Suositelkaa jotain hyvää naisten välistä ikäerolla

Mua kiinnostaisi lukea tarinaa tai jotain missä olisi nuori tyttö ja vanhempi nainen.
Kuvat ja tarinalliset videot kiinnostaa.
Mutta ei linkkejä. Mä en saa niitä auki.
Siis sähköpostiin liite tiedostona.

17

8332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiinnostaisiko sua myös toteuttaakin sellainen?

      • Haaveilen ainakin?


      • Anonyymi

        Poistu peilis edestä. Ja ota lääkkeesi daiju.


    • Anonyymi

      Vastaathan myös sähköposteihin sitten kans?

      • Jos kirjoitat ensin. Niin vastaan sitten.


      • Anonyymi
        marisari kirjoitti:

        Jos kirjoitat ensin. Niin vastaan sitten.

        Diibadaaba liibalaaba trallallaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Diibadaaba liibalaaba trallallaa

        Ohoo onko lääkkeesi loppu.


    • Anonyymi

      olen kolmekymppinen ja työpaikan laivareissulla olin viisikymppisen rouvan kanssa samassa hytissä,illanvieton jälkeen hytissä ollessamme otimme vielä skumpat ja pesulta tullessani rouva oli sängyssäni alasti ja pyysi viereensä,hämmennyin ja ehkä pelästyinkin ,en ollut koskaan ollut naisen kanssa intiimissä kontaktissa ja sanoin etten halua mitään sellaista,nolona kämppikseni siirtyi omaan sänkyynsä ja minä omaani,jotenkin tunsin että olinhan monasti tällaista ajatellut ja nyt sellainen oli tullut mahdolliseksi,nousin sängystä ja kävelin kaverini sängyn viereen ja kysyin oletko vielä hereillä,myönteisen vastauksen saatuani riisuin yöpaitani ja pikkuhousuni ja pujahdin hänen viereensä,se yö on yksi elämäni parhaista.

      • Kiva


      • Anonyymi
        marisari kirjoitti:

        Kiva

        Spedellä taas suoltaa paskaa yhteen pötköön buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä taas suoltaa paskaa yhteen pötköön buaahaa

        Tuasko se paska spedellä ripajaa pitkin kinttuja. No ei se ihme ettet muuta osaa kommentoidakkaan.


      • Anonyymi

        Tällä mummolla kävi vähän hassusti,tyttären kanssa. Saunottiin otettiin lonkkua vähän liikaa,mopo karkasi lapasesta....mutta oli kiihottavan ihanaa oli🥰


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tällä mummolla kävi vähän hassusti,tyttären kanssa. Saunottiin otettiin lonkkua vähän liikaa,mopo karkasi lapasesta....mutta oli kiihottavan ihanaa oli🥰

        Kerro toki lisää...


      • Anonyymi

        Vähän samanlainen kokemus täällä.

        Olin töissä kosmetiikkafirmassa ja työhöni kuului kiertää Suomea. Tein sitä paljon ja kaikkialla. Useissa kohteissa minulla oli työkaveri milloin mitäkin tarkoitusta varten. Kavereina oli pääsääntöisesti itseäni nuorempia naisia. Itse olin tuohon aikaan jo ylittänyt 40.

        Sitten pohjois - Suomessa kaukana kotoa menin maanantaina ajoissa tapaamaan tulevaa uutta työkaveriani. Hän oli kaunis nuori nainen, hoikka, tummat pitkät hiukset ja kaikin puolin hyvin huoliteltu. Kuka tahansa mies kuvailisi häntä takulla seksikkääksi nuoreksi naiseksi. Kuuma suorastaan. Mutta se nyt oli hyvin tyypillistä sillä alalla. Osapuilleen tismalleen saman ikäinen kuin ainoa tyttäreni.

        Meillä oli reilun viikon pesti, joka päivä vaihdellen useita kohteita. Puolessa välissä viikkoa olimme jo aika tottuneita toisiimme, ja koska olimme molemmat kaukana kotoa, niin vietimme sitten paljon aikaa keskenämme myös vapaalla. Satarehellisesti ei käynyt edes mielessä mitkään seksijutut. Kivaa meillä silti oli ikäerosta huolimatta.

