Kerro mokasi, typerä soitto tai meili

Anonyymi

Että harmittaa. Eilen sattui asia, joka suivaannutti oikein kunnolla. Meinasin lähettää paikailislehteen siitä paikasta kirjoittamani jutun. Jarrutin mutta laitoin sen yhdelle vaikutusvaltaiselle tyypille ja pyysin lähettämään ryhmälle, johon kuulun. Nukuin yön ja aamulla peruutin meilin. Miten ihminen voi ottaa noin tosissaan?
Johtuuko liikaa koronan takia ykisn vietetystä ajasta? Tai siitä että on eläkkeellä ja haluaisi silti vaikuttaa? Harmittaa maltin menetys niin että pää savuaa ja tunnen itseni ihan typeräksi.
Onko teille sattunut?

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikä asia se oli?
      Oli kai aiheellista kun suutuit.
      Minä reagoin myös moneen asiaan ja kerron niistä muille.

      Olen töppäillyt kaiken ikäni. Olen oppinut kyllä kaikesta.
      Ei se haittaa mitään, ole rauhassa.

      Sinä saat suuttua, ja se on tervettä vaan.
      Helpottaa itseäsi kun ilmaiset sen.
      Jos sinulla on hyvä ehdotus, niin kerro se eteenpäin.

      Lehteen voi kirjoittaa nimettömänäkin.

      • Anonyymi

        Lohduttava vastaus. Että olet töppäillyt kaiken ikää. Olisi kiva kuulla yksi. Omaani en voi kertoa, liian ajankohtainen. Ehkä joskus myöhemmin. Olen joskus ennenkin suuttunut. Eivät ole aiheettomia asioita. Jos joku toinen riekkuisi samoin, minäkin suhtautuisin ymmärtäväisesti, ehkä minulla on liian kova itsekritiikki. On asiasta kirjoitettu, en ole ainut suivaantuja. Puheita olen pitänyt.


    • Anonyymi

      Ei ole sattunut. Järkevä ihminen ei sekoa tuolla tavalla.

      • Anonyymi

        En järkevä tässä hetkessä olekaan, jos olisin, ei tarvitsisi kirjoittaa.


      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa. Kaikki sekoilevat joskus tavalla tai toisella, osa ei vain suin surminkaan kerro ääneen omia mokiaan. He eivät osaa nauraa itselleen ja häpeä estää juttujen julkisen esittelyn. Järkevyydestä se ei kerro, vain omien rajojen ahtaudesta. - Nm. Erimielinen


    • Anonyymi

      Kuvitteletko voivasi johonkin asiaan voivasi vaikuttaa kirjoittamalla yleisönosastoon ? Älä sitä harmia tee itsellesi. Joutuu naurunalaiseksi vain ja alkaa saada vihapostia.
      Nimettömiä kirjoituksia ei yleensä julkaista kuin pikkukylien paikallislehdissä.

      • Anonyymi

        Ei kukaan kuvittele voivansa vaikuttaa, ne ovatkin mielipidekirjoituksia.


      • Anonyymi

        Nojoo-

        Se totta, nykyisin lehdissä ei juurikaan julkaista anonyymejä kirjoituksia. Joskaan oikein missään ei vaadita vahvaa tunnistautumista, tekaistut tiedotkin ehkä menee läpi. Joissain arkaluoneteisemmissa asioissa voidaan tehdä poikkeuksia.

        Asiassa monenlaisia tarkoitusperiä, yks tärkee, sillä koitetaan ehkäistä trollausta. Toisekseen, ehkä kyse ei varsinaisesti ole henkilörekistereistä, mutta hyvähän se on tietää, kuka on millaistakin mieltä asioista. Siitä voi puolestaan olla ties mitä hyötyjä markkinoinnissa, tai mielipidesensuurissa tms.

        Vähän huonokin asia, mielipiteenvapauden, sananvapauden kannalta. Kirjoittihan mm. Kekkonen erittäin paljon nuorena lehtiin nimimerkeillä, moni muukin. Mä ite kannatan ehdottomasti anonyymiteettiä, se takaa myös ilmaisuvapautta, Sekä etenkin se auttaa keskittymään itse asiaan, kun kaikkihan nyt yleensä jossain vaiheessa menee henkilökohtaisuuksiin ja vittuiluksi, kauas asiasta. Sen nyt toki hoksaa vaikka täällä suolessa, vaikka täällä nimmareilla kirjoitetaankin, aina hyökkäillään kirjoittajan persoonaa kohtaan.

        Mä kirjoitan hyvin monille foorumeille. Kaikille, missä voi, käytän nimimerkkiä. Mieluusti randomia. Mutta vaikkapa täällä, olen sitten käyttänyt tagia. Mainiten, mulla on rekisteröity nimmari ollut tänne pian 20 vuotta, juuri koskaan en kirjaudu.

