Aihe

Heti alussa

Anonyymi

kaksi suurta virhettä miksi ns. auttamissuunnitelman toteutus tuhosi kaiken samalla kun se aloitettiin. Ei kysytty lupaa järkyttävän laaja-alaiseen toimintaan ja oletettiin yksittäisen henkilön olevan samaa mieltä kuin he jotka suunnittelivat kaiken. Miten on mahdollista että ammatti-ihmiset toimivat noin? Eihän mitään apua voi antaa tietämättä henkilön omaa mielipidettä siitä mitä hän omalta elämältään haluaa! Sellainen toiminta on yhtä kuin, me tiedämme paremmin kuin sinä itse mitä sinä elämältäsi haluat, hei haloo! Oliko oikeudenmukaista toimintaa? Antakaa ihmisen vihdoinkin elää rauhassa ja toipua monen vuoden järkyttävistä kokemuksista. Ainoa mitä hän haluaa on saada elää rauhassa.

14

98

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Älä jaksa tuota samaa mantraa, tuo on kuultu jo tuhat kertaa....

  • Anonyymi

   Tämä oli varmaankin vähintään THL:lle osoitettu vai mitä sanoo kirjailijamies?

  • Anonyymi

   Kyllä sinä saat olla rauhassa. Älä lue tätä palstaa, jos omit täältä näitä ilkeitä kirjoituksia.
   Täällä on myös hyviä ihmisiä, kaikki ei toivo pahaa toiselle.
   Jos sinä vain leikit, olet itse paha toisille.

  • Anonyymi

   Ihmiset olette velkaa suuren summan rahaa, monien vuosien kärsimyksistä ja piinasta! Koska tulee se päivä, että suuren virheenne korvaatte, vahingontekonne ihmiselle, että hänellä olisi edes pieni mahdollisuus saada elämäänsä joiltain osin kuntoon.
   Kenenkään elämää ette pysty korjaamaan luultavasti millään teoilla, koska ette ole ihmisen asemassa, ette osaa asettua hänen asemaan:
   Teillä ei ole mitään hajua siitä, että millaiselta tästä ihmisestä on tuntunut härski yksityiselämään sekaantuminen ja yksityisasioiden penkomminen julkjisuudessa.
   Paljon vahingoititte . paljon rikoitte ja paljon veitti ihmiseltä.
   Lisäksi pitkäaikainen pakko syötöltä tuntuva toiminta erään tietyn ihmisen ystäväksi,tukipilariksi - Vaikka on ollut päivänselvää, että ihmiset eivät sovellu toisilleen erilaisilta ajatusmaailmoiltaan ja kun ei ole ollut muutakaan yhteistä.

   • Anonyymi

    Miksi koet olevasi nainen internetissä ja mitä olet ajatellut hyötyä joukkopsykoosipyrkimyksistäsi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi koet olevasi nainen internetissä ja mitä olet ajatellut hyötyä joukkopsykoosipyrkimyksistäsi?

    Ai kuka nainen? Osaltaanhan tämä kirjoittaja puhuu tottakin, mutta kuuluuko itse näihin pahantekijöihin, tietää näistä asioista paljon.......!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ai kuka nainen? Osaltaanhan tämä kirjoittaja puhuu tottakin, mutta kuuluuko itse näihin pahantekijöihin, tietää näistä asioista paljon.......!

    Ei hyvää päivää...


  • Anonyymi

   Olet tehnyt tästä asiasta sellaiset 1000 aloitusta ja vähintään sama määrä kommenteja eri aloituksiin. En tiedä miten ovat yrittäneet auttaa ja vasten tahtoasi mutta olisi saattanut olla tarpeen. Olet itsepäinen ja avun tarpeessa mutta et vaan suostu näkemään sitä. Ole vaan oma itsesi, kukaan ei voi sitä muuttaa, mutta pidä edes viikon tauko palstalta ja käy vaikka ulkona jossain katselemassa maisemia.

   Parempaa uutta vuotta 2021 sinulle.

   • Anonyymi

    Jos mies ei järkipuhetta ymmärrä, niin se ei ymmärrä, tiedäthän😉


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos mies ei järkipuhetta ymmärrä, niin se ei ymmärrä, tiedäthän😉

    Mutta jos se olisi nainen, niin holhous varmaa menis perille😝


   • Anonyymi

    Kyllä se elämänhalukin sammuu lopulta, kun ei vuosiin ole ollut enää mitään toivoa normaaliin elämään, tulevaisuudesta puhumattakaan. Ei kukaan halua kuolla, se on se viimeinen vaihtoehto kun toivoa ei yksinkertaisesti enää ole.

    Tässä maassa ei laiteta pakkohoitoon edes useammasta vakavasti otettavasta itsemurhayrityksestä. Tietenkään kukaan ei sinne halua vaikka tietää tarvitsevansa sitä, vaan sinne on laitettava, siksi sitä kutsutaan pakkohoidoksi. Aina sitä osaa sen verran rationaalisesti selitellä ja valehdella, että ilmeisesti lain mukaan silloin ei pakkohoitoon ottamisen edellytykset täyty. Ei vaikka laitokseen olisi tuotu suoraan sairaalasta lepositeissä poliisikyydillä, tunnin päästä takaisin kotiin kun vähän lässyttää. Kokemusta on.


   • Anonyymi

    Sillä tavalla olet oikeassa: Että ehkä olenkin avun tarpeessa, minulta vietiin luottamus ihmisiin pikkuhiljaa. Ja takaisin luottamusta ei noin vain voi saada, kun se rikottiin rikollisella tavalla.
    Olen aina ollut oma itseni, koska se on ollut osa itseäni itsestäänselvää.
    Olen hiukan itsepäinen, mutta suostun myös antamaan periksi ja huomioimaan toisen ihmisen näkemyksen. Rikoksia en tehtaile, mieleni ei ole myöskään sairas.
    Mitään haluja ei ole kiusata ketään täällä!
    Mutta omasta näkemyksestä, mitä tulee parisuhteeseen jonkun ihmisen kanssa:
    Tämä lienee oma asiani, josta päätän itse!
    Rakkautta on antaa mennä, jos luonteet ei sovi yhteen.
    Palstaa on ollut, hyvin surullisen raskasta lukea.
    Tästä syystä palstailu ei jatku ensi vuonna omalla kohdallani.
    Parempaa uutta vuotta 2021 myös sinulle.


  • Anonyymi

   Niin just tuo oli hyvä teksti....

   • Anonyymi

    Paistapelle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   316
   3635
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2508