Aihe

Poliisikoulutus sakkorekisteri.

Anonyymi

Minulla sakkorekisterissä sakot huumeiden maahantuoista (ulkomailta muutama lsd-lappu). Estääkö tämä poliisikoulutukseen pääsyn? Rikos tehty yli 18 vuotiaanana. Toinen juttu on että ulosotossa noin 4 tonnia velkaa.

8

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Poliisia vihaava vakiohäirikkö todennäköisesti vastaa sinulle, että rikostausta on suurta meriittiä poliisiksi pyrkiville, mutta todellisuudessa voit unohtaa ne haaveet.

  • Anonyymi

   Kysy mielummin näin päin:

   Kertomallasi taustalla, olisitko hyvä poliisi, ja olisiko se sinulle sopiva ammatti? Pidättäytyisitkö ehdottomasti tulevaisuudessa (huumausaine)rikoksista, vai saattaisiko käydä niin, että "tilaisuus tekisi varkaan", kun poliisinviran mahdollisuudet olisivat käytettävissäsi?

   Nojoo, vastauksena kysymykseen, ainakin 10 vuoden ajan estää. Sitä vanhempia ei pääsääntöisesti turvallisuusselvityksiin oteta, ja sen ajan nuhteettomat hakijat, joita on useampia jokaista opiskelupaikkaa kohden, ajavat edelle.

  • Anonyymi

   Avaajalla ei ole sitten niin mitään mahdollisuuksia poliisiksi eikä varusmiespalvelussakaan sotapoliisiksi eikä edes RUK:iin.

  • Anonyymi

   Kokemus rikosten alalta on varmasti plussaa rikosalalla.

  • Anonyymi

   Vain kiltit tytöt ja pojat pääsee paremmille apajille!

  • Anonyymi

   Miksi haluat poliisiksi, ala sosiaalityöhön tai lähihoitajaksi tai muuhun hyödylliseen.

   • Anonyymi

    Niin ne ajat muuttuvat. Ennen piti aina pyrkiä, jos onnistui pääsemään, nyt vain aletaan. Ilmeisesti poliisiksikin nyt vaan aletaan ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin ne ajat muuttuvat. Ennen piti aina pyrkiä, jos onnistui pääsemään, nyt vain aletaan. Ilmeisesti poliisiksikin nyt vaan aletaan ?

    Olet väärällä palstalla, saat kysymykseesi paremmin vastauksen opiskelupalstalta. Vanhuksille on myös omia jutustelupalstoja, jossa voi ihmetellä muuttuneita aikoja.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   484
   5636
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   94
   5472
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4720