Aihe

Vanhemmat ovat opettajien pomoja

Anonyymi

Muistitteko pisteyttää opet nyt joulun alla? me mmeidän kuma vanhempain ydistys teemme usein niin, ja annamme ohjeita ja neuvoja miten ollaan opettaja. Monet unohtaa nopeasti ja taas pitää neuvoa ja opastaa. On kurjaa kun jatkuvasti joutuu ohjaamaan, mutta kun ope ei osaa käyttyä niin pakkohan se on. Me kuitenkin maksetaan opettajien palkat, ja ilman lapsiamme ei olisi heillä työtä.
Hyvät opet saavat mekrkinnän ja kukan mutta huonot ei sitten muuta kun huomautuksen. Joskus olemme joutuneet valittamaan koulutoimenjohtajallekin.
Yksi on saanut potkut lähiaikana ja muutaman jo muutama vuosi sitten, ei ole oikein jos ei pisteytä, eivät he silloin tajua miten ovat edistyneet.

Opettajan pomona meillä on vastuu pitää lasten puolta muuten opet rellestävät miten sattuu, kuka heitä vahtii jos ei me vanhemmat. Usein teekke yllärivierailuita luikkiin, jotta näemme niten ope toimii. Neuvomme silloinkin ja annamme ohjausta. Opet ei tykkää, mutta sitä ei heitlä kysellä, me pisteytämme seuraavaksi hiihtolomalla, ja katsotaan miten opettajien ohjaaminen menee perille. Monet on lihavia joten annamme laihdutusvinkkejä. Se kuuluu vnahempien ohjaus työhön koska palkan maksmme.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Me pisteytettiin ja tehtiin todistukset. Huonoja arvosanoja tuli ja jouduimme monelle antamaan huomautuksen. Opettajat vaan syö viinereitä ja istuvat kahvilla ja juoruvat, avustajat tekevät kaiken! Surullist. Onneksi vika on opettajan jos lapset ei opi.

   Me maksamme palkat joten olemme vastuussa opettajien työstä ja miten he sen tekevät. Hyvä ope sai tänä vuonna tarran, joten saa olla kiitollinen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   10434
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   101
   3826