        Lopulta aivan viimeiset hommat siirtyivät koronajuttujen takia johonkin tulevaisuuteen. Jäimme silti roikkumaan paikalle, koska yksi edustus oli yhä epäselvä. Siihen oli kuitenkin aikaa kolmatta päivää. Läksimme yhdessä tuumin syömään.
        Jutentiin niitä näitä, tilattiin yhdessä tuumin viiniä ja huomasin nauravani paljon. Meillä oli hyvin samantyyppinen huumori. Joimme ehkä liikaa ja molemmat väsähdettiin. Sovimme menevämme johonkin seuraavana päivänä ihan päiväaikaan.

        Seuraava päivä tuli ja me kiersimme kaupunkia. Olimme molemmat tummia ja varsin näyttäviä naisia. Istuimme päivällä jossain kahvilassa ja hän meni tilaamaan meille molemmille. Hetken kuluttua kaveri palasi pöytään naurun kaje huulillaan. Hän kertoi, että myyjä oli sanonut hänelle, että menkää pöytään vaan, tarjoillaan teille ja äidillenne pöytään. Minä punastuin. En pitänyt sitä hauskana. Naiset kyllä tajuavat ikänsä, mutta tuolleen ilmaistuna se ei ollut hauskaa.

        Kaverillani oli hauskaa ja kohta minä liityin siihen. Mikä naurunremakka meillä olkaan. Äiti ja tytär liikenteeessä. Päätettiin sitten yhdessätuumin, että tänä iltana lähtee äiti sekä tytär käymään baarissa katsomassa miehiä.

        Kävimme molempien huoneissa ja pukeuduimme näyttävästi iltaa varten. Suunnittelimme missä kaikkialla kävisimme. Aloitus oli hotellimme ruoka ja viinipuoli, mikä olikin varsin näyttävä lista. Ruoka oli taivaallista ja viini hyvää. Liiankin hyvää. Jämähdimme nuoren neitokaisen kanssa hotellin baariin jutellen kaikenlaista. Aivan kaikkea, ei edes lähdetty kiertämään.

        Viiniä meni lisää ja lisää ja lopulta jutut menivät seksiin. Jossain vaiheessa viinipössääkkää tunnustin hänelle kokeilleeni myös naisia nuorempana, mutten enää vuosiin. Olen eronnut ja minullahan on myös osapuilleen hänen ikäisensä tytär. Nämä minun tyttöseksikokemukset tuntui kiinnostavan häntä ylettömästi. Hän tahtoi tietää lisää ja lisää. "Kerro äti" hän vitsaili. Aivan sama mitä muuta yritin puhua, mutta hän ohjasi keskustelun takaisin samaan. Viineissäni sitten kerroin kaiken ja aloin tulla aika kiimaan. Niin kiimaan, että hetken jo mietin miten tyydytän itseni aivan varmasti kunhan palaan huoneeseeni.

        Hän kysyä täräytti miltä pillu maistuu ja onko se parempaa kuin miesten penis. Ja että häntä on oikeastaan aina kiinnostanut naiset. Sooloseksissäkin hän tunnusti katsovansa lesbopornoa. Hetken kuluttua hän kumartui kuiskaamaan minulle jotain. "Minä haluan, että sinä nuolet minun pildee äiti" juuri noilla sanoilla hän sen sanoi, nimenomaan pildee äiti !

        Oli jo myöhä ja ohjaasin keskustelua siihen, että olisiko viisainta molempien mennä nukkumaan. Kävelimme hänen huoneelleen. Hänen ovellaan hän runttasi oven auki ja taruui käsivarteeni. Siinä hetkeäkään epäröimättä hän kuoriutui mekostaa salamana. Kylläpä pää selvisi tytöllä. Täysin alasti hän katsoi minua todella kiimaisen näköisenä ja kysyi "etkö halua tätä" osoittaen omaa vartaloaan. Ja voi kyllä minä halusin.

