Aihe

Kukaan vanhempi ei jättäisi lapsiaan ilman englannin taitoa

Anonyymi

Englannin vähättely ja demonisointi ei johda mihinkään hyvään. Lingua francalle ei ole vaihtoehtoja ennen kuin kääntäjäkoneet kääntävät sulavasti kieleltä toiselle. Ylimitoitettuja kieliopintoja ei kaipaa monikaan.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Englanti tulee olemaan sukupolvia se kieli, jolla kommunikoidaan kansainvälisesti, tieteessä, tekniikassa, peleissä,...

   • Anonyymi

    Rooman valtakunta jakautui lopullisesti 395 ja Länsi-Rooma lakkasi olemasta vuonna 476.

    Latinan kieli oli silti sivistyksen ja korkeamman koulutuksen kieli Euroopassa 1800-luvulle saakka eikä sen merkitys ole vieläkään täysin hävinnyt.

    Englanti on valtakieli Iso-Britaniassa, Maltalla, USA:ssa , Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Englantia puhutaan laajalti myös mm. Intiassa ja kohtalaisen paljon Egyptissä.

    Englanti on kouluissa pakollinen kaikissa Pohjoismaissa Manner-Suomea lukuun ottamatta. Sitä opiskellaan myös Venäjällä, Kiinassa, Japanissa kaikkialla Euroopassa ja monin paikoin muuallakin, myös Afrikassa ja Väli- ja Etelä-Amerikan maissa.

    Englannin kielen maantieteellinen kattavuus on laajempi kuin Rooman valtakunnan konsanaan. Englannin asema kansainvälisessä kommunikoinnissa, tieteessä, tekniikassa, taiteessa tulee jatkumaan sukupolvien ajan.


  • Anonyymi

   Oppilaiden ja heidän vanhempiensa valinnat näyttävät suunnan: englanti on tärkein vieras kielemme.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   181
   1899