. Vois partio käydä vähän useammin tarkkailemassa tätä liikennettä täällä.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   209
   13708
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13198
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   274
   8573
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   35
   6120
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   213
   3535