        Suutelimme niin kuumasti ja pitkään etten varmaan koskaan. Siirryimme vuoteelle hänen repiessä vaatteita yltäni. Hän työnsi sormensa karvattomaan tätipilluuni ja minä häneen. Siitä siirryin hänen alapäähänsä ja alotin vanhasta muistista. Hyvää tuntui tekevän, sillä minuutissa hän huusi, tärisi ja kaikkea. Tuntui ettei hänen orgasminsa pääty koskaan. Kun se tärinä vihdoin päättyi, hän avasi silmänsä, suuteli minua kiihkeästi ja siirtyi palvelemaan minua. "Tämä on sinulle äiti" hän sanoi.
        Voi sitä yötä ja voi sitä sesuraavaa päivää. Äiti - tytär seksifantasiaa molemmille, hänen pyynnöstään ja minä rakastin sitä. Emme poistuneet hänen huoneestaan kuin hakemaan ruokaa ja hiukan viiniä. Rakastelimme pienin tauoin lähes jatkuvalla syötöllä puolitoista vuorokautta putkeen.
        Tälle tapahtumalle ei ole tänäkään päivänä mitään vertailukohtaa. Elämäni ehdottomasti parasta seksiä. Nuoruuteni mukaan lukien. Ja se tapahtui puolet nuoremman naisen kanssa. Antaisin melkein mitä vaan kokeakseni saman uudestaan.
        DirtyMom


      • Anonyymi
        marisari kirjoitti:

        Kerro toki lisää...

        Saunottiin tyttären kanssa pitkän kaavan mukaan. Mulla ja tyttärellä tosi avoimet välit,ollaan aina juteltu kaikki asia,tyttäreni täysi seksiaddikti,panokavereita riittää vähän liikaakin,perinyt geenit varmaan äidiltään🥰Siinä kun lonkkua otettiin,vähän liikaakin,jutut yllättäen siirtyi seksiin ja miehiin🥰Tytär rupesi puhumaan panokaveristaan,että sillä on ihan järjettömän kokoinen kyrpä,näytteli käsiään levittämällä,että näin pitkä,mummo sanoi,niin varmaan🤣Tytär sanoi,nykytyyliin,mä näytän kuvan🥰Sitten näytti kyrvästä ja lepoasennossa,hui hirveetä,kyllä tytär oikeessa oli,järkyttävän kokoinen kyrpä....äiteen pimppa vähän värähti,varmaan levossa yli 20 senttinen🥰Tytär niin pienikokoinen kuin itsekin,kertoi että ei meinaa mahtua pimppaan🥰Sitten tuli shokki,tytär sanoi,tältä se näyttää kun se seisoo...katsoin kuvaa,järkyttävän kokoinen terska ja varmaan 25 senttiinen...huh huh🥰Sanoin meen saunaan,oltiin saunassa tytär jatkoi tarinaa,kuinka paljon spermaa lentää kun laukeaa,olin märkä,jutut ja kuvat kiihotti mua🥰Tytär ei meinannut lauteilla pysyä,mentiin jäähylle ja pestiin hiet pois,sanoin tyttärelle,äiti huuhtoo,katselin tytärtäni,kuin kopio minusta,30 vuotta sitten🥰Hoikka,kohtuuttoman suuret rinnat,posliini tottakai,seksikäs nainen. Autoin tyttäreni pukuhuoneeseen,tytär rojahti laverille,menin terassille jäähylle tupakille,ja katsoi kyrvän kuvaa,kuinka jollain suomipojalla voi olla tuollainen kyrpä,sormeni meni itsestään pimpalleni,olin aivan märkä,leikin itseni kanssa jalat auki ja nautin🥰Menin katsomaan tytärtäni pukuhuoneeseen,hän sammuneena lepäsi laverilla jalat auki,pieni posliinipimppa loisti niin kauniina,ja terävä klitta pystyssä,meidän suvun naisilla kaikilla on suuret klitat,huomasin tyttärenikin pimppa kiilteli,en tiedä mikä muhun meni,sivelin sormella tyttäreni pimppaa🥰