        Ja joillekin foorumeille kirjoitan nimelläni, joihinkin kirjautunutkin omalla nimelläni. Riippuupi foorumista ja asiasta. On siitä ongelmansakin. Satuin suututtaan yhden paikallislehden päätoimittajan, koska se ei olut tajunnut kirjoitustani ja oli julkaissut sen. Oli lehden linjan vastainen ja nyt mulla on sitten elinikäinen banni yhden suomen suurimman lehtikustantamon kaikkiin julkaisuihin. Siis omalla nimelläni :D

        Siitä olen täysin erimieltä, että kommentoimalla ja kantaa ottamalla ei voisi muka vaikuttaa asioihin. Kyllä voi. Jos asioita ei tuoda monipuolisesti ihmisten tietoon, eihän net sitten voi saada sitä tietoa. Ja yleisemminkin, ei asioita saa muutettua, jos ei anneta tietoa, että olemassa eriävikin käsityksiä, toimintamalleja tms, joistain asioista. Ja jos jostain asiasta tarpeeksi useat ilmaisevat kantaansa, sen enenpi asia saa huomiotaa ja sitä suuremmat mahdollisuudet asioihin on vaikuttaa.

        Noh, senkin voi kääntää väärinpäin. Olen hyvin usein miettinyt, minkähän puolueen propaganda-osastolta tällekin palstalle kirjoitellaan provoja persesuomaisten nimissä. Olen kuitenkin alkanut tulemaan tulokseen kyse ei ole ulkopuolisista, kyllä asialla on persesuomalaisten kannattajat itse. Noh, ei net tolla menolla taida oikein ketään saada käännytetyksi kannattajikseen, net sitten keskittyneet mustamaalaamaan kaikkien muiden puolueitten jäseniä. Eipä sekään kannata, koska menettelevät kehnosti ja pikemminkin hankkivat sympatioita ja tukea törkeillä kirjoituksillaan just niille, joita koittavat mollata.

        Yhteenvetona, kyllä ihmisten pitää ottaa kantaa, koska siihen on olemassa oikeus, mahdollisuuksia ja erilaisia oikeastaan velvollisuuksiakin. Jossain p-koreassa ei tällaisia vaikuttamisen muotoja ole olemassakaan.

        =DW=


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan kuvittele voivansa vaikuttaa, ne ovatkin mielipidekirjoituksia.

        Mitä merkitystä kellekään on saada mielipiteensä julki jonnekin
        kun ei sillä voi mihinkään vaikuttaa ?


    • Anonyymi

      Typerähän sinä olet. Niitä idiootteja jotka kuvittelevat olevansa korvaamattomia vielä eläkkeelläkin, eivätkä osaa nauttia elämästä, ei vapaudesta, ei mistään.
      Se tietää ennenaikaista kuolemaa.

      • Anonyymi

        Hei aloittaja!

        Nyt huomasit ihan todistetusti, että joku muukin kirjoittaa typerästi!
        Tuo edellinen (17.50) on oiva esimerkki! (Ei vain itse huomaa).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei aloittaja!

        Nyt huomasit ihan todistetusti, että joku muukin kirjoittaa typerästi!
        Tuo edellinen (17.50) on oiva esimerkki! (Ei vain itse huomaa).

        Veikeetä, kaksi kirjoitusta tasan samalla klo-ajalla 18.50.
        17.50 ei ole yhtään kirjoitusta.

        Mutta tähän voisi jatkaa typeristä kirjoittajista vaikka meneekin pois aiheesta. Käyn joskus muilla sivuilla, jos tarviin tietoa jostakin aiheesta. Tulee mileen onko täällä joku yksi ryhmä tai henkilö, joka kirjoittaa moneen ketjuun: ei voi olla totta, on provo, ei ole voinut tapahtua j.n.e. Aika monessa ketjussa toistuu noita lauseita.
        Onko todella joku, joka väsää pitkän jutun asiaa ja että se olisi keksittyä puutaheinää, en kyllä viitsisi.


    • Anonyymi

      Olen mokaillut niiin paljon pitkän elämäni aikana, että en edes muista kaikkea. Parhaat palat olisi pitänyt kirjata ylös aikoinaan, kuten suunnittelin silloin, kun oli sellainen työ ja tehtävä, että sattui ja tapahtui, oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita. - Nm. Tyttö sopassa

    • Anonyymi

      Onhan noita sattunut, tekevälle sattuu. Jos ei tee mitään niin ei tee myöskään virheitä, mutta se on mitääntekemätön elämä ja täysin turha.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe