Aihe

Porrrvari ampuu nyt kovilla sopulia:

Anonyymi

""Helsingissä asunnot ovat kallistuneet yli kahdeksan (8) prosenttia vuodessa. Asuntojen hinnat jatkavat hurjaa nousuaan pääkaupunkiseudulla"".
Ja ajattele, kaikki tämä maan historian kenties syvimmässä lamassa. Herrliinin sanomat kertoi tänään myös, että ilotulitteiden ostossa tehdään uusia ennätyksiä.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/asuntojen-hinnat-jatkavat-hurjaa-nousuaan-paakaupunkiseudulla-helsingissa-asunnot-ovat-kallistuneet-yli-kahdeksan-prosenttia-vuodessa/d7655619-6dd0-47a2-9685-3ec754fb6331

13

94

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tyhmästä päästä kärsii koko lompakko.

   • Anonyymi

    ""Herrliinin sanomat kertoi tänään myös, että ilotulitteiden ostossa tehdään uusia ennätyksiä.""

    Ja sukset on kohta loppuneet kaupoista. Trump tulee suomeen lentävällä matolla, pelastamaan asuntokeinottelijoita.

    Sillä: matin ja maijjan Pakko-Velkaannuttamisessahan avauksessa on kyse. Velkaannuttaminen tapahtuu putkiRemonteilla ja vastaavalla ja jallittajat haluaisivat, että Pakko-Velkaannuttaminen nostaisi myös hintoja.

    EI nosta muuta kuin suomipojan velkaantumisastetta, 190 miljardia ja paaaaljon muuta


  • Anonyymi

   Kiinteistövälittäjien mainospuhetta. Käytännössä asuntojen hinnat ovat laskussa joka puolella Suomea.

  • Anonyymi

   ""Kiinteistövälittäjien mainospuhetta. Käytännössä asuntojen hinnat ovat laskussa joka puolella Suomea.""

   Herrliinin sanomat kertoi aivan hiljakkoin, että raju POIS-muutto on käynnissä pk-seudulla etenkin helsingistä ja espoosta.
   Jokainen, joka vähänkin seuraa tapahtumia, tietää että nyt tulee tuubaa joka tuutista. Historiallinen LAMA pitäisi syöttää sopulille "viruksena" ja kaikki olisi kohta ohi, kun tulee rokotettua.

   Minkähän vitun piikin ne meinaa kusipäähän töötätä, sekun on tyypuhdasta geenimanipulointia, sekin. Meinaavatko nyt lopullisesti ryövätä totaalisesti.

  • Anonyymi

   Nykytiedottamisen suhteen kannattaa olla varovainen. Näet vaikeneminen tarkoittaa sitä, että asiat ei mene Niiden toivomalla tavalla ja taas toisin päin, jos kusetus onnistui, oikeisto-yle "tiedottaa" hullun lailla. PS. kertoivat eilen, että suksikauppa käy "kuumana", vaikka näyttäisi että lumet sulavat. Juuri sanoi oikeisto-ylen kusetuksen tyyliin: "hiihtovälineistä voi tulla PULAAAAAA!. Vieläkö muistat sen kuuluisan oikeisto-ylen valheen: "huuuuuutava työvoimapula"....
   Vastuu on nykyään kuluttajalla eikä oikeusturvaa ole.

  • Hyvänen aika. Olen pyörinyt palstalla parikymmentä vuotta ja ensimmäisen kerran on nyt ilmassa merkkejä siitä, että kupla voi muodostua* (ainakin pk-seudulle). Toki tuo on vain yhden kuukauden vahvistamaton muutos, mutta jos tämä jatkuu pitkään, niin kuplan vaara on olemassa... Toisaalta, on täysin mahdollista että talous lähtee sekin aika kovaan nousuun vielä tänä vuonna, ellei maailmantalous sakkaa esim. markkinoiden ylikuumenemisesta johtuen.

   *Svetulle tiedoksi: sanoin että voi muodostua. Se ei tarkoita, että se välttämättä muodostuisi, eikä missään nimessä sitä, että sellainen olisi jo olemassa.

   • Tällä kertaa olen Rotan kanssa samaa mieltä. Alitarjonta nostaa tällä hetkellä hintoja pk-seudulla!


   • Anonyymi
    Välittäjä_LKV kirjoitti:

    Tällä kertaa olen Rotan kanssa samaa mieltä. Alitarjonta nostaa tällä hetkellä hintoja pk-seudulla!

    Pulaako asunnoista, vaiko sittenkin ostajista... pula pula pula soon kova sana eikä tosiaankaan rahasta. herrrliinin sanomat kertoi, että nuorison palttootkin pitää maksaa vähintään 1700 euroa, että on "jotain" ..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pulaako asunnoista, vaiko sittenkin ostajista... pula pula pula soon kova sana eikä tosiaankaan rahasta. herrrliinin sanomat kertoi, että nuorison palttootkin pitää maksaa vähintään 1700 euroa, että on "jotain" ..

    Ei ole eikä ole aikoihin ollut pulaa asunnoista sen paremmin kuin mitä liiketiloistakaan. Pk-seudulla on jo pitkään ollut tyhjillään ainakin 1 miljoona neliötä liiketilaa ja paljon myös asuntoja. Ostajista ja maksajista on pulaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole eikä ole aikoihin ollut pulaa asunnoista sen paremmin kuin mitä liiketiloistakaan. Pk-seudulla on jo pitkään ollut tyhjillään ainakin 1 miljoona neliötä liiketilaa ja paljon myös asuntoja. Ostajista ja maksajista on pulaa.

    Jos ostajista ja maksajista olisi pulaa, laskisivat hinnat. Koska hinnat eivät laske, vaikuttaa siltä, että myyjistä on pulaa.

    Kannattaa muistaa, että kaikki on myytävänä. Jos hinnasta sovitaan.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jos työttömät pystyvät maksamaan suuria asuntolainoja, niin mikäs siinä.

  • Anonyymi

   >>Jos työttömät pystyvät maksamaan suuria asuntolainoja, niin mikäs siinä.

   Viimekädessä juuri tuosta mainitsemastasi "pikkuseikasta" juuri nyt on kyse. Edellisen kerran piehtaroivat saman asian ympärillä kymmenen vuotta sitten ja kusettajat kutsuivat sitä kautta siististi "finanssikriisiksi".

   Jotta sama ei toistuisi, on matti vanhanen kantanut ekp-liiteristä selkä vääränä riihikuivaa, pankkitukiaisiin. Jotta koko paska ei romahtaisi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   380
   4786
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   3719
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   34
   2175
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   2097