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saunottiin tyttären kanssa pitkän kaavan mukaan. Mulla ja tyttärellä tosi avoimet välit,ollaan aina juteltu kaikki asia,tyttäreni täysi seksiaddikti,panokavereita riittää vähän liikaakin,perinyt geenit varmaan äidiltään🥰Siinä kun lonkkua otettiin,vähän liikaakin,jutut yllättäen siirtyi seksiin ja miehiin🥰Tytär rupesi puhumaan panokaveristaan,että sillä on ihan järjettömän kokoinen kyrpä,näytteli käsiään levittämällä,että näin pitkä,mummo sanoi,niin varmaan🤣Tytär sanoi,nykytyyliin,mä näytän kuvan🥰Sitten näytti kyrvästä ja lepoasennossa,hui hirveetä,kyllä tytär oikeessa oli,järkyttävän kokoinen kyrpä....äiteen pimppa vähän värähti,varmaan levossa yli 20 senttinen🥰Tytär niin pienikokoinen kuin itsekin,kertoi että ei meinaa mahtua pimppaan🥰Sitten tuli shokki,tytär sanoi,tältä se näyttää kun se seisoo...katsoin kuvaa,järkyttävän kokoinen terska ja varmaan 25 senttiinen...huh huh🥰Sanoin meen saunaan,oltiin saunassa tytär jatkoi tarinaa,kuinka paljon spermaa lentää kun laukeaa,olin märkä,jutut ja kuvat kiihotti mua🥰Tytär ei meinannut lauteilla pysyä,mentiin jäähylle ja pestiin hiet pois,sanoin tyttärelle,äiti huuhtoo,katselin tytärtäni,kuin kopio minusta,30 vuotta sitten🥰Hoikka,kohtuuttoman suuret rinnat,posliini tottakai,seksikäs nainen. Autoin tyttäreni pukuhuoneeseen,tytär rojahti laverille,menin terassille jäähylle tupakille,ja katsoi kyrvän kuvaa,kuinka jollain suomipojalla voi olla tuollainen kyrpä,sormeni meni itsestään pimpalleni,olin aivan märkä,leikin itseni kanssa jalat auki ja nautin🥰Menin katsomaan tytärtäni pukuhuoneeseen,hän sammuneena lepäsi laverilla jalat auki,pieni posliinipimppa loisti niin kauniina,ja terävä klitta pystyssä,meidän suvun naisilla kaikilla on suuret klitat,huomasin tyttärenikin pimppa kiilteli,en tiedä mikä muhun meni,sivelin sormella tyttäreni pimppaa🥰

        Sivelin kaunista pimppaa,tyttäreni oli aivan märkä🥰Katselin tytärtäni kauniit rinnat pystyssä,nännit kovina...tyttäreni äännähti ja levitti jalkansa aivan auki,katselin,klitta terävänä aivan pystyssä,hipaisin klittaa,tytär ynisi hiljaa. Melkein tukistin itseäni,mitä sä äiti teet...kiusaus oli liian kova,vein sormen tyttäreni pimppaan,niin kuuma ja märkä... tyttäreni avasi silmänsä ja kysyi mitä sä äiti teet🥰Häkellyin,tytär siihen,ihanaa äiti,mulla on myös paljon lesbo ystäviä,jatka vaan🥰


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sivelin kaunista pimppaa,tyttäreni oli aivan märkä🥰Katselin tytärtäni kauniit rinnat pystyssä,nännit kovina...tyttäreni äännähti ja levitti jalkansa aivan auki,katselin,klitta terävänä aivan pystyssä,hipaisin klittaa,tytär ynisi hiljaa. Melkein tukistin itseäni,mitä sä äiti teet...kiusaus oli liian kova,vein sormen tyttäreni pimppaan,niin kuuma ja märkä... tyttäreni avasi silmänsä ja kysyi mitä sä äiti teet🥰Häkellyin,tytär siihen,ihanaa äiti,mulla on myös paljon lesbo ystäviä,jatka vaan🥰

        Olin aivan pihalla mitä tein...olin ihan sumussa,en tiedä,sanoin tyttärelle,äitee on vähän liikaa kännissä... tytär nauroi vaan,se sopii,poistaa estosi,mä oon vanha tekijä🥰Tytär silitteli elämää nähneitä rintoja,ja sanoi,sulla on suuret nännit äiti,jotenkin rentouduin,ja annoin mennä. Tytär sanoi,äiti rentoudu ja nauti vaan,silitteli häpyäni ja sanoi,äiti sähän oot ihan märkä,sanoin suoraan se oli se panokaverisi kyrpä mikä sai mut kuumaksi🥰Tytättäreni sanoi,ymmärrän äiti,joka kerta kun poika tiputtaa housut,kastun heti,haluuko äiti että kerron lisää🥰Tyttäreni kertoi miltä tuntuu kun terska avaa pimppaa ja sormi löysi klittani,hieroi ihanasti.mulla kiima vaan nousi. kuin unessa veinkäteni tyttären märälle pimpalle ja aloitin hieromaan🥰


    Ketjusta on poistettu 74